DEN PERFEKTE REGN DRESS

  • 08.07.2017 kl. 13:12

Er dere på utkikk etter den perfekte regn dress for barnet ditt, så jeg har en tips, Reima regndress. Jeg er så glad at jeg kjøpte for Sebastian. Den holder han tørt og den er så komfortabel. Den skal passe perfekt for barnehagen og når det er regndager, og perfekt for norske høst dager. Dere kan kjøpe den HER.

Vi har til og med kjøpt votter og lue for den regndress også fra reima. Jeg er veldig fornøyd med den kjøp. 😌🌺

BURSDAGS PYNT

  • 23.06.2017 kl. 22:28

I Sebastians sin bursdag vi hadde messe pynt. Alt var blå og hvit. Men vi hadde en utrolig fin bursdags tall. Den blei lagt for hånd. Jeg er veldig glad at jeg bestilte den. De er kjempe flinke, den blei helt perfekt og passa inne med alle pynt som vi hadde 💙

Jeg skal definitiv bestille mer fra de, for Sebastian sin bursdag. De er kjempe flinke og lager veldig akkurat og veldig fint. Dere kan bestille bursdags tall eller hjerte HER 💙

NYESTE INNKJØP

  • 21.02.2017 kl. 21:22

Hei, i dag hadde jeg en veldig fort tur i butikken, måtte kjøpe et par ting fra sminke, fordi jeg er jo nesten tom allerede for alt. 💫

VIVA LA VIDA pudder og highlighter. Eneste hva jeg bruker fra highlighter og pudder. Veldig bra kvalitet❤

Jeg er veldig glad i Øyeskygge, og bruker det vær dag, så en av mine favoritter er NUDIE palette 😍

Ååå, min aller favoritt palette er selvfølgelig fra VIVA LA VIDA ❤

Jeg er veldig forbanna egentlig på alle foundation, jeg for ikke finne en som passer for meg, noen ganger blir den flekkete,passer ikke huden min. Så idag fikk jeg hjelp i butikk for å finne den, i butikken så den fint på meg, men nå for vi se om den passer😅

Smashbox faundation finner dere HER💫 , NUDIE palette finner du HER 💫 VIVA LA VIDA pudder du finner HER 💫 , VIVA LA VIDA highlighter finner du HER 💫 , VIVA LA VIDA øyeskygge palette finner du HER 💫 .

HAIR EXTENSIONS

  • 12.11.2016 kl. 18:26

Jeg elsker langt hår veldig. Jeg for ikke til mine egene hår langt. Fordi jeg må alltid rette de og sånn, på grunn  av at mine hår er som en puddel. Når jeg vasker de de står helt forferdelig opp. 
Så fant jeg rampunzel of Sweden hair extensions. <33 love them so much <33

Link til Rapunzel of Sweeden extensions. <33 selv  om de kommer fra Sverige så måtte vente bare 4 dager og de var her, og kvalitet er veldig bra <33
De er ekte indiske hår og jeg kan både rette de og krølle de. Ingen problem med det <3

Jeg er veldig glad i rapunzel of Sweeden og Luxus hair by Sophie Elise, men nå har ikke Sophie Elise inn så mye farger. Hvertfall ikke for mine hår.

Men ha en fin kveld videre, skal gå lage pizza og kose meg med film <3

HAIR CARE

  • 27.05.2016 kl. 13:40

Hei!

Denne er en reklame innlegg! Mine hår er veldig dårlige, de blir veldig slitene og vokser ikke så fort! Vær gang når jeg går til frisør så må jeg klippe så mye hår, fordi de er så slitene! Har endelig lyst å gå bra og fine hår, lange hår!

Då da jeg hadde sett innlegg til Krisssy, og mange andre som reklamerte HAIR CARE produkt og sier at den hjelper veldig mye! Bestilte den jeg 3 dager siden HER og idag er den inne allerede! Men først tok jeg kontakt med legen, fordi jeg er gravid og måtte finne ut først, kan jeg bruke de eller ikke!

NB! VIKTIG AT DERE TAR KONTAKT FØR DERE BRUKER!

Idag tok jeg tok mine første tablettene, de smaker jo egentlig ingenting! Noen sa at man blir kvalm og sånn, men jeg føler meg veldig greit og ingen problemer! En pakke er for en måneden, inneholder 60 tabletter!

Daglig dose: 2 tabletter

Tablettene inneholder:

- Ølgjær

- Hirse

- Sink

- Kobber

- Biotin

- Selen

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning gir en variert kost! Oppbevares i romtemperatur, beskyttet mot direkte sollys! Oppbevares utilgjengelig for barn! Kosttilskudd og reseptbelagte legemidler bør ikke kombineres uten samråd med lege!

Daglig dose bør ikke overskrides!!

Skal bruke de nå ca 3 måneder og skal se om det hjelper eller ikke! Men håper veldig at det skal hjelpe fordi vil ha endelig fine hår!

NB! VIKTIG AT DU TAR KONTAKT MED LEGE, FØR DU BRUKER TABLLETENE! (:

Håper dere har fin dag videre, skal ut en tur i denne fine været (:

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no