EN NYTT HEADER BILDE

  • 07.07.2017 kl. 15:54 

Hei, nå endelig vi har fått noe fine bilder <3 Så da tenkte jeg å lage en fin header. Hva syns dere om den ?

SOCIAL MEDIA

  • 07.04.2017 kl. 00:03

Instagram: her legger jeg ut noe vær dag, og oppdaterer informasjon om Sebastian, og pynte ting i huset. HER 💫

Profilen min er åpent og alle kan se hva jeg legger ut, så det er å bare trykke seg inn og følge og se på min værdag, og noen video også.

Navn; mammaagate

Snapchat den bruker jeg 24/7, så der er det både fine bilder og ikke så fine, men selvfølgelig er det meste parten av Sebastian og ting hva han gjør, men jeg alltid tar imot nye som vil følge med på min dagen gjerne følg meg.

👻 madricag (gjerne add meg)

JEG KAN IKKE VENTE TIL ALT SOM SKAL SKJE <3

  • 27.03.2017 kl. 15:44

Heya, nå er det uka i gang, og min eksamens uka er her. Men nå skal dere få liste hva som skal skje og hva jeg kan ikke vente til skal skje. Jeg tror denne året blir fult av glede og masse morsomme ting. De er mange planer fremover for meg og Sebastian, og vi gleder oss til det <3

Påske ferie hos mamma:

Fra 7 april til 12 april, jeg skal til foreldrene mine til Eidsvoll og jeg gleder meg helt sykt. 

Det blir igjen koselig å se de, og ikke bre snakke med de i mobilen, gleder meg sikkelig til. 

Hyttetur med Elise

Hyttetur sammen med Elise og hennes familien blir da fra 13 april til 16 april. 

Det blir så sykt koselig, jeg har aldri vart på hyttetur, og derfor jeg gleder meg to ganger ekstra, for å se hva skjer på hyttetur egentlig. 

Sebastian 1 år 

Åhh, kjære gutten min blir 1 år, og da blir det feiring av det å, jeg gleder meg veldig, men på andre 

måte jeg gleder meg ikke, fordi han vokser så fort at jeg vil ikke at han skal vokse så fort, det er bare 83 dager igjen til han blir 1 år gammel. 

Dåp 

Da blir det dåp til lille gutten til kusine mitt, og jeg blir fadder, så det blir en liten tur til Latvia får dåp til den lille skjønne gutten, vis dere bare kunne se han, han er jo bare så skjønn at jeg kan ikke, men han blei født veldig stor da, også ser ut som 4 måneder gammel gutt, og han er bare 2 måneder. Gleder meg til jeg for treffe han for første gang. 

Min 19 års bursdagen

Jeg skal feire min 19 års dagen sammen med mine kjære, jeg skal helt sikkert kjøre opp til mine foreldrene og vi skal kose oss der. 

Spise middagen sammen og bare ha en koselig dag sammen. (Jeg er ikke en som liker å feire bursdager veldig)

Sebastians sin dåp

Da blir det dåp til Sebastian, men vi skal ha det i Norge, fordi det er bare stress med å planlegge i Latvia, så jeg bestemte for å lage dåp i Norge, og alle våre venner er her og mine foreldrene er også her, og da trengs det ikke å lage det en gang i Latvia, vi bor jo i Norge. 

Juleferie og nyttår i Eidsvoll

Tror det blir sikkelig koselig turen til Eidsvoll for juleferie, jul og nyttår er alltid feiret sammen med familien, det er derfor ingenting forandrer seg og vi skal til mine foreldrene denne år å, alltid feiring med de nærmeste. 

Akkurat nå ser ut min plan for denne år, men det sikkert skal forandre seg veldig mye, fordi det blir helt sikkert noe tur rundt, og en til tur til en annen land, det er helt sikkert, har tenkt på det veldig mye. Kan bare ikke vente til jeg blir bestemt og skal se hvor er det best for små barn og hva er best plassen for små barn. (Tips meg, vis dere vet en fin plass hvor man kan reise og det blir fint familie tur)Ha en fin dag, og kos dere i det fine været, og nå vi skal også ta en tur 

ute og skal kose oss. <3 

HVORFOR BLOGGER JEG?

  • 25.03.2017 kl. 16:26

God morgen, eller god dag i den fine lørdagen. 

Det er en stor spørsmål hvorfor jeg blogger og skriver? Jeg kan svare på det. Jeg liker å skrive, jeg var mindre så hadde jeg lyst å jobbe som journalist, så jeg bare begynte å skrive for gøy. Jeg vil ikke skrive for å tjene penger, jeg vil bare dele mitt hverdag,mitt glede g mine ned turer. Også jeg vil fortelle dere om Sebastian. Det er derfor jeg skriver blogg. Fordi jeg elsker skrive.

- Selv om jeg vet min norsk er ikke så bra, og jeg har så mye feil, så jeg elsker å skrive uansett. Det gjør meg glad å fortelle om min dag til noen, så jeg bare gjør det. Men jeg får mine lesere og jeg får tilbake melding og det gjør meg super fornøyd og bare gira til å skrive mer. 

- Vis dere har noe tips om hva jeg kan skrive mer, så det er bare si det? Jeg elsker å få tips. Nå for meg det er å jobbe, med praksis oppgaver og se på twilight. Sebastian sover og Jumong er på butikken og handler mat for Sebastian. Jeg må bli fort ferdig med alle praksis oppgaver og bli kvitt med dem sånn at jeg må ikke tenke på det mer, så dagen idag er bare jobbe med skole oppgaver. 

Kos dere og masse klem fra oss. <3

DETTE VISSTE DU KANSKJE IKKE OM MEG

  • 23.03.2017 kl. 12:38

Dette blir litt gøy kanskje. Skal fortelle litt mer om meg, siden jeg har fått inn nye lesere, så tror det blir gøy å få vite litt ting om meg. 

TING JEG LIKER

Jeg er en person som kan bare sitte hjemme og sitte og se på serier, dette elsker jeg, elsker å se på serier, detter er min hobby jeg tror. Shopping er en av de mest kuleste ting jeg vet, jeg kan gjøre det vær dag, og aldri blir lei av det, og kjøpe ting inn hvilken jeg skal aldri bruke eller ting jeg trenger ikke. Men egentlig jeg er en person som liker å sitte hjemme og bare kose meg med familien. 

TING JEG IKKE LIKER

Jeg liker ikke mennesker som lyver, og bruker andre personer for sin skyld. Og jeg er veldig mot mobbing, jeg liker ikke når noen blir mobbet, og aldri skal snakke med noen som mobber andre, jeg er veldig i mot det. Jeg liker ikke at jeg er så avhengig av social media, jeg bruker det liksom hele tiden og det jeg må slutte med tenker jeg. FAKTA OM MEG

- Jeg har veldig mye føflekk, liksom fult kroppen. Liksom jeg tror ingen har så mye og jeg pleier å få nye å. 

- Jeg blir aldri brun, jeg kan sole meg så mye og jeg blir aldri brun, det er verste ting jeg syns, fordi jeg elsker å være brun, men uansett blir jeg ikke det. 

- Jeg liker å snakke veldig mye, jeg kan snakke og snakke. Og gjerne sier alt hva jeg mener og vis jeg liker ikke noe så er det bare si det ut. Noen ganger jeg syns det er litt dårlig, fordi jeg syns at det er dårlig å si alt hva jeg mener, sånn går det ikke. 

TING JEG ØNSKER

Jeg ønsker å reise snart med familien min til disney land og Grand Canaria og bare kose seg så mye med de, vil ha en sånn veldig fin fin tur med familien min, sånn at alle for kose seg.

TING JEG BURDE

Jeg bure være litt mer forsiktig med penger, og ikke kaste burt så mye de. Eller jeg må være litt flinkere å passe på helse mitt, det er det viktigste akkuart nå, men det er jeg ikke så flink på det. 2 TING JEG FLINK TIL

Jeg er flink til å få alt sammen, både å være mamma og gå på skolen og ta lappen. det syns jeg er veldig flink til. 

Jeg er flink til å planlegge alt, jeg liker å planlegge alt hva jeg skal og hva jeg trenger. 

2 TING SOM GJØR MEG AVSLAPPET 

Å være sammen med Sebastian og leke med han, det er det beste avslappende ting jeg kan tenke meg, bare kose meg med han og da er alt greit igjen. 

Og den andre er å bare se på film sammen med min kjære og få bare fint klem <3Håper dere likte innlegg og kos dere masse videre <3

 

HVA FORANDET I 2016

  • 26.12.2016 kl. 19:23

Hva er forandret i 2016 og hva har skjedd og gjort her 💖

📚 starter på Sam Eyde videregående , stor skole og som skal si den beste skolen som man kan gå i Aust-Agder.

🤰 fant ut at jeg er gravid, det var det beste som skjedde.

🤴feiret første bursdagen til lille broren min.. 1 år. Det var veldig koselig dag.

👶fødselen, som var veldig veldig vanskelig, 16 timers fødselen var det værste som skjedde men den engelen som kom ut var det beste som skjedde med meg, selv om det var så vanskelig og vondt, så er jeg veldig lykkelig at jeg har han og at jeg blei gravid og fikk han.

👰🤵 mammas og pappas bryllup, i et stort slott i Latvia. Det var så så fin bryllup, alt var så perfekt. Mamma var så pen og fin, og selve bryllup blei laget så fin og alt var så koselig.

🚛 flyttet til byen og flyttet nærmere alle barnehager og min skole.

🎄 feiret første jul min lille Sebastian og det var koselig selv om han skal ikke huske det så jeg skal huske det.

Dette var det beste som skjedde i livet mitt i 2016. Det har skjedd sånne små ting å, men de var ikke så viktig som disse tingene ❤

SOCIAL MEDIA

  • 12.11.2016 kl. 19:35

Følg meg her, så for dere se mye mer. <3

KNOW ME BETTER

  • 24.04.2016 kl. 21:47

I denne innlegg skal dere finne ut mer om meg. En sundays innlegg.

1. Favoritt fag på skolen?

- det var historie, religion og gym.

2. Min favoritt drikke?

- cola, og capri juce. Uff kunne drikke det hele tid, men med graviditet måtte stoppe drikke cola, så har ikke drakt det på lenge.

3. Hva ville jeg kalle mine barn?

- gutte navn jeg skal ikke si, fordi at dette vi skal bruke, men jente navn Hazër eller Durrani Samantha.

4. Sport ?

- nei, er ikke sportisk jente nå.

5. Min favoritt farge

- mørk blå, elsker den fargen, den verdens beste og fineste fargen. Også hvit og svart, men vis jeg kunne så skulle kjøpe bare mørke blå klær og bruke den fargen, fordi den er min aller favoritt farge.

6. Favoritt dyr?

- små hunder, de som ikke vokser store, også elsker jeg katter.

7. Hvilken språk kan jeg?

- Latvisk, Russisk, Norsk, Engelsk og Svensk.

8. Favoritt restaurant?

- Gan Bei, så jævlig trist det finnes ikke i Norge, bare i mitt land, men de har den verdens beste maten og dessert er jo helt fantastisk. Men i Norge er det Egon, der de her veldig god mat og alt med kylling.

9. Min høyde ?

- 1,59 cm. Jeg er veldig lav, samme som min ekte far.

10. Har du søsken?

- har veldig mye søsken, fra mamma sin side . 3 brødrene, en 13 og en blir 12 i september, og en små som blir i mai bare 1 år. Fra pappas sin side er det, en eldre bror hvilken jeg har aldri sett, eller snakket med og en bror som er på samme alder som en av mine brødrene også 13 år. Og sikker 3-4 barn mer fra min pappa sin side altså, han har gått rundt veldig mye.

11. Siste innkjøp?

- seng og alt utstyr for seng til lille gutten min.

12. Hva gjør de glad?

- kjæresten min gjør meg glad, familien og min lille i magen. Alt som gjør glad mine kjære, gjør meg glad altså.

13. Beskrive meg selv?

- morsom, selv opptatt, glad og spontan, snill.

14. Overnaturlig krefter ?

- tror på spøkelser. Jeg syns de eksisterer og de er like snille som vi.

Om Meg

  • 02.04.2016 kl. 18:13

''ny mamma blogg'' Sikker du tenkt sånn når du trykket her inne, men den skal ikke handle bare om mitt barn, men jeg skal skrive om helse, mitt privat liv og masse forskjellige ting.

Jeg heter Agate, og jeg er lykkelig jente som er 17 år gammel og bor i et små olass som Gjerstad. Jeg bor sammen med min kjære og skjønne kjæresten og akkurat nå er gravid i 29 uke med min lille gutt.

Jeg og kjæresten min blei sammen mer den 2 år siden, vi møttet hverandre i skolen. Han bodde i risør og jeg litt lengere inni risør 30 min fra hverandre.vi flytta sammen nesten med en gang, i begynnelsen var jeg en dag hos han og en dag hos mamma, så etter på blei det tre dager hos han og en hjemme så etter på blei det bare hos han. Vi bodde i en så små leilghet, der var ikke plass å bevege en gang, me nå flytta vi til et hus i gjerstad og har vi nok plass.

Så 7 månder siden vi fant ut at vi skal bli foreldre, jeg var 17 og egentlig eneste ting hva jeg var redd hva skal si mamma og pappa. Fordi 10 månder siden blei jeg store søster igjen, så var litt morsomt, men nå det går fint. Selvsagt mamma og pappa min er glad nå, selv sagt de var sure først, men nå er alt fint.

Jeg og kjæresten min vi visste med en gang at vi skal beholde barn og tenkte ikke på abort. kjæretsen min var helt klar og jeg tenkte at jeg også. Så det gikk veldig fint, var ingen stress for meg å si det til han fordi jeg visste hvordan skal han reagere.Hvorfor startet jeg blogg? Elsker å skrive ting, og syns at blogg passer for meg helt fantastisk, og har ingenting å gjøre uansett hjemme så da lager jeg bare blogg og ser hvordan det skal gå.

Hva skjer med skolen? Jeg gikk 2år i vgs i barn og ungdoms arbeider, men som jeg blei syk under graviditeten måtte jeg slutte det, men jeg skal fortsette skole gan etter 2 år, når lille sønnen vår skal bli nok stor og kan klare gå på barnehagen uten problemer.

Følg meg gjerne på instagram https://www.instagram.com/aagaterezai/

facebook - https://www.facebook.com/profile.php?id=100006263295835

snapchat - madricag

Sotla 100%Sotla 100%Sotla 100%Nouw: 6340746272

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no