DETTE ER IKKE NOE BRA FOR BARN

 • 06.07.2017 kl. 18:48

Hei, nå skal jeg ta en viktig tema her. Kanskje ikke alle foreldrene legger merke til det, og skjønner ikke at barna blir skremt fra det.

Vi reiser til Syden, dere tar med barna, venner er også der, dere samler alle sammen ved et bord for å spise middag. Hva bestiller dere drikke, når dere er alle sammen og skal spise middag. Dere bestiller alkohol, ved det bord hvor sitter barn å. Dere tenker ikke gjennom at det kan være skummelt for de. Dere bestiller en drikke, etter det dere bestiller en, fordi dere tenker det går greit, med en til. Men så plutselig så er det ikke, varmen, kald drikke det gir i hjernene mye fortere. Det er varmt og dere er tørste, men har dere ikke tenkt, at bedre det er å bestille cola eller jus, det samme som drikker ditt barn. Ferie handler ikke om drikke, hvertfall ikke i vår familie. Man kan kose seg uten alkohol når du er på ferie, og ha det like gøy uten er alkoholisk drikke.

Vis dere reiser på ferie med barn, så dere må tenke på hva barn skal føle, hvordan minner for barn blir det. Dere merker ikke når dere blir litt for full. Dere vet ikke hvordan det skal se ut fra side, og hva DITT barn skal føle når han/hun ser deg sånn. Når du begynner å snakke litt høyre enn vanlig, når du klarer ikke å stå normalt på bein, og når du er bare ut av kontroll at du klarer ikke å passe på sitt eget barn. Det blir ikke noe godt tur for bana dine, vis de må se dere slikt. Jeg kunne ikke tenke meg å drikke foran mitt eget sønn, sånn at jeg blir ut av kontroll, det betyr at jeg risikerer å sette han i fare, i et land hvor han kjenner ingen og hvor alt er annerledes. Mitt barn er liten, men uansett det betyr ikke at han forstå ingenting.

Kjære mødre og fedre

Tenk vær så snill, tenk på barna dine, og hva de føler. Fordi de tankene de skal aldri glemme og det de føler de skal også aldri glemme.

Klem

SEBASTIAN HAR DET GREIT

 • 04.05.2017 kl. 22:00

Hei.

Det har vært et par meldinger, og det er noen som spør om Sebastian har det greit i familien.

Sebastian har det veldig greit, fordi at han går i barnehagen, han koser seg med alle barna. Vi reiser til min familie og Sebastian koser seg der med både besteforeldrene og onklene sine. Selvfølgelig mest med Gustavs. Han har meg og vi koser oss veldig mye, vi går fine turer ute, vi koser oss i sola, og leker sammen. Til og med han hjelper meg med lekser, siden jeg går barn og ungdom, og der jeg ser mye fra han.

Vi lever rolig, og nå skal jeg begynne pakke litt og litt. Fordi vi skal flytte snart og da må det begynne å gjøre litt ting. Jeg gleder meg så mye å flytte nærmere mine foreldrene. Sebastian blir nærmere både besteforeldrene og onklene sine 🙌

Sebastian smiler, han ler og han har alt det greit. Vi har det greit og aldri har det vært bedre enn noen sinne ❤

Håper dere koser dere og masse klem fra oss🎀❤

1 ÅRS BURSDAGEN

 • 29.04.2017 kl. 15:50

Jeg har fått noen meldinger fra venner, hvem sier : " hvorfor skal du feire bursdagen til Sebastian så stort?" Motsvar på det er sånn: Selv om han skal ikke huske sin første bursdagen, og skal stor sett ikke forstå hva som skjer, vil jeg uansett feire den så bra vi kan og med de nærmeste som finnes. Når han blir større så uansett han skal se på bilder og se hvordan han har feiret sin første bursdag. For meg er det viktig at han skal få oppleve de beste bursdagene, og skal kose seg veldig.

I mitt land er det helt vanlig å feire bursdager stort og med pynt, kaker og alt mulig, så derfor jeg skal bare gjør det, og det skal få han for alle bursdagene sine, og han skal få kose seg i alle bursdager ❤🌟

HAR VÆRT LITT UTAFOR

 • 24.04.2017 kl. 10:22

Hei. 

Nå er jeg tilbake etter helg. Helgene jeg brukte for eg og Sebastian. Jeg hadde ingenting mer å gi. Jeg føler fortsatt meg veldig tom og ikke på det riktige plass. Og stor sett jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hvordan jeg skal gjøre noe. Føler at alt brekker seg på hodet mitt, og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å stoppe det. Jeg vil bare bli ferdig med alt og leve videre lykkelig. Jeg føler meg tom for tiden og ikke i form. Eneste hva gjøre meg lykkelig er min lille gullet Sebastian. Jeg er så glad at jeg har han og at han gir så mye lykke. Små barn gjør alltid deg glad, de klarer å sette smil på ditt ansikt og det gjør Sebastian for meg. 

Jeg føler jeg er sliten og at nå kommer det mer press, siden jeg for ikke gjort alt så greit, nå fikk jeg beskjed om at jeg kan ikke være vekk fra skolen mer, siden den frævars grense spiller veldig inn. Jeg kunne ønske meg at vi hadde ingen frævars grensa, det gjør mine hjernene så ødelagt, tenke på hele tiden og at jeg skal ikke klare denne halvåret. Men jeg skal håpe på det beste og ikke tenke på det så mye, fordi sønnen min kommer før alt annet. 

Håper denne uken blir veldig fin <3

JEG KAN IKKE TRO

 • 18.04.2017 kl. 23:05

Jeg kan ikke tro. Det er rett to måneder idag til Sebastian blir 1 år. Tenk 1 år allerede, tiden har flydd så fort, jeg kan ikke tro på det en gang. Jeg husker dom igår at han blei født og jeg holdte han i armene på føde stue. Og nå idag han er 10 måneder. Jeg føler at tiden går alt for fort, og at den har gått så fort at jeg la ikke merke til det en gang. Men nå sitter jeg som 18 åring og med barn som nesten er 1 år og jeg føler at jeg er de lykkeligste jente i hele verden. Jeg er veldig lykkelig at jeg har blitt mamma og det er det beste jeg vet om og kunne ikke ønske noe mer.

Jeg har allerede begynt med bursdags planlegging. Selv om det er to måneder til bursdagen, men jeg har allerede bestilt inn pynt og begynt å planlegge kake for hans bursdag. Det skal bli så gøy, siden jeg har bare hatt 2 feiring av mine bursdager. Jeg var ikke så glad til å feire de, men jeg skal sørge for at Sebastian har de beste bursdagene og de beste tidene i hans liv. Jeg vil at hans barndom blir det beste av de beste 💫

Han er min lille stjerne og jeg skal sørge for at alt er bra med han og at han får alt hva han trenger, det er morens jobb. ✨

Håper dere har en strålende uke, det skal vi helt sikkert. 🌟

BRA TING FOR OSS

 • 18.04.2017 kl. 15:59

Heya. Idag har jeg gjort et bra ting. Fikk ringt inntakskontoret og har fått ordna søke skole på Eidsvoll. Nå er det bare vente og håpe på at jeg kommer inn der, og kan bare flytte ditt og bo med familien min. Sebastian skal få bedre å bo der og være sammen med min lille bror og etter på det er mer plass der og koselig rundt familie. ✨

Men i dag, har jeg gått til legen og henta et par lege erklæringer og nå sitter jeg hjemme med Sebastian og fikser et par skole ting. Håper dere dagene har vært mer morsom, men i morgen begynner det sikkelig skole og bare jobbing med det. 🌟

Håper dere koser dere og masse klem fra oss 💫

NÅR DU ER GRAVID FINNER DU UT HVEM ER DINE EKTE VENNER

 • 14.04.2017 kl. 22:34

"Når du blir gravid finner du ut hvem er dine ekte venner", jeg blei gravid som 17 åring, og det er nesten det samme som 16 åring, jeg ser ikke noe stor forskjell mellom disse to alder, men jeg mista ingen av mine venninner, og ingen snakka dårlig om meg når jeg blei gravid.

- jeg var ikke flau over det, jeg var veldig stolt og glad, så fortalte det til alle midt i timen, og min lærer også fant det ut, og alle gratulerte meg og de var veldig glad for meg.

- Og de er fortsatt veldig glad for meg, jeg har kontakt med de og fortsatt møter vi hverandre. Jeg faktisk tror at det er mer med hvem henger du sammen med, hvordan er dine venner. Jeg er veldig heldig med mine venner. Så jeg har lest sånne historier at de mister venner og at de snakker bak om det, jeg har aldri hatt sånne problemer. Også må se hvor du bor, i små byer kanskje er det litt annerledes. Også hvordan mennesker selv er.

JEG ER REDD

 • 09.04.2017 kl. 22:11

De siste dagene har vært helt forferdelige, jeg er redd å gå ut med mitt barn, jeg er redd å reise noe sted. Verden går galt, terror angrep i Russland, Sverige og Egypt. Det er helt forferdelig. Jeg er redd å reise til Oslo, jeg er redd for mitt barnets liv. Jeg må ta snart tog hjem, og må bytte tog i Oslo stasjon, men jeg er redd, fordi at jeg er redd at noe sånt kan skje der også. 🙏

Men jeg skal be for alle de ute,som har opplevd noe sånt. Jeg vet ikke hvordan mennesker kan gjøre noe sånt, de kan skade andre mennesker, barn. Mennesker som har ikke gjort noe. Det er helt forferdelig syns jeg, men sånt skjer. Det er å bare håpe på at ingenting sånn skal skje igjen og at mennesker skal begynne å forstå at de dreper uskyldige mennesker. 🙏

#prayforEgyptSweedenrussia ✨🙏

Håper på fred i denne verden, god natt alle sammen. 💫🙏

MÅ ET SPILL DREPE BARN

 • 16.03.2017 kl. 21:43

Hei, som dere alle vet jeg er ikke norsk, jeg kommer fra Latvia og selvfølgelig jeg kan russisk. Jeg er veldig opptatt av å se på russisk TV show som Dr. Phill.

- I dag har kommet et episode om et spill ''blå val" (oversetter fra russisk) og da barn fra 12-16 år spiller den, og da de for oppgaver for 50 dager. Og de oppgaver er om å skrape et ord i armene, eller se på video 04:20 og vis du rakk ikke å se den så er du ut, og til slutt må du lese en liten bok og da de regner ut dagen når du må dø og du må drepe seg selv og filme det. De selger sitt liv for de og får pengene for det, selv sagt de skriver et kontrakt. De barna når de begynte å spille det skjønte jo ikke hva spill handler om egentlig, og til slutt tenker de atde må gjør det. I Russland har drept seg så mange barn på grunn av det.

- De begynner å tegne et blå val og begynner å farge håret blå og ha svart negllakk. Det er oppgaven som de må gjør.

Når jeg fant ut av det jeg blei så redd, fordi mine brødrene er på nett hele tiden, på de nettsider og sånn. Jeg hadde ikke visst om det. De må lage en fake profil på nett side VK, og da de kan bare begynne å spille.

- egentlig alt begynner fra de kinesiske filmer. Men så greit at nå har det begynt å med sånne anti grupper, foreldrene kjemper mot de og prøver å få de vekk, de blir slettet men de kommer tilbake, men de kommer tilbake på en annen navn.

Verden blir gal, jeg skjønner jeg ikke hvorfor de må ha det, hva er vits. Folk er gale i denne verden. Jeg er så forbanna at sånne ting finnes, nett er full med så masse dritt ting.

MÅ VI DREPE BARN?

 • 14.03.2017 kl. 19:21

I går kveld satt jeg og se på en video, om hva som skjer i Irak, Syria og alle andre de land. Jeg så hva skjer med de barn, og jeg følte at tårene bare gikk. Må man seriøst drepe barn og uskyldige barn. I hvilken verden vi lever i? Hvorfor vi må ha krig i denne verden? Jeg sitter som en konge her, i et trygg hus, og Sebastian er i trygghet, hvorfor kan vi ikke alle være det? Når et land som Norge er trygg og et land som Syria er farlig. Å drepe små barn er det verste som kan skje, skikkelig ekkelt og trist, fordi at Sebastian er halvt afghansk og jeg kan bare ikke tenke at Sebastian kunne leve et sånn liv, jeg er veldig heldig og han å. Vi trenger fred i verden ikke krig. Så jeg virkelig håper at en gang, en gang i våre liv vi kunne leve i fred og ikke i krig, det må ta slutt en gang, fordi at det blir drept masse uskyldige barn og mennesker, som bare ville leve normalt liv i fred. Også noen mister armene, bein, er det det vi vil ha for barn eller vi vil ha rolig liv med masse glede?

- Jeg er bare veldig skuffet over hvordan vår verden er, jeg har bare egentlig lyst å spy. Og Amerika er ikke bedre helle, de kaster også de bomber for å drepe de terrorister, men det blir ikke drept bare terrorister men også vanlige mennesker. Så det er ikke bare de som kommer fra de land som er terrorister men også de fra Amerika som kaster de bomber fra luft.


Jeg virkelig håper at en gang i livene våre vi kan få ro og fred i verden<3

ha en koselig kveld videre. xoxo

MOBBING GJENNOM SOSIALE MEDIA

 • 07.03.2017 kl. 22:19

I dag måtte jeg finne ut at en av mine venninner blir trakassert og si det sånn mobbet på sosiale media (Instagram). Noen hadde lagt en falsk profil og sett inne der masse forskjellige ting som andre må ikke se. Vi bor i et land hvor vi kan vare trygge, men det gjør vi ikke gjennom nett. Sånn kan det ikke, ingen må oppleve sånne ting som hun gjøre idag. Hun blek redd og visste ikke hva hun skal gjøre, og fortsatt vi alle hadde rapportert den profil men den eksisterer fortsatt, så jeg skjønner ikke hvorfor jobber de ikke med det som de skal jobbe.

Jeg ville aldri at det skulle skje med mine barn eller med meg selv. Hvorfor noen gidder å gjøre det, hvorfor noen gidder å gjøre vondt mot andre. Jeg ser bare ikke poeng til det. Lever vi ikke for å være trygge og beskyttet mot sånne ting, vis vi rapporterer den profil så mange ganger er det ikke bare lett å slette det sånn at hun skal slutte å stresse ? Jeg bare skjønner ikke. Hvorfor politi kontoer hvor vi kan gå anmelde jobber bare til 15:30 ? Det skjer ikke i Latvia, vi er åpent døgn rundt. Hvorfor er det ikke i Norge? Hun må vente en dag til og tenke om det hele natta til hun kan gå anmelde det, er det sånn som skal det være ? Nei, det går ikke sånn.

Vil dere gjøre vondt til noen? Og begynner å gjøre sånne ting, bare tenk litt og ikke glem vis noen skulle gjøre sånn mot deg, skulle du like det ? Tenk før du gjør noe, fordi alt kommer tilbake alltid. Fordi en gang i livet deres kan dere bli i et samme situasjon, og da bare dere kunne forstå hvordan det er, så det er bedre å tenke hva du gjør før du gjør noe. Dere ville aldri at det skjer med deres sine barn.

Håper dere har en hyggelig kveld, og håper dere tenker nøye hva dere gjør før dere gjør noe, fordi sånn skal det ikke være i livene våre, vi må være hyggelig med hverandre så blir de andre hyggelige mot dere å. xoxo

SWEATSHOP FORANDRET MIN MENING

 • 03.03.2017 kl. 19:02

En viktig tema for meg, i går natt brukte jeg hele natt nesten for å se over og over sweatshop, jeg hadde aldri sett eller tenkt at de som syr klær hvilken jeg kjøper for små penger syr de for ett par ører. Jeg hadde aldri tenkt at de har så dårlig der, jeg kjøper klær så ofte, og bruker så mye penger, men de som jobber der og lager de klær for INGENTING.

 • Jeg syns det er så urettferdig, de må sulte i gjel, eller de for ikke mate sine barn, eller får ikke gå til lege for å sjekke opp sin graviditeten. Mens jeg lever her Luxus liv, gikk til leger for å sjekke hvordan har det Sebastian i magen min, nesten vær uke. Jeg driver å kjøpe til han klær nesten hele tiden, og kjøper vogn for mange tusen, bare fordi de er så kule og de beste på topp listen. Forgårs drivet jeg å kjøpe klær il Sebastian og brukte over 1000 kr, i Hennes og Mauritz. Og nå fikk jeg sett den den serien, jeg gråt, jeg gråt så lenge at jeg bare kunne ikke stoppe, jeg begynte å tenke hvorfor jeg hadde ikke sett på det for lenge siden, vis jeg kunne se på det for lenge siden, så skulle jeg ikke bruke alle de pengene der, og jeg snakker ikke om små pengene, fordi jeg har brukt der veldig store penger. Og jeg er så dritt forbanna nå, at de kunne gjøre sånn mot de folk.
 • Nå er jeg fast bestemt, jeg skal aldri kjøpe klær fra Hennes og Mauritz, og skal være veldig obs på hvilken klær jeg kjøper, fordi det de gjør er helt feil, de må være veldig flau over det hva de driver med, fordi de er mennesker og de har familier, de må ha mat og de må ha mat for sine barn og barn trenger mye. Jeg er en av de personer som kjøper mye klær inn og noen ganger ikke bruker de, og bare kaster de, men nå jeg har skjønt at det skal jeg ikke gjøre det, jeg skal bare kjøpe det som jeg vet at jeg skal bruke og det som jeg vil ikke bruke skal donere til røde kurs eller til noe sånt.
 • Jeg er seriøst i veldig stor sjokk, jeg bare kunne ikke forstå hvordan kan de sove om natta, og føle seg så greit, når folk dør der, selv om de jobber de får ikke nok mat, de bor i helt forferdelige huser fordi de får bare noe dritt penger hvilken jeg bruker ca for mat til Sebastian. Jeg er så flau over det at jeg bare vet ikke hva jeg skal si. Men helt sikkert vet jeg en ting jeg skal forandre mitt hele liv og aldri kjøpe og kaste, fordi at jeg vet at folk har brukt så mye jobb der og ikke fått det belønning hvilken de fortjener, så hvorfor jeg skal belønne de med mine pengene og hvorfor de skal være rike og bo i et luxus liv når de andre sulter og får ikke nok penger for overleve eller får ikke nok penger for å gå til leger.  
 • Jeg bare føler meg nå veldig lei, fordi jeg vil at alle barna har det samme som Sebastian, jeg vil at alle mennesker er lykkelige. Sebastian har alt hva han trenger og mer enn han trenger, men de barna har ingenting neste, selv om de sine foreldrene jobber og jobber mange timer og ikke bare det som vi jobber i Norge, de går over tid og uansett de for ingenting. Jeg bare føler at jeg vil hjelpe alle og at alle må være like og lykkelige som vi. <3
 

JEG MÅTTE SOVE UTEN PUTE I NATT

 • 02.03.2017 kl. 13:14

Hei folkens.

Denne natten har ikke gått så bra, jeg legde meg tidlig men fikk ikke sove greit uansett. Etter at jeg har skada skulderen min så jeg for veldig vondt i ryggen, derfor i natt jeg måtte kaste bort alle mine puter og sove helt uten ingenting. Jeg er en person som må sove med puter, jeg elsker puter, mitt seng er fult med puter, og derfor i natt det var veldig rart å sove uten pute, men jeg hadde så vondt i ryggen at jeg kunne ikke nesten snu meg rundt. Håper de smerter går snart over, sånn at jeg kan få sove normalt igjen. 

- Men egentlig jeg syns at denne dagen, går så seint at jeg vil bare løpe hjem og sove resten av dagen. Men når jeg kommer hjem så for dere se den nye innkjøp for Sebastian, og endelig vi har kjøpt barnevogn for Sebastian, fordi det var skikkelig stress med en barnevogn. 

- Og forresten min nye kamera er allerede på vei, og det blir deilig å få den, og ta fine bilder, nå mangler det bare alle de lamper og den spesielle vegg for bilder, fordi jeg syns at det er så mye stress å ta hele tiden og bestille og betale for fine bilder, derfor skal jeg endelig ta mine bilder selv <3 

BLEI JEG SLETTA ?

 • 01.03.2017 kl. 21:42

Heyya folkens, jeg tror jeg hadde blitt sletta, fordi det var noen som hadde rapportert meg 22 gange, og det greie skjønte jeg ikke, jeg bare fikk ikke komme inn på bloggen og det stå at bloggen min eksiterer ikke, men da sendte jeg meldinger til support, så fikk de tilbake bloggen min, og jeg er tilbake wohhoo. Og de som hadde rapportert meg, så jeg er tilbake og jeg skal ikke slutte å skrive min mening. Jeg elsker å skrive hva jeg mene og jeg elske å skrive bare ting og tang om livet mitt eller om Sebastian og jeg skal ikke stoppe bare fordi at noen mener at sønnen min ser ut som asiatisk, eller at noen mener at jeg er stygg.

Jeg er back, og skal skrive et nytt innlegg hver dag <3 kos og klem fra meg og Sebastian, vi har hatt en veldig fin dag og håper på at dere hadde det å <3

 

SYNS DU Å MOBBE ER SÅ KULT?

 • 28.02.2017 kl. 12:41

Jeg prøver å forstå hvorfor gidder man å bruke tid på å skrive shit til andre? Liker du ikke lese mine tinge eller mine bilder så ikke klikk ikke her, du syns at su kan skade meg med å skrive shit til meg, men du gjør jo ikke det, du bare dummer deg ut, jeg er ikke fjortis som skal sitte å gråte bare for en dritt kommentar, og selvsagt ikke om du skriver noe om sønnen min, som er bare en liten baby, som er bare 8 måneder gammel. Du syns at å komme i en annen sin blogg og skrive noe dritt er kult, vær så god. Men tror du kan skade meg eller gjøre meg lei, nei de får du ikke til. Du kan skrive de kommentarer, men jeg skal fortsette å slette de, fordi du sitter bak den skjermen og driver skrive det anonymt, fordi du tørr ikke det å skrive åpent. Mobbing driver rundt hele verden, men det virker ikke på meg, fordi jeg har blitt mobba før, jeg har gråt for det, jeg har slutta på grunn av det å gå på skolen, i niende klasse jeg skulka mer en jeg gikk på skolen, og derfor måtte jeg nesten gå om igjen klassen, men jeg fikk fiksa det, og det skal aldri skje med meg. Jeg er ikke en av de jentene som skal sitte og gråte på grunn av det, jeg blir ikke deppa på grunn av det. Fordi jeg syns at alt er greit med meg, og jeg er lykkelig, selv om jeg har tunge dager, men jeg har sønnen min.

Vil du si noe til meg, si det åpent og ikke anonymt, fordi når du driver det å si anonymt så det bare virker ikke, ingen skal ta deg seriøst. Som jeg har sagt før, det er 1000 mennesker og 1000 meninger, så din mening om min blogg eller om min barn du kan holde inne for seg selv, vis du har ingenting bedre å si. Niende klasse var for meg en tungt periode, jeg hadde akkurat flytta til Norge, jeg kunne ikke språket, jeg hadde ikke venner fordi jeg var veldig annerledes en de andre, jeg hadde annerledes klær. Jeg blei mobba fordi at jeg hadde annerledes klær, at min mening var annerledes, jeg var ikke flink på skolen, jeg hadde ikke iphone. Jeg var helt annen person, så jeg hadde ikke venner, jeg fikk venner til slutt, men de var ikke norske, jeg hadde ingen venn som var helt norsk, jeg gikk rundt med de som jeg følte nok greit, de som var litt som jeg, og ikke som de. Men i ungdomskolen vi hadde jo queen's i vær niende klasse, så alle var sikkelig kulere enn andre, så mobbing kom fra alle side, både blikk som vi for, eller baksnakking. Men det gikk over, jeg flytta til videregående og da slutta det, da var der ingen som kunne bestemme over deg, jeg fikk ikke mer de rare blikk på meg på grunn av mine klær, fordi jeg blei som de norske, jeg brukte de klær merke som de brukte, prøvde å ligne på de, men jeg følte meg ikke nok greit, men nå føler jeg meg greit med hvordan er jeg, og bry meg ikke hva tenker andre om meg, ejg har mitt eget liv og jeg vil leve det som jeg vil, jeg ha min egen familie allerede og det betyr at jeg er ikke mer den lille jente som kan li lagt ned på grunn av klær, sminke og lat andre. Den tiden er over, jeg har mine venner, og jeg har mine hatere, me jeg bry meg bare om mine venner og familien min. 

Mobbing kan ikke ta over verden, stå på dine meninger og bare dritt i hva de andre sier, du er det som lever den liv og ikke de andre. <3 

 

DEPRESJON

 • 28.02.2017 kl. 09:09

Hallo, de siste dagene føles for meg veldig tunge. Jeg føler at alt inne er så tungt og sitter en sånn klump i hasen vær eneste dag. Jeg gidder ikke gjøre noe, derfor jeg er innflytta tilbake hjemme, og prøver å ta være på Sebastian meg selv, selv om min armen er veldig vondt. Men når jeg er hjemme så føler jeg meg ikke hjemme heller. Nå sitter jeg på skolen og gidder ikke gjøre en eneste ting, bare sitter og prøver finne en annen sted å bo. Jeg vil bare flytte ut til en plass hvor jeg skal føle meg hjemme igjen.Jeg føler meg veldig glad når jeg er sammen med Sebastian, jeg føler meg glad og i godt humør når jeg sitter med han eller leker med han. Han er den som gir meg livsglede. Selv om jeg har en tungt periode, så er jeg veldig glad når Sebastian er hjemme og at jeg kan kose meg. Jeg vet ikke hvorfor jeg har akkurat nå en sånn periode, men jeg håper at snar skal den gå over og jeg skal bli igjen den gamle person som liker å le og gjøre ting sammen med venner, men føler at jeg har så mye å gjøre at har bare lyst å være hjemme. <3

Ha en koselig tirsdag videre. <3 

ER JEG DÅRLIG MAMMA?

 • 24.02.2017 kl. 17:05

ER JEG DÅRLIG MAMMA ? 

Det er 1000 mennesker og 1000 meninger, jeg selv syns at jeg er en god mamma, selv om at jeg begynte på skolen, og han måtte begynne i barnehage. Men derfor er jeg ikke en dårlig mamma, jeg syns at jeg er veldig god mamma, bare fordi jeg går på skolen for han og prøver å få utdanning sånn at han skal ha det som han trenger, for å vise han selv om jeg blei mamma i en ung alder så fikk jeg det til å fullføre skole. Jeg gjør alt det bare for han. Han er min største motivasjon for å få alt til. Mener dere seriøst at jeg er en dårlig mamma ? Jeg publiserer ikke de kommentarer, fordi jeg syns at det er så ekkelt å lese det. - Ja han begynte alt for tidelig i barnehage, men jeg ser jo at han føler seg bra der, han leker der med barna, og han får mat og får sove også, for han viktigste er å få mat, han er veldig glad å spise. Selv om han er så lenge der , når vi kommer hjem så er han like glad og smiler med så stor smil. Han er veldig veldig aktiv barn og elsker andre barn så derfor jeg syns at det er så greit for han å gå nå i barnehage. Også mer jeg håper på at vi skal ikke ha problemer senere når vi skal begynne i barnehage, kanskje han skal bli vant til det og det blir ikke så mye gråting, men det tviler jeg på. Jeg er ikke en dårlig mor, bare fordi at jeg begynte på skolen og Sebastian begynte i barnehage <3 Jeg er mamma som tenker på Sebastians sitt frem tid, og på mitt egen fremtid. Hvordan jeg skal leve og hvordan han skal leve. Det er ikke bare å føde barn og leve, man må tenke hvordan jeg skal kjøpe klær og mat hjemme, derfor trenger jeg jobb. Og uten utdanning man får ikke bra jobb.  

JEG HAR ALDRI HATT BESTE VENINNE

 • 22.02.2017 kl. 00:34

Jeg i mitt 18 år har aldri hatt en ekte beste venninne. Og for mange kanskje det er veldig rart, men egentlig så er det ikke det, jeg har hatt venner, men ikke venninne som jeg kunne stole på ekte.

- Men nå har jeg funnet den ekte venninne og jeg vet a vi skal alltid være venner, fordi det føler jeg veldig i hjertet mitt.

- Hun hjelper meg utrolig mye, og jeg vet ikke hvordan jeg kunne klare meg uten henne. Jeg vet vis det er kl 05 på morgen, jeg kan ringe henne uansett hva og hun skal alltid løpe til meg og hjelpe meg. Sånn venn som henne kan ikke alle få, og jeg er så lykkelig at jeg har henne i mitt liv, selv om vi gikk i samme klassen, vi var ikke så god venner. Vi snakka sammen og sånn, men nå jeg føler at vi har blitt så nære at vet ikke hvordan kunne dagen mitt vært vis jeg har ikke ringt hun eller snakket med hun.

- og ting som at våre familier liker oss, både hennes familie liker meg og min familie liker hun, og det er veldig viktig for meg.

Jeg ser frem til vår påske turen opp til hytta sammen med familien, det blir så koselig ❤ gleder meg så sykt.

Elise, vi er så glad i deg og vi er glad at vi har deg i vårt liv. Sebastian elsker deg så mye, og bedre tante dom du jeg kunne ikke ønske ❤

MAMMA OG STUDENT FULLTID

 • 21.02.2017 kl. 01:16

Jeg er både mamma og student på fulltid, og for å si det sånn det er ikke lett å være det. Jeg står opp i ukene dagen kl 5, fikser meg og våkner Sebastian og fikser han, gi han frokost og løper ned til barnehage og løper til bussen for å rekke på skolen. Det er helt grusomt , fordi at jeg blir så sliten og hvertfall når jeg må være våken så lenge, fordi at Sebastian har noen ganger så lyst å være våken at jeg må sitte med han til klokken 03 og dille rundt og etter på må jeg til skolen, og etter skolen løper jeg til trafikk skolen. Så dagen mitt er veldig lang og er hjemme sånn ca 16:30. 
 

- Sebastian begynte i barnehage når han var 5 måneder og halv. Han var veldig liten, men jeg hadde ikke valg, fordi at jeg måtte begynne på skolen. Jeg kunne vente et år, men jeg tenkte jeg har jo bare den andre termin og jeg må bare bli ferdig og gå videre. Så derfor jeg tenkte å gå på skolen og jeg syns at jeg valgte et riktig valg og er veldig lykkelig at jeg går på skolen, fordi jeg syns at det er et riktig valg, selv om at jeg er sliten og det er vanskelig, men jeg får veldig mye hjelp fra skolen.  

- Vis man vil, så man klarer alt hva man vil. Derfor går jeg på skolen og vil få det utdanning, og tjene penge får at Sebastian skal ha det greit og at jeg skal gi han et bra liv. Alle unge mødrene klarer det og det er å bare stå på. 

- Min største hjelp er Elise, for å si det sånn tante til Sebastian og min familie, uten de jeg tror ikke at jeg skulle klare alt det hva jeg gjør nå. Det er å bare stå på valget ditt og gjøre alt hva du vil. <3  

ULEMPER Å VÆRE UNG MOR

 • 19.02.2017 kl. 20:19

 Vi som unge mødre for ikke nok respekt av de voksne, de syns vis vi er unge så klarer vi ikke å passe på barn som det trengs og de ser på oss veldig rart når vi går rundt med stor mage og snakker bak ryggen. Det samme skjer når vi går på skolen med stor mage vi for rare blikk på oss, og snakker bak når vi sitter i kantina eller en annen sted. Har opplevd det veldig mye når jeg var gravid med Sebastian.

 Økonomi og utdanning er veldig stor bekymring for veldig mange, både for foreldre og de som er gravide. Men jeg syns at i Norge er det ganske lett å vare ung mor, fordi vi får både økonomisk hjelp og får fullføre utdanning, fordi jeg går på skole mens Sebastian er kjempe liten og har begynt å gå i barnehage, vi får veldig mye hjelp fra kommune og skolen for å fullføre skolen, selv om jeg syns det er ikke lett, fordi jeg går på skolen, tar lappen og prøver å få til alt med en gang, og det er ikke lett, men det er mulig å gjøre det.

 Mange har ikke det lett fordi vet ikke hvordan det skal gå med forholde videre, hvordan skal barne faren være, skal du få hjelp? Men det er jo ikke bare oss de som er gift og sånn, så er det problem fordi å noen ganger. Det er ikke bare unge foreldrene som blir alene mødrene.  En stor bekymring for de som er gravide er at de vet ikke om de er klare å være foreldre eller om at det skal klare å være foreldre og om at de klarer å t være på ungen når de vet ikke om de kan ta være på seg selv.

 Jeg føler meg litt rart når jeg går til barnehage og der kommer andre foreldre som er voksne og jeg føler meg så utenfor fordi jeg har ingenting å snakke med de og jeg føler at det er rart å være sammen med de på grunn av alder forskjell. Men det syns jeg er ikke så viktig, jeg er jo ikke eneste som er ung mamma, men det er mange sånne mødrene ute.  

FORDEL Å VÆRE UNG MAMMA

 • 17.02.2017 kl. 20:39😊Jeg syns at jeg er veldig heldig å være ung mor, fordi jeg skal ha mer tid sammen med Sebastian, det er jo det beste hva kan skje i hele livet, å være sammen med sitt barn så lenge som mulig.
😊Jeg er i utgangspunktet veldig ung og sprek. Jeg kan bruke min hele energi for Sebastian, kan både løpe etter han og leke med han. Lettere for meg å stå opp om natta og bruke hele natta på han, fordi ikke så lenge siden jeg gjøre det bare fordi det var gøy å døgne mange dager på rad.
😊 Jeg blir ung når barnet mitt blir vokser ut. Når han begynner å gå på skolen så er jeg ca 24 år, og fortsatt veldig ung og sprek. Og kan både løpe og hente han til masse ting utafor skolen og gå både på skolen og gjøre alt mulig ting.
😊fordel at Sebastians sine besteforeldrene er veldig unge og de har fått selv nettop baby for sånn ca 1 år og 7 måneder siden. Og fordel at mine foreldrene er så unge og at de skjønner at jeg må ha litt pause og ha litt tid med mine venner og med glede passer på Sebastian, og er like sprekke og klarer seg veldig fint.
😊Det mest perfekte er at jeg skal være i mitt barns liv, når han skal bli ferdig med utdanning sin, gifte seg, få barn. Å se sine barnebarn syns blir så utrolig perfekt.
- det er så mye mye fordel med å være ung mor.. selv om min mamma er 36 og fikk en unge ikke så lenge siden, jeg syns at jeg kan tilbringe mye mer tiden sammen med mitt barn, fordi at jeg går på skole og har masse feier og fri tid, og det har ikke så mye min mor. Men derfor jeg mener ikke at de som er eldre og har blitt foreldre er noe dårlig.

 Kos dere mye i fredags kvelden, men nå skal jeg legge Sebastian og kose meg videre med bloggerne, som jeg har endelig fått til å se på.
Masse klem fra oss <3

 

HELE NEGATIVITET

 • 14.01.2017 kl. 20:28

Hei.

Dette innlegg er ikke noe fint, for å si det sånn. Jeg fikk et par meldinger om masse ting som de syns at jeg gjør feil. De syns at å sende i barnehage så tidlig Sebastian er ikke bra, men jeg syns at han føler seg greit der og føler ikke noe stress. Jeg sender ikke han i barnehage for å få fri tid, men jeg går på skole, jeg vil bli ferdig på skole selv om jeg er ung mamma med 7 måneders gammel baby. Jeg gidder ikke å vente med det 1 eller 2 år. Jeg er mamma ja, jeg sender min unge gutten i barnehage. Men det gjør meg ikke dårlig mamma. Jeg bare prøver å fikse min fremtid for at Sebastian og mine andre barn som jeg skal få, så jeg syns det er viktig å fortsette på skolen fort som mulig. Jeg har foran meg 6 år på skolen enda. Jeg skal ikke bli vanlig barn og ungdoms arbeider, jeg skal bli barnevernets pedagog med mastergrad. Så det er langt å gå på skole, det er derfor jeg skal fortsette nå med en gang. 

Jeg vet noen mammaer som er unge og har ikke begynt på skolen enda, selv om de har født barna 5 år siden, eller 2 år siden og har bare født nye barn. Det syns jeg er så galt, fordi en dag det skal bli ferdig med det de driver med og skal ikke tjene så mye penger så mye som nå, så hva skal de da? Hvordan skal de kjøpe mat til barna, sitte på nav pengene.

Så jeg er veldig glad at jeg har sånn sjanse å fortsette på skolen nå, og bli ferdig med det. Og vis Sebastian føler seg glad der og liker der så hvorfor ikke? Han går der, leker der, spiser der, sover der og bare koser seg der. Så jeg syns at det er veldig greit. 

Bilder fra barnehage, han er glad der og han har lært veldig mye i barnhage. Så jeg ser ingen problem i det at han går i barnehage. Så jeg syns at jeg fortjener de meldingene med det negativitet at jeg gjør mitt barn bare dårlig. Men jeg syns at jeg bare gjør det beste for han. 
 

HAN ER TRYGG, TAKK FOR DET

 • 23.12.2016 kl. 17:45

Hei alle sammen, disse dagene for meg har vært veldig vanskelig, men jeg vil ikke snakke om det, fordi det er veldig personlig og det er ganske vondt. 

Men idag jeg skal snakke om det som er så skummelt og trist. Om barnsom blir drept, de barna som sprenger opp i et bombe, når de er bare små uskyldige barn, det er helt forferdelig. Mens jeg sitter trygt og godt hjemme, mitt lille gutten leker med masse leker og spiser alt av mat som kan bare finnes. Dagene når jeg kan bare gå og bestille mat hjemme og bare se på filmer g føle oss trygtt. Men de barn som bor der, de sine foreldrene prøver å finne mat til de og noen ganger de bare for ikke mat, det gjør jo så vondt til meg og bare lyst til å skrike, hva skjer med verden, hvordan man kan drepe og la folk sulte i hjel.. Jeg skal bare aldri forstå det og vil ikke forstå det, fordi der er ingenting å forstå. 

Jeg vet vær dag at min sønn er trygt og skal alltid ha mat, og det er jeg så takk nemlig til Norge at vi kan leve sånn og få de pengene for å leve, ikke bare å overleve men riktig leve. Jeg har handla julegaver for så store pengene og når jeg kom til familien min jeg følte meg som julenissen. Men de barna der de for jo ingenting og de kan ikke feire jul, fordi de må være redd for å leve og gå ut fordi i et sekund kan det sprenge et bombe. Mens vi handler julegaver for mange tusene, lager oparasjoner for å bare se finere ut eller kjøpe marke klær, de går ødelagte sko og klær. 

Jeg føler meg så skyldig fordi jeg gikk i butikkene og kjøpte alt hva ville til jul min familie og legde ikke merke til pris. Men så mye jeg skal sende eller hjelpe de, det skal aldri være nok, fordi de er så mye og for en melding sende 200 kr, det er jo ingenting. Når jeg tenker at min mannen sin familie bor i Pakistan og at de kan å være i fare, det føles ut så skummelt. Fordi bombing skjer hele tiden og skjer i alle av de landene. Når jeg tenker at min lille guttens sin bestemor, bestefar og hele familien må bo der og at de kan ikke komme til Norge. 

Men jeg jo virkelig håpe at en dag folk skal forstå at man skal ikke drepe uskylidige barn og mennesker, og at alt det krig blir ferdig og at alle kan leve normalt og rolig. At familie som har barn skal ikke være redd til å la barna ute fordi det kan være et bombe der, eller at det kan være fare til de. At de for nok mat til sine barn. <3 

- I jul tida vi må alle be for de som har ikke det bra, for at de skal ha det bra og at de skal å ha lykke. Ha en riktig god lille julaften, og kos dere masse med sine familier <3 
 

DRAMA, PENGER OG OPPMERKSOMHET

 • 23.10.2016 kl. 17:18

Hei alle sammen. 

Jeg vil bare skrive et innlegg om alt det som skjedde de siste dagene på blogg. Det var masse drama, som jeg syns må ikke bli publisert i blogg og instagram. Det er mange jenter som leser blogg, og nesten mange av de er 14-15 år gamle. Dere lærer til de at de å vise meldinger hvor dere krangle eller skrive om alt det på sosial media. Og det er en slags mobbing å. Mobbing på sosial media er det verste som kan noe gjør. Alle ser det og etter på deler sider, og blir det storsnakking om det, og mobbing fra en fan til den andre og fra andre side tilbake. Er det det vi skal lære de jentene? Skal vi lære de å fikse problemer sånn? Og etter på lage en video hvor men hører ikke noe annet enn dritt snakking om den andre person. 

Mennesker er ikke laget av stein, alle får vondt. Og en slags mobbing gjør veldig vondt. Selv om hun ser ut sterk og uten følelser så er det ikke sånn. Og kanskje hun skal ikke vise det fra utsiden men innsiden er det veldig vondt. Og jeg snakker bare ikke om alt det, men når mammatilMichelle hadde lat ut et innlegg hvor var alle hennes tre barn så fikk hun høre masse negative tingene og innlegg blei slettet. Syns dere at det er normalt når det blir snakking negativt om barn selvfølgelig nei. Det gjør utrolig vondt og det vet jeg veldig bra, fordi har opplevd det selv med min sønnen. Så vis dere liker ikke de barna så kanskje dere burde holde kjeft og ikke si noe fordi hun er moren og det er hennes barn, og høre noe sånn er det alltid vanskelig. Og det samme med denne krangling, det er å bare holde kjeft, hvorfor skal man skrive til hun de dritt meldinger og gjør den mye mer vondt, du sitter selv med vonde følelser når noen snakker dritt om deg, så hvorfor skal du snakke dritt om andre. 

Vi skal lære de jentene å fikse de problemene som de har rolig og med respekt for de andre, ikke som som dere gjør det. Fordi dere er forbilde for de og det dere gjør de gjør det å. Ja, kanskje jeg blir ikke hørt fordi jeg er en liten person men uansett er jeg person. Så dere må lære bli god forbilde for de vis dere er kjente bloggere. Lære de å respektere andre selv om dere liker ikke de, og ikke gjør de vondt fordi noen ganger det kan gå galt. 

Håper dere for veldig fin søndags kveld videre. Masse klem til dere. <3 

MOBBING

 • 30.09.2016 kl. 00:07

Hei alle sammen 🙋

Mobbing er et viktig tema i hverdagen, og tro meg jeg har blitt mobbet veldig. Først i Latvia når jeg flytta fra en annen by til den andre de første åre i den skole var veldig vanskelig, jeg var ikke som alle, vi var veldig ulike. Så hadde bare en venninne, og alle andre likte meg ikke så mye, jeg prøvde forandre meg, sminke, klær og alt andre. Det hjelp jo ikke, men da jeg blei litt eldre så vi alle forandret seg og alt blei annerledes og blei jeg ikke mobbet. Jeg gikk på den skole til 7 klasse, så blei ferdig med den og flytta til Norge.

Så først når jeg kom til Norge så jeg likte det her veldig greit, det var sommer jeg hadde ikke begynt å gå på skole. Når jeg begynte på skole så jeg forstå at jeg er helt annerledes enn de er. Når jeg kom til Norge jeg hadde ikke iPhone, jeg hadde en mobil med med knapper, og hadde ikke sånn klær som de. Jeg fikk 4 venninner, 3 av de var fra andre land enn Norge og en var fra Norge.

Men jeg kunne føle at jeg var veldig utafor i klassen, jeg hadde ingen kontakt med de fra klassen, så følte meg ikke så greit i klassen. Jeg har aldri gått 8 klasse, begynte med en gang i 9 klasse og da forstå jeg er ikke så greit i skole heller og selvfølgelig språk var en av de som gjøre alt vanskelig for meg.

Da begynte jeg å skulke skolen, når moren min gikk på jobb,så sto jeg å venta på bussen til å gå på skolen men når hun gikk så gikk jeg rett tilbake hjem, jeg hadde veldig mye fravær og hadde veldig dårlig karakter, nesten måtte gå igjen i 9 klasse. 10 klasse jeg gikk vær dag på skolen og jobba mye med skolen, og tenkte ikke om noe mer en skole.

Når jeg begynte på videregående så alt forandra, jeg gikk på design og håndverk og hele klassen var vennlig og da følte jeg meg veldig bra. Og etter på vgs 2 så var det perfekt jeg begynte i en stor skole og fikk venninner og klassen var veldig bra og lærer. Jeg likte videregående mye bedre enn ungdom skolen.

Mobbing kan ikke alltid være at noen sier noen til deg eller gjør noe fysisk. Men det kan være at folk i klassen setter deg i plass hvor føler du seg utafor klassen. Og det er det samme som mobbing.

Mobbing er veldig dårlig ting, og ikke alltid mennesker klarer å gå gjennom det selv og det noen ganger kan lide til selvmord eller veldig stor depresjon.

Pass på dere mye og pass på andre å ikke bruk mobbing på andre.

Kos dere mye videre, masse klem og pass på hverandre, fordi dere ville ikke at deres sin barn blir mobbet som som dere mobbet de andre. ❤❤

KROPPEN ETTER FØDSEL

 • 20.09.2016 kl. 21:58

Hei alle sammen..

Idag vil jeg ta opp en veldig viktig tema. Jeg fikk barn 3 måneder siden, min kropp er ikke den beste, men mange får ikke kroppen på plass med en gang.. Og selvfølgelig har jeg ikke tid heller for å trene 3 timer om dagen, jeg har barn, jeg må begynne å gjør meg klar for skolen hvilken jeg begynner etter jul, og til og med jeg må bli ferdig med billappen.

Jeg syns at kroppen min er i veldig bra stand nå, fordi at jeg bry meg ikke om det og heller ikke min mann, fordi kroppen er ikke viktig, nå er det viktig vår barn.

Det kan ta mange måneder eller år til alt setter seg på plass og at jeg kan få kroppen min tilbake, sellom kroppen min er nå bedre enn det var før..

Er det hva vi skal tenke på? Hvor bra kroppen vi har? For meg det er ingen betydning, for meg er det viktig min barn og alt andre..

Jeg har mye sterke merker, veldig mye, den er over hele magen og bein! Men jeg er stolt over det, fordi jeg har født barn, og for min kropp er det siste hva jeg skal tenke om nå.

Og de andre jentene der ute som har fått barn og blir usikker om seg selv, dere må ikke være det, dere må være stolte, fordi dere ga et liv til en liten engelen og det er det viktigste, og kroppen dere kan fikse helt etter på. Men nå er det viktigste å få hele oppmerksomhet til deres sine barn.

Og jentene der ute som syns at vår kroppen er ikke i stand, når dere har ikke fått barn men har fylt alt mulig bare med silikon, kan bare hold skjeft.

Det er ikke det viktigste i livet.

Dere kan se at kroppen min er ikke perfekt, at jeg har på sidene fett og til og med foran, men jeg er ikke flau å vise det og jeg bry meg ikke hva tenker de andre rundt meg.

Pass på dere og elsk dere hvordan dere er.

Masse klem fra oss og håper dere får videre en bra kveld. <3

#mammablogg #baby #babyboy

SPISEFORSTYRRELSER

 • 01.06.2016 kl. 21:50

Idag fikk jeg vite at en av mine venninner fra Latvia, vi var veldig gode nære venner, faktisk beste venner, har fått spiseforstyrrelser. Det var veldig trist å høre, fordi at jeg visste ikke om hennes problemer, vi snakket sammen, men jeg hadde ikke så mye tid og jeg fortalte så mye om mitt liv, men hun gjøre det ikke. Jeg angrer veldig på at fikk ikke vite alt om hennes liv og problemer, jeg måtte være den person som skal støtte hun, men jeg var så opptatt med mitt liv og hvor alt er så bra og fint. 

Idag når hennes mamma ringte meg, så ringte jeg hun med en gang, og jeg gråt og sa at jeg er så lei meg at jeg var ikke ved siden og jeg hjulpet ikke henne å klare de vanskelige tidene. Hun sa at det er ikke min skyld, hun gjemte alt inne seg og fortalte ingenting til noen. Hun gjemte alt inne seg, hun slutta å spise og nå hun ligger i sykehus og det er veldig farlig. 

Så jeg ber alle jentene der ute vis dere har problemene, så snakk med noen og ikke hold alt inne. Fordi spiseforstyrrelser er veldig farlig, og det er vanskelig å bli greit igjen. Helse er veldig viktig. Gå snakk med venner, foreldrene med noen som dere vil. 

Pass på dere. 
 

  

HVOR ER DINE FORELDRENE

 • 28.05.2016 kl. 20:16

Hei.

Jeg tåler kritikk veldig greit, jeg aldri legger merke til det. Men når jeg før melding, hvor er mine foreldrene og hvorfor de passa ikke på meg, på grunn av de så jeg har blitt gravid, da blir jeg forbanna!

Jeg har den verdens beste mamma, og verdens beste stefaren. Ingen er så viktig som mine foreldrene! De alltid støtter meg, og aldri bestemmer over meg! Jeg ville bo sammen med mannen min, så de støtta meg! Jeg valgte selv. Ja jeg var 16 når jeg flytta ut, men det var min mamma altså. Det er helt greit hvertfall i mitt land, at jente eller gutt flytter ut tidlig, vi bor ikke sammen med foreldrene hele live, eller til vi er 35 år. 

Jeg har en ekte far, jeg kaller ikke han en far en gang, så ja jeg har ikke pappa! Men jeg har stefaren og han kaller jeg pappa, fordi bedre pappa ville jeg aldri hatt, jeg er ikke hans datter, men han sier til alle at vi er hans barn, og det er ingen problem. 

Min ekte far slått helt forferdelig min mor, han drakk og er helt forferdelig person, takk gud at vi er så langt fra han. Han bor i Latvia, han er i fengsel, og jeg er ikke flau over det, fordi for meg han er ingenting. Når vi  var små, så lagde han vår liv som en helvete. Dere kan ikke tro hvordan det var, når han kom hjemme var fredag og lørdag helt full, begynte å krangle, slå min mamma, skrike sånn at alle kunne høre. 

Så jeg har den verdens beste mamma og stefaren, og det er ikke de sin skyld at jeg blei gravid. Jeg flytta ut, jeg blei sammen med mannen min, og det var mitt valg å beholde barnet, og jeg angrer ingen av mine valg, fordi det er det beste valget jeg har tatt. Og beklager jeg er nesten 18, og vi har så mange enter som bli gravide når de er 15, så egentlig 17 det er ingenting. Og dette har, har ingenting å gjør med mine foreldrene, men med meg. 

Min mor har 4 barn, o hun er den verdens beste mor, så på henne ligger det ingen skyld. Jeg ville flytte ut, så jeg gjøre det, men jeg var veldig ofte hos hun, og jeg har kontakt med de var dag. 

Så vil jeg aldri høre at mine foreldrene er skyldig at jeg er gravid, eller at de passer ikke på sine barna så bra. Fordi de lever bare for oss, og de passer på oss helt perfekt. De er verdens beste foreldrene. 
 

JEG ER IKKE NORSK MEN HOLDER NORSKE FLAG

 • 24.05.2016 kl. 21:32

Hey!

Dette tema sårer veldig mange av oss, oss som er ikke fra Norge men vi bor her! Jeg er fra Latvia, og jeg elsker mitt land veldig mye! Men jeg er ikke patriot, vi flytta 4 år siden, og jeg er veldig glad for det!

 

Men uansett må jeg noen ganger svelge den klump i halsen, når noen blir rasistisk, og det har skjedd mange ganger! Når jeg gikk på skolen, eller ute! Så mange syns at vi burde stikke til sitt land!

 

Jeg husker veldig bra hvordan levde vi i mitt land! Ja jeg skal ikke si at det var verre den de som bor i Syria eller noe, men fortsatt der var vanskelig! Vi hadde ikke penger noe ganger, jeg kunne ikke kjøpe alt som jeg hadde lyst til! Noen ganger mamma møtte betale alt, regninger, strøm og alt det, så blei pengene så lite at vi kunne ha kjøpt bare brød og kanskje melk! Så møtte vi spise poteter hele måneder, eller gråt, fordi det vi hadde mye og vi kunne bare ha det! Jeg er ikke flau over det, fordi sånn var vår liv!

 

Nå jeg kan leve lett, og jeg har mat og alt hva vi trenger! Men det er bare på grunn av at vi flytta til Norge, mamma min fikk jobb, så da klarte vi oss! Vis vi skulle bo der så jeg vet ikke hvordan det skulle gå! Men jeg er så takknemlig at i Norge vi kunne få bedre liv! Og jeg elsker Norge og Norge er mitt hjem!

 

Så vær så snill, før du tenker at jeg er ikke norsk eller at jeg har ikke plass i Norge, se litt hvordan du lever, og har du gått gjennom en eneste ting som jeg måtte gå gjennom, eller de andre som kommer her! Fordi du sitter og kan kjøpe under tøy i Victoria Secret butikk når kanskje der ute er mennesker som har ikke en bit av brød!

 

I 17 mai, jeg har plass i toge og mine brødrene hadde i armene norske flagg, og de var stolt! Jeg er stolt over det! Men du som har problem at en innvandrer holder norske flagg så bare ta der som er, og hold din munn, fordi du vet ikke hvordan liv har den mennesker hatt før de kom til Norge!

 

Jeg fikk lese en jentes sin innlegg hvor hun fortalte om 17 mai, hvor hun gikk sammen med innvandrer, de hadde norsk flagg i armer og de ropte " hipp hipp hurra", men andre mennesker, norske mennesker var veldig sjokket at de fikk sin egen plass i toge, og de hadde problem at de uttalte litt feil "hipp hipp hurra", jeg er sjokkert over sånn reaksjon, vi alle er mennesker, vi er ikke forskjellige, bare i utsikt, men det betyr ingenting! Mine brødrene gikk i toge helt foran og hadde norske flagg, og de er ikke Norske, men ingen sa ingenting, fordi de hadde respekt! Men de som har noe problemer så må ta det inni seg og ikke si noe høyt, fordi man blir såret veldig vis vi hører noe sånn!

 

Vi altså har rett for et bra liv, ikke bare dere! Jeg har ikke kommet med bein tusen kilometer, jeg tik fly, men mange gikk med bein tusen kilometer, bare for å leve bra liv, men noen ganger for de bare rasisme og urespekt og ingenting mer!

 

Du vet ikke vår eller de sin historie, så vær så snill, hold din negativitet og alt dritt inne, og vær snill mot alle, fordi noen ganger det er veldig viktig, fordi du vet ikke hva har skjedd og hvorfor han/hun måtte flykte til Norge, og det km være der var ikke på grunn av penger bare men noe annet altså!

 

10 ÅR OG IKKE LIKER SELV

 • 20.05.2016 kl. 17:55

Nå jeg er helt sjokkert!!! Jeg har lest mye dritt, beklager! Om de operasjoner!

Når jeg var 10 år så satt jeg hjemme og spilte ute med venner kafé, butikker osv!! Jeg tenkte ikke om sminke eller hvertfall operasjoner i kropp! Jeg tenkte ikke hvordan jeg ser ut! Jeg løp rundt i vanlige klær, spilte ball og masse andre ting!

Jeg leste blogg HER det er en 10 år gammel jente, som skriver at hun liker ikke seg selv! At hun har bleika hår og kjøpte sminke, klær! Og mest hun har godt på kurs om sminken og han har visst hun hvordan skal hun se ut etter operasjon!

Jeg har bare en ting å si, hvor er foreldre! Hva de tenker om, jente som er 10 år, må tenke om skole, og ikke om sminke!!

Jeg bare forstår ikke hvordan verden drives! Det er bare på grunn av de bloggere som skriver bare om operasjoner og sier jeg liker ikke meg der og der og derfor jeg gjør operasjon! Nå er det litt mye, vis nå skal begynne å snakke sånn 10 år gamle jenter! De jentene som skriver om det, SKJERP DERE! Dere blir lest av alle alders jenter, og nå de blir usikker på seg selv, skriv om hva du vil men slutt med det!

Jeg blir veldig forbanna og sur, og forstår ikke hvor ser foreldre og hvorfor de gir penger for sånne ting!

Jeg begynner å bli veldig skuffa og sur! Fordi jeg syns at bloggere må være forbilde for andre jenter, men ikke sånn!!! Når 10 år jenter skal bli sånne så jeg vet ikke hvordan skal verden gå videre!

Veldig skuffet!!

FALSKE PUPPER OG RUMPA, HVOR VERDEN GÅR

 • 13.05.2016 kl. 13:26

Hei!

I siste jeg blir litt sjokkert. Disse jentene som blogger har så mye makt over andre jenter, de blir lest om dagen 300000 ganger! Disse alle jentene ser opp til deg og gjør alt hva du gjør! Du reklamerer den sminke, så de løper og kjøper den fordi hun tror at hun skal bli som du! Ute er masse jenter som syns at de er ikke nok pene eller at det er noe som er galt med de! Og du sitter der ved sin pc og reklamerer hvordan du opererer seg! Hva er galt med deg, du kan gjør det, ingenting er forbudt, men ikke fortell om det over hele verden, fordi at de jentene som føler seg ikke nok pene, eller syns at det er noe feil med de, syns at de operasjoner skal gjør de bedre! 

Du som har så mye makt, så du må vise at ikke det er det som skal gjør deg pen! At utsikt er ikke det viktigste, men det som er inne er viktig! At alle jentene er pene som de er og ingen operasjon skal hjelpe. Nå akkurat viser du at du har veldig mye penger og at du kan forandre seg til en barbie og at det er veldig greit! Jeg vet at dine operasjoner gjør deg selvsikker, og at du syns at du blir penere, men du har ingen rett til å vise det ut til alle jentene, det blir feil! Tror at du må forstår det!

Livet handler ikke om at du skal operere seg og se ut falsk, det skal ikke hjelpe deg i hverdagen! Bruker du sminke, helt greit, du kan gjør det! Fordi det er greit at du kan ta den vekk, men vis du gjør operasjon, du kan ikke ta den tilbake! Lage større pupper? - hallo du må føde barn! For hvem du lager de? - For gutter, den gutt som elsker deg skal elske deg som som du er, og han skal ikke trenge de dine falske puppene! Falsk rumpa? vil du se ut som Kim Kardashian, syns du det er pent, nei alt det er falsk, alt i hennes kropp er falsk.

Syns du skal føle deg bedre vis du skal lage alle de operasjoner, nei, du skal ikke få din selvsikkerhet tilbake! 

Vil du gjør det for en gutt? Glem han, gutt som elsker deg, skal elske deg som som du er og aldri skal spørre om at du skal forandre noe i kroppen din. Ja det er vanskelig å finne den riktig gutt, men tro meg det er mulig, fordi jeg fant han! Jeg må ikke bruke sminke, eller trene 24 timer for at han skal elske meg! Jeg kan våkne opp, mine hår kan se ut helt forferdelig, og jeg kan se ut ikke som modell, men han alltid sier at jeg er den peneste! Han vil ikke at jeg bruker sminke, fordi han syns at jeg er pen uten sminke! 

Jeg kan ta på meg sminke, vis jeg har tid, men vis jeg har ikke det, så skal jeg ikke bry meg en gang, fordi jeg syns jeg er pen, og trenger ikke ha sminke på meg at alle andre skal tro at jeg er pen, jeg vet at jeg er pen, og det er viktig!

Dere må passe på hverandre, og tenke 100 ganger får dere gjør noe som dere kan ikke ta tilbake, fordi det viktigste er ikke hvordan du ser ut, men hvordan du er inne, hele din skjønnhet er inne deg. 

Ha en utrolig fin dag videre. < 33

 Følg meg på instagram - @aagaterezai 

MANN JOBBER I BARNEHAGE

 • 25.04.2016 kl. 14:03

Jeg vet det er for tidlig å tenke på barnehager for min lille gutt, men jeg gjør det. I mitt land det er helt annerledes, i barnehager jobber ikke menn i barnehagen, det er bare kun damer som gjør det.  Fordi jobb med barn er for damer, derfor vi syns at det er litt rart vis en mann jobber med barn.

Derfor jeg tenker veldig ofte, hvorfor i Norge er det så mye menn som jobber i barnehagen, også etter det siste som skjedde i Norsk barnehage så er det litt skummelt for meg, fordi jeg vil at min barm føler seg trygd i barnehage, eller at jeg føler at han er trygd i barnehage mens jeg er på skolen eller på jobb.

Nå mener jeg ikke at alle mann er sånn, men jeg bare forstår ikke hvor mann skal jobbe i barnehage med masse barn, det er jo en jobb for damer.

Det er den tingen jeg bekymrer meg vær dag, jeg er jo mamma, jeg må ordne at min barn skal være trygd i barnehage, på skolen, hjemme. Men jeg får ikke kontrollerer alt det. I mitt land er det lett, fordi mann jobber ikke i barnehage, men i Norge er det helt annerledes, jeg forstår her er det love at jenter jobber som bilmekaniker og sånn. Men uansett for meg det er ikke en glede vis mann jobber i barnehage, der som går min sønn.

Og detter innlegge går ikke ut på de som jobber i barnehage, jeg mener ikke noe dårlig, men etter den siste som skjedde men de lille gutt så bedre for meg vis det skulle være bare damer i barnehagen. Og jeg mener ikke nå at alle mann er sånn.

NETTSKOLE

 • 18.04.2016 kl. 20:31

Hei.

Jeg tenkte at må vente to år til jeg skal tilbake på skolen men jeg fant varianten.

Nettskole, med denne jeg kan fullføre videregående uten noe problemer. Så jeg skal begynne med det fra august. Du jobber med det når du vil, eller når du har tid. Alt hva du må gjør er levere på PC.

Jeg vil få full utdanning, og det er lettere gjennom PC, når du skal få barn, eller kanskje det er litt vanskelig å ha barn, gå på skole, hente han på barnehage.

I Norge barnehagen er åpen til 16 her, men jeg blir ferdig 15:30 og skolen er en og halv time så det er veldig vanskelig.

Så jeg er veldig glad at Norge har sånn mulighet å fullføre skole på nett, sellom det koster litt men det er bedre den sitte hjemme to år og gjøre ingenting, bedre jeg skal fullføre skole og ferdig.

AFGHANSK OG LATVISK

 • 16.04.2016 kl. 21:19

Nå vil jeg forklare til alle her. Har nemlig fått mange spørsmål om hvordan det er å være med Afghansk og mange sånne spørsmål som er unødvendige. Spørre om han skal bestemme om hvordan klær jeg skal ta på meg, eller lar han gå ut med venninner, eller slår han meg.

Jeg skal svare på det for en gang. Min mann har aldri slått meg, han har aldri rørt meg. Vet du han er den beste, ingen gutt der ute er sånn som min mann, han er den snilleste person i hele verden. Jeg bestemmer selv om hvilken klær jeg tar på, selvfølgelig han sier ifra vis han liker ikke hvordan det ser på meg eller vis han bare liker ikke, men aldri han har bestemt hva jeg skal ha på meg. Nei han skal aldri si at jeg skal bruke hijab, eller noen av de klær, hallo han er ikke muslim, og vi han er fra Afghanistan så det betyr ikke at han er sånn dårlig eller noe sånn. Jeg bruker hva jeg vil, sminker meg hvordan jeg vil og eller når jeg vil.

Om jeg kan gå ut? Ja da, det er ingen problem, jeg kan gå ut med venninner, spise ut, men enste han liker når jeg sover hjemme, fordi da han vet at jeg er i trygghet hjemme, men egentlig liker jeg selv sove hjemme, fordi da sover jeg veldig greit. Men han har ingenting mot at jeg skal ut med venninner, spise middag, eller gå shoppe. Jeg kan gjør alt. Men nå er han litt redd at det kan skje noe, på grunn av at jeg er ikke så langt fra fødselen, så vil han at jeg passer på han lille og er i trygghet, så vi jeg går så går jeg ut bare nå med han.

Jeg skal bare fortelle, dere må bare ha mannen som min, han er den alers best i hele verden, vet du han skal gjør alt for meg, for at jeg skal bare være glad. Han er person som skal ikke spare en enste krone på de som han elsker. Han skal gjør alt for de som han elsker. Så derfor vil jeg aldri få spørsmål om slår han meg, eller noe sånn. Fordi han elsker meg veldig og jeg elsker han.

Og det viktigste, dere spurte om han er glad at han skal bli pappa. Vet du han er veldig glad, han elsker han allerede mer den noe ting. I dag kom an seg hjem fra jobben kl 08, og ligget bare ved iden av meg og klemte magen, og følte hvordan lille mann sparker seg. Så selvfølgelig er han glad, han er sånn fra den første dagen.   

Masse klem og god helg.  

FORFERDELIG MOR

 • 14.04.2016 kl. 14:39

Hei.

Hvem har rett å kalle deg forferdelig mor? Ingen. Jeg har blitt kalt for forferdelig mor sellom, jeg har ikke født barn ennå, jeg skal bli mor bare om 2 måneder litt mindre den det. Men jeg har blitt kalt allerede for forferdelig mor.

En person hadde lagt profil på facebook, og sendt forferdelig meldinger, og etter på lagde en snapchat hvor sendte forferdelig meldinger til mannen min.

Der stå at jeg måtte drepe mitt barn, og jeg skal bli forferdelig mor. Vet ikke hvorfor man skal bruke tid på sånne ting, og hvem egentlig har rett til å si noe sånnt.

Hvorfor noen skal tro vis man er bare 17 så blir den forferdelig foreldre. Jeg hadde lyst til finne ut egentlig hvem det var og spørre hvor man skal si sånne ting.

Skrive i meldingene at din barn må dø, eller jeg vil at din barn skal dø.  Det er veldig urettferdig mot meg, jeg har ikke gjort noe mot deg eller mot din familie, så hvorfor vil du skade min familie med sånne meldinger.

Håper når du blir gravid, eller om du er gutt din kona blir gravid du skal aldri få sånne meldinger, fordi de meldingene gjør veldig vondt. Sellom vi viser ikke det så egentlig er det å jævlig å få sånne meldinger når jeg er gravid og når vi venter barn, og vil bare glede oss og plutselig får vi hate meldinger.  

MAMMA FOR Å BLI POPULÆR

 • 13.04.2016 kl. 16:12

Leste innlegg til mammasom16, så kan si at jeg er enig med hun, ingen normal person skal bli gravid bare for å bli populær, eller bli gravid på grunn av å være som mammatilMichelle.

Å bli mamma det er veldig stor ansvar veldig stor ansvar, det er ikke bare at du lager barn, føder den og ferdig. Du må være med sitt barn resten av hele livet, når han/hun blir født, etter på når han/hun begynner å gå i barnehage, etter det skolen, og hele veien.

Så de som skriver de kommentarer om at du vil bli so mammatilmichelle, eller du blir gravid igjen og igjen for å bare du skulle ha noe å skrive om i bloggen. Eller at din blogg skal holde i topplister, vis du skal ikke ha mer barn så går du ned.

Tenk litt, hvilken normal jente skal bli gravid bare på grunn av det? Jeg personlig skriver blogg fordi jeg liker å skrive, og ikke mer den det at jeg vil dele med andre jenter hvordan det er å være gravid når du er så pass ung, og har ikke opplevd noe sånn før, og fortelle hvordan det er videre, etter fødselen og sånn. Men aldri i mitt liv jeg skulle føde barn bare på grunn av å bli populær eller for å reklamere sine barn.

Jeg vil dele denne opplevelsen med mange andre jenter, og fortelle hvordan det er, eller støtte de jentene som er gravid i ung alder og sånn.

Det tror jeg gjør også mammatilmichelle og mammasom16, men aldri jeg skal tro at de føder barn på grunn av å bloggen og at de skal være populære. Dere må bare være gale som tenker det slik. Og jeg tror de som skriver de kommentarer har ikke barn selv, så dere vet ikke hva dere bare snakker om. 

ALENEMOR

 • 11.04.2016 kl. 13:12

Hei. :)

Hvor mye jeg vet så i Norge er det veldig mye alenemødrer, jeg syns det er veldig synd, fordi i mitt land det egentlig er ikke så mye alenemødrer. Først når jeg begynte å gå hos jordmor, jeg forstå ikke hvorfor de snakker så mye hvordan det er å være alenemor, sellom jeg har sakt at jeg har sambor og min barn skal ha alltid far.  Fikk veldig mye brosyrer om det.

Jeg har ingenting mot det men, jeg syns jeg har mannen min ved siden og sånn så jeg vil ikke vet så mye om det, fordi jeg vet at mitt barn skal alltid ha pappa, mitt barn skal ha både pappa og mamma, så vil jeg ikke tenke på det og bruke tid på hvordan det skulle være å være alene mor.

Først og fremst vi har litt annerledes kultur og vis man før barn, så vi aldri forlater dem, vi er alltid med dem, ja det kan skje mange ting, men vil ikke tenke på det nå som jeg har alt greit.

Bedre de kan bruke de brosyrer og den snakking til dem som det trenges seriøst, fordi jeg vet i Norge det finnes veldig mye alenemødrer som trenger hjelp, og jeg vet at det er vanskelig å være alene mor, min mamma var alene mor for oss tre, og nå fikk hun 4 barn, men vi har stefaren, og nå er det mye lettere for hun.

Så bedre Norge skal hjelpe til de som det trenges mest og bare etter på til oss om har det alt greit. Fordi jeg har det greit både økonomisk og psykisk og fysisk. Selvfølgelig vi er ikke rike, men vi har det mer den greit, der ute er mer som trenger hjelp, mange som har det vanskelig å kjøpe mat for barn, så bedre vi skal hjelpe de.

Håper at en dag alle familier skal bli sammen og alle barn skal ha både mamma og pappa og alle skal være lykkelige.

SÅ DIN BARN BLIR JO BRUN

 • 08.04.2016 kl. 12:46

Hei alle sammen, idag jeg var hos jordmor mens jeg venta så satt jeg nede med de andre mammaen som er gravide, der satt en dame med sin mann. I dag gikk jeg alene fordi at kjæresten min er i Sverige, så hun dama begynte å spørre vanlige spørsmål, men etter på kom spørsmål: ?? Er pappa norsk??? Jo det er jo en normal spørsmål, men når jeg svarte: ?? Nei, pappaen er fra Afghanistan.?? Så blei hun sjokkert og kom svar: ?? men da barnet din blir jo brun.??

Egentlig jeg er veldig sjokkert, vi bor i Europa og det er 2016, jeg hadde aldri tenkt at min barn skal bli brun eller hvit. Og kjæresten min er ikke så brun, og jeg er hvit det kan skje mange ting.

Men når dama som hun a sånn, så følte jeg at det var veldig rasistisk. I Norge det er så mange utladninger og ingen problem. Selvfølgelig vis du liker ikke de, jeg er også utladning jeg er ikke norsk, jeg kommer fra Latvia. Vis du liker ikke de så bare sitt og hold skjeft. Du har ingen rett å si noe, blir min barn brun eller hvit jeg skal ikke stoppe elske han, fordi jeg har ingen problem at mannen min kommer fra Afghanistan og jeg kommer fra Latvia, samme for min familie de har ingen problem, så du burde ikke ha heller.

Jeg syns det er synd at det finnes sånne norske folk, som tenker sånn. Vi alle er mennesker, vi er ikke forskjellige, ja vi har ikke samme kultur eller samme hud farge, men det betyr ikke at vi er dårligere. Rasisme har ikke plass i denne verden, fordi at vi bor alle sammen. Og jeg blei veldig lei meg når hun dama sa det og etter på a noe til sin mann, og at de så på meg. Jeg følte meg veldig lei, at mitt barn skal treffe sånne mennesker at han kanskje må snakke med de.

Ingen av oss hvem har kommet fra andre land har ikke fortjent å bli mobba, eller snakke om oss dårlig. Vi respekterer dere så dere burde respektere oss.

Et sånn start på dagen var veldig trist, men håper alle andre skal ha en fin dag.

Vi bestemmer ikke i hvem vi blir forelsket, og vis vi blir forelsket så det forandrer ingenting hvor kommer han fra, eller hva som helst. 

HVA ER NEI MAT TIL GRAVIDE

 • 06.04.2016 kl. 21:27

Nei mat for gravide er veldig viktig. Når jeg blei gravid så bytta jeg alt, hva jeg spiser eller hva jeg drikker. Jeg tenker veldig mye og leser alt før jeg kjøper noe eller før jeg spiser noe. Jeg sa nei til veldig mange, mange ting.

- Kjøtt som er ikke gjennomsteikt eller gjennomkokt er veldig farlig for gravide, vis gravide spiser noe sånn så kan får masse bakterier eller parasitter som kan gi infeksjon og påvirke barnet ditt i magen.

- Rå eller dårligbehandlet fisk og skal dyr her gjelder helt det samme som for kjøt og samtidig sjømat kan inneholde miljøgifter

Skal nevne nå de fisker som kan ikke spises når du er gravid:

 • Blåkveite over 3 kg
 • Gjedde
 • Abbor over 25 cm
 • Ørret over 1 kg
 • Røye over 1 kg
 • Hai
 • Sverdfisk
 • Skater
 • Fersk tunfisk
 • Hval
 • Selkjøtt fra Vestisen

Vis du vet ikke hvor mye har veit fisk så bedre ikke spis. Disse fiskeartene inneholder mye miljøavgift og kan lagres fosterets kropp, og gjør skade.

I Norge finnes det de som er ikke fersk og tunfisk i boks, de kan du spise og de er trygge.

Myke og halvmyke oster, for eksempel

 • Brie
 • Camembert
 • Gorgonzola

Disse er laget av pasteurisert melk, men det er påvist listeriabakterie i noen av dem. Slik smitte er sjelden, men bedre ikke risikere med det, så jeg slutta med det med en gang.


- Måseegg inneholder også mye miljøavgifter

Jeg slutta med alle brus og kaffe å, noen sier at det er greit å drikke 1 liter daglig men jeg syns at det er ikke greit, isteden drikker jeg mye vann, det er det beste for barn.

Jeg et ROLLEMODEL?

 • 03.04.2016 kl. 20:19

Kan jeg være et rollemodell for unge jenter? ? Nei jeg kan ikke.

Hvorfor? Fordi at et rollemodell må være selvsikker om seg selv, hun må lære til andre jentene hva er viktig. At kroppen og hvordan ser du ut er ikke viktig at det viktigste er inne, eller at det er ikke riktig å få barn når du er 15 osv. Hun må lære at i første må være din utdanning.

Min rollemodell er Sophie Elise. Hennes blogg leser jeg fra den dagen når jeg lærte å lese på norsk. Jeg forstår hennes blogg. Den handler ikke bare om skjønnhet eller om antrekks bilder, festing og drikking.  Hennes blogg handler om mye mer den bare det, hun har så mange innlegg som er viktige og må tas opp, hun er person som tenker ikke bare om seg selv.

Jeg syns i Norge er det hun som fortjener å være et rollemodell og hennes blogg er eneste som er verdt å lese. Jeg personlig leser mange blogger, men hennes blogg er den som har noe poeng.

Selvfølgelig jeg sier ikke at alle må være seriøse hele tid, hennes blogg er ikke seriøst hele tid, hun snakker mye om sminke og sånne ting og det er helt greit. Men de andre blogger snakker hele tid om noe som har ingen poeng, eller lærer det som må ikke egentlig læres til andre jenter.

Vær da jeg sier til mine brødrene hva er viktig og hvordan skal de gjør ting at det skal være riktig. Jeg kan være rollemodell for de men ikke for andre jentene.

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no