MAMMAROLLEN HAR FORANDRA MEG

  • 12.06.2017 kl. 21:34

Hey.

Mammarollen har forandre meg veldig mye. Jeg har blitt bedre, mye bedre person. Jeg har lært meg å være en seriøs person, lært meg selvstendighet, lært voksen liv.

Bo alene, gjør alt alene og klare alt alene, er ikke en av de letteste ting å gjøre. Men dette der, lært meg ting som jeg kunne ikke gjøre før. Viste fram vanskeligheter hvilken vi kan få i livet. Lærte meg å takle forskjellige ting.

Jeg har blitt sterkere med dette alt, jeg klarte skole, jeg tar lappen og prøve gjøre alt, sånn at vi skal ha det bra med Sebastian 🌸

Men nå er jeg veldig glad at jeg skal flytte til mamma, og skal få hjelp der. Og skal kose meg utrolig mye der med de, med mine kjære 🌸

DENNE SOMMER VI SKAL

  • 09.06.2017 kl. 13:57

🌸 En sikkelig samling med jentene, før jeg reiser, de vet ingenting om det ennå, men vi skal finne en dato og kose oss sammen.

🌸Da er det flytting fra Aust-Agder, til mine kjære foreldrene.

🌞Sole meg utrolig mye, sånn at jeg endelig skal bli brun og ikke hvit som en lik

🏊 Jeg og Sebastian vi skal bade hele sommeren, og kose oss mye sammen i denne sommeren .

🌸 Har veldig lyst å kjøre til preikestolen, det er så fint der og ser ut perfekt, nå må jeg bare finne en som skal bli med meg, fordi det er det jeg vil se i Norge akkurat nå.

🌸Grillfest med hele familien, sånn sikkelig kvalitets tiden.

🇱 Reise til Latvia, for 4 dager. Men uansett blir det veldig fin turen.

🌸 Dåp for min lille fadder barnet mitt, men jeg er der i Latvia.

🌸Blir en ekstra dag i Latvia for å møte mine venner og ha en koselig kveld sammen.

🌸 Reise til Kroatia sammen med Elise og Sebastian, omg. Jeg allerede gleder meg til den turen, og bare klarer ikke å vente til vi skal reise. Dagene blir telt for å si det sånn.

🌸 Spise masse god mat der nede, og prøve mye nytt som jeg har ikke spist før.

🛍 Sikkelig shopping der nede, lommeboka skal svi.

DEN TUNGE DAGEN ER HER

  • 24.03.2017 kl. 16:05

Jaha, den tunge dagen er her. Familien min flytter til Eidsvoll og det er 4 timer fra meg. Jeg har egentlig så tungt på hjertet at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det skal ikke bli som før, fordi de bor så langt og det er ikke bare hoppe i et bil og kjøre til de i 30 min, men nå må jeg kjøre i 4 timer, og det er så dritt. Jeg skal savne dem så mye, og Sebastian heller får ikke sett de så ofte som før, men sånn er det, de måtte flytte så jeg kan ikke gjøre noe med det. Sikkert etter hvert så flytter jeg nærmere de, men nå jeg må bare reise til de i ferie og sommeren. Det blir alltid koselig å komme til dem etter å sett de så lenge siden. Og sikkert Sebastian skal være to ganger lykkeligere å se sine beste foreldrene og onkler etter så langt tid. <3

- bare trist at jeg ser ikke de før de reiser, siden jeg har ikke lappen og kan ikke bare kjøre til de. Men påske er snart her og da får jeg se de.

Kos dere i den herlig fredagen <3

NÅR HELSE MÅ SETTES FORAN ALT ANDRE

  • 21.03.2017 kl. 17:55

Hei.

De siste dagene har vært veldig dårlig, eller ukene. Jeg har vært veldig dårlig. Så legen min har tatt dett på alvor og allerede bestilt time til MRT bilde, for å sjekke hjernene mine om alt er greit der, og i dag har jeg tatt masse prøver. Fordi han syns, det er noe feil og man skal ikke ha det som jeg har akkurat nå. Men uansett jeg skal gå på skolen og fortsette, jeg har lov å gå på skolen men vis jeg blir alt for dårlig så må jeg hjem. 

- Men dagene går veldig fort, og uken er nesten ferdig. Men neste uken skal begynne veldig vanskelig, siden vi skal ha prøve eksamen, og vi får karakter om det, og den karakter er ganske viktig, og den oppgaven er veldig vanskelig og veldig stor. Så håper jeg på det beste og at jeg klarer det. For meg det er veldig viktig å få de karakter og få bra karakter fordi jeg vil bli veldig flink på skolen, selv om det er ikke kult, men jeg syns det er viktig. Viktig å ha det bra på skolen og få bra utdannelse. Den fine dress finer du HER. <3 

Håper dere har en fin dag og kos dere masse <3 

HVORDAN ALT BEGYNTE

  • 14.12.2016 kl. 16:22

Dette innlegget skriver jeg fordi at noen som hadde spurt meg å skrive om det.

- jeg og kjæresten min møttes vanlig på skolen, han gikk andre året i elektro og jeg første i design og håndverk.

- Vi begynte å bo sammen veldig fort, to måneder etter vi blei sammen, eller fortere enn det jeg tror. Så vi var tre år sammen og da blei jeg gravid, vi hadde i begynnelsen masse problemer. Når jeg blei gravid jeg tok min første test og den visste at den var positiv og da ringte jeg med en gang han og fortelta det og da var vi jo veldig glad og på samme jeg var jo redd fordi jeg var bare 17 år, jeg var ikke redd for at jeg var gravid men fra foreldrene mine. Men så gikk det jo helt greit. Min mamma hadde akkurat blitt mamma og da blei hun beste mor 1 måneden og 10 dager etter lille broren min fylte 1 år.

Men nå er jo veldig heldige som har lille Sebastian og han har de beste foreldrene. <3

Jeg vil ikke gå inni detaljer hva skjer med meg og hans faren og vår forhold. Det er veldig personlig og det vil jeg holde for meg selv ❤ men han er den beste faren for Sebastian ❤

DENNE KJÆRLIGHET

  • 12.11.2016 kl. 00:27

Disse to guttene en som er i armene mine og en som sover i sin barnevogn er så søte. 《3
De lærer vær dag nye ting. Lille broren min nå vinker til alle hele tiden.. han er utrolig søt.. han og Sebastian er de beste venner, han bare lar ikke å være han i fred for 1 minutt en gang.. han vil at Sebastian   skal komme og leke med han, fordi han forstår ikke enda at han kan ikke det. Men på en slags måte de leker sammen.

Så søte, gleder meg når lille søte broren min kommer på besøk <3

HAN ER ALT FOR MEG

  • 31.05.2016 kl. 21:30

Han er alt for meg! Jeg kan skrike på han og liksom bli sur men uansett etter 5 minutt er jeg ved siden av han og klemmer og kysser han.

Når jeg er ute, så det kan gå tusen gutter men han skal bli den eneste jeg skal se på, og i min hode skal være bare han!

Han jobber natt vakter, og det hater jeg, fordi da må jeg sove i vår store seng helt alene, og det liker ikke jeg! Jeg elsker å sove sammen med han, klemme og sånn, det er søt, derfor jeg hater når han jobber om natta, men det er greit at han har en uke natt vakt og en uke fri eller om dagen!

Vi er egentlig meant to be together, fordi at vi forstår hverandre og våre meninger er like, vi er strong together! Vis vi krangler så vi aldri går fra hverandre, men vi venter først og etter på vi bare glemmer det eller snakker sammen om det og det fikser alt!

Jeg er veldig glad for at jeg har møtt han og at vi skal ha familie sammen, fordi at han er den verdens beste gutt, og tro meg ingen er som han, i hele verden finnes ikke sånn gutt som han!

Kan si at er veldig takknemlig at mitt liv er sånn og alt har vært sånn!

Vær takknemlig for der du har.

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no