HVA FORANDET I 2016

 • 26.12.2016 kl. 19:23

Hva er forandret i 2016 og hva har skjedd og gjort her 💖

📚 starter på Sam Eyde videregående , stor skole og som skal si den beste skolen som man kan gå i Aust-Agder.

🤰 fant ut at jeg er gravid, det var det beste som skjedde.

🤴feiret første bursdagen til lille broren min.. 1 år. Det var veldig koselig dag.

👶fødselen, som var veldig veldig vanskelig, 16 timers fødselen var det værste som skjedde men den engelen som kom ut var det beste som skjedde med meg, selv om det var så vanskelig og vondt, så er jeg veldig lykkelig at jeg har han og at jeg blei gravid og fikk han.

👰🤵 mammas og pappas bryllup, i et stort slott i Latvia. Det var så så fin bryllup, alt var så perfekt. Mamma var så pen og fin, og selve bryllup blei laget så fin og alt var så koselig.

🚛 flyttet til byen og flyttet nærmere alle barnehager og min skole.

🎄 feiret første jul min lille Sebastian og det var koselig selv om han skal ikke huske det så jeg skal huske det.

Dette var det beste som skjedde i livet mitt i 2016. Det har skjedd sånne små ting å, men de var ikke så viktig som disse tingene ❤

UKEN SOM GIKK 26.12.2016

 • 26.12.2016 kl. 16:02

Akkurat nå:

Nå sitter jeg i mammas huset, ferdig rydda andre etasjen og husket at jeg har ikke skrivet uken som gikk innlegg. Nå sitter jeg ved pc og slapper helt av, fordi jeg føler meg så sliten av det stressing og løping. Masse jobb var det i denne uken, og masse forandret inni mitt kropp, som føltes trist og forferdelig, men det er veldig personlig og ikke noe jeg vil snakke om egentlig. 

Ukens opptur: 

Uken har jo vært både bra og både dårlig, men lørdagen var jo fantastisk fordi at det  ar jul, og det er jo mitt favoritt tiden. Elsker når hele familein blir samlet sammen fordi at det er jo bare koselig når alle sammen, kan være sammen, og kose seg sammen. Men på lørdag jeg var glad fordi når alle i familien min åpnet gavene så de var veldig glad, fordi de fikk alt hva de ville, og det bare gjøre meg glad at jeg kunne gi til de det som de ville. <3 Min familie er det beste jeg har i mitt liv så jeg skal gjøre alt for de. Ukens nedtur:

Jeg hadde noe nedtur i denne uken, men det er mine egene som jeg vil beholde det for meg selv. Men den viktigste nedturen var det når i julaften vi sitter ved boredt ler og koser oss og spiser alt mulig hva man kan bare lage, men der ute er noen som bor mellom krig og har ingenting ikke vann engang, så det er det værste som finnes når jeg har brukt mange tusene kroner på gaver og noen for ikke mat en gang eller vann, så det gjøre meg vrldig trist denne uken, fordi jeg ser at min sønnen for alt og har alt mulig, men noen har ingenting. Men jeg takker veldig til Norge at vi kan bo her og at jeg kan fullføre skolen selvom jeg har liten barn og at mitt barn har nok mat alltid og at det er ingen problem. Men jeg skal be for alle de ute for at de har det bra å. 

Ukens irritasjonsmoment:

Det har jeg å, bi har fult hus med venner fra latvia og de har 2 barn å, og jeg har små tre brødrene og de alle sammen hele tiden krangler og skriker og jeg for ikke legd onkelig sebastian å sove, men jeg må bare tenke at de er små barn og at det skjer sånn og at man kan ikke gjør noe med det.. så måå bare holde det til imorgen, fordi de imorgen de reiser og hjemme her blir det roligere.. takk gud. 

Ukens favorittbilde:

Det mp bare være mammaen min med min lille gutten. Dere kan bare ikke tro hvor heldig vi er å ha sånne besteforeldrene til vår lille gutten. Vi er utrulig heldige, men jeg vær dag håper på at han skal få møte sine besteforeldene fra Pakistan. Men ha en fint dag videre og kos dere masse med dine foreldrene <3 

JULAFTEN <3

 • 25.12.2016 kl. 16:46

Hei alle sammen og god jul <3

Vi har feiret Sebastians første jul allerede, og det var jo kjempe fint å feire med hele familie, men så trist at hans pappaen måtte jobbe og kunne ikke feire med oss, men det går fint <3

- men feiring var jo helt stas, når brødrene åpna mine gave så hopet de og kyssa meg fordi de fikk alt hva de ville og fikk det som de ville veldig PlayStation 4 og masse spill og alt <3

Så jeg fikk det som jeg ville utrolig og det var favoritt boken av Sophie Elise "forbilde".. nå blir det natt lesing på mange ganger og lese og lese <3

Nå tar vi rolig kveld nå, fordi vi har vært så masse tur ute og visste Risør og alt av natur til våre venner, nå kjører vi på vei hjem og da skal det være bare slappe av og kose oss med familie 😀

Ha en koselig kveld videre ❤ masse klem fra oss ❤

HAN ER TRYGG, TAKK FOR DET

 • 23.12.2016 kl. 17:45

Hei alle sammen, disse dagene for meg har vært veldig vanskelig, men jeg vil ikke snakke om det, fordi det er veldig personlig og det er ganske vondt. 

Men idag jeg skal snakke om det som er så skummelt og trist. Om barnsom blir drept, de barna som sprenger opp i et bombe, når de er bare små uskyldige barn, det er helt forferdelig. Mens jeg sitter trygt og godt hjemme, mitt lille gutten leker med masse leker og spiser alt av mat som kan bare finnes. Dagene når jeg kan bare gå og bestille mat hjemme og bare se på filmer g føle oss trygtt. Men de barn som bor der, de sine foreldrene prøver å finne mat til de og noen ganger de bare for ikke mat, det gjør jo så vondt til meg og bare lyst til å skrike, hva skjer med verden, hvordan man kan drepe og la folk sulte i hjel.. Jeg skal bare aldri forstå det og vil ikke forstå det, fordi der er ingenting å forstå. 

Jeg vet vær dag at min sønn er trygt og skal alltid ha mat, og det er jeg så takk nemlig til Norge at vi kan leve sånn og få de pengene for å leve, ikke bare å overleve men riktig leve. Jeg har handla julegaver for så store pengene og når jeg kom til familien min jeg følte meg som julenissen. Men de barna der de for jo ingenting og de kan ikke feire jul, fordi de må være redd for å leve og gå ut fordi i et sekund kan det sprenge et bombe. Mens vi handler julegaver for mange tusene, lager oparasjoner for å bare se finere ut eller kjøpe marke klær, de går ødelagte sko og klær. 

Jeg føler meg så skyldig fordi jeg gikk i butikkene og kjøpte alt hva ville til jul min familie og legde ikke merke til pris. Men så mye jeg skal sende eller hjelpe de, det skal aldri være nok, fordi de er så mye og for en melding sende 200 kr, det er jo ingenting. Når jeg tenker at min mannen sin familie bor i Pakistan og at de kan å være i fare, det føles ut så skummelt. Fordi bombing skjer hele tiden og skjer i alle av de landene. Når jeg tenker at min lille guttens sin bestemor, bestefar og hele familien må bo der og at de kan ikke komme til Norge. 

Men jeg jo virkelig håpe at en dag folk skal forstå at man skal ikke drepe uskylidige barn og mennesker, og at alt det krig blir ferdig og at alle kan leve normalt og rolig. At familie som har barn skal ikke være redd til å la barna ute fordi det kan være et bombe der, eller at det kan være fare til de. At de for nok mat til sine barn. <3 

- I jul tida vi må alle be for de som har ikke det bra, for at de skal ha det bra og at de skal å ha lykke. Ha en riktig god lille julaften, og kos dere masse med sine familier <3 
 

HALVT ÅR <3

 • 19.12.2016 kl. 13:38

👼Skal vises bildene av Sebastian fra første dagen og timene til idag❤

👼Nå er vi blitt veldig store. Husker når han blei født, så var han så liten, og nå er han så så stor <3

UKEN SOM GIKK 18.12.16

 • 18.12.2016 kl. 21:05

🙋Akkurat nå: nå sitter jeg i sofaen og slapper av, mens lille Sebastian leker med pappa på teppe og viser pappa triksa hva han har lært.

💁Ukens opptur: uff denne uken har vært så fin, vi har vært på juleavslutning til broren min og da gikk det kjempefint med Sebastian og da har vi vært på turen til Sverige med min mamma, broren og Sebastian og det gikk også veldig fint. Han blei jo veldig sliten men sånn sett var det greit, uten grining. Bare gøy uke.

👼Ukens høydepunkt: denne uken har vært jo veldig viktig, Sebastian har blitt halvt år. Tenk han er jo allerede 6 måneder gammel. Tiden flyr så utrolig fort, og det er jo litt trist, fordi at jeg vil at han skal være baby litt lengere.

🍼Ukens craving: for meg, det var kebab.. jeg ville hele uka spise kebab.. så fikk jeg spise det på fredag.. det var så godt. 💓

For Sebastian selvfølgelig var det smoothie.. han for en smoothie om dagen og han syns det er ikke nok.

Ukens Antrekk 🎀

Kjole HER og kåpe HER 🛍🎀

JULEAVSLUTNING

 • 17.12.2016 kl. 14:11

Hei. Før igår vi var med lille Sebastian på juleavslutning til min bror. Jeg hadde tenkt at det skal gå vanskelig.. men for en lykke han var veldig rolig og søvna etter hvert <3

Men min lille bror, han var jo helt bombe, han kunne ikke sitte på sin plass en eneste minutt. Han prøvde å ta på den juletre og bare løpe rundt. Sånn etter hvert så pappa kjørte med han hjem, PG når de kom hjem så sovet han med en gang :)

Men uansett min broren var jo veldig flink, snakka og synget veldig fint. Jeg er veldig stolt store søster <3

Sebastian hadde på dress og var han veldig flink til å sitte rolig og ta alt med ro og ikke gråte.

ONE LOVE <3

 • 14.12.2016 kl. 19:27

Han er den beste i livet mitt <3 ha en veldig fin og koselig onsdag videre <3

HVORDAN ALT BEGYNTE

 • 14.12.2016 kl. 16:22

Dette innlegget skriver jeg fordi at noen som hadde spurt meg å skrive om det.

- jeg og kjæresten min møttes vanlig på skolen, han gikk andre året i elektro og jeg første i design og håndverk.

- Vi begynte å bo sammen veldig fort, to måneder etter vi blei sammen, eller fortere enn det jeg tror. Så vi var tre år sammen og da blei jeg gravid, vi hadde i begynnelsen masse problemer. Når jeg blei gravid jeg tok min første test og den visste at den var positiv og da ringte jeg med en gang han og fortelta det og da var vi jo veldig glad og på samme jeg var jo redd fordi jeg var bare 17 år, jeg var ikke redd for at jeg var gravid men fra foreldrene mine. Men så gikk det jo helt greit. Min mamma hadde akkurat blitt mamma og da blei hun beste mor 1 måneden og 10 dager etter lille broren min fylte 1 år.

Men nå er jo veldig heldige som har lille Sebastian og han har de beste foreldrene. <3

Jeg vil ikke gå inni detaljer hva skjer med meg og hans faren og vår forhold. Det er veldig personlig og det vil jeg holde for meg selv ❤ men han er den beste faren for Sebastian ❤

HAN ER DET BESTE I LIVET MITT

 • 14.12.2016 kl. 15:50

Hei alle sammen. <3

Jeg elsker å være mamma, når jeg var gravid jeg var redd, jeg var så stressa hvordan det skal være å være mamma. Og nå skjønner jeg at det er det beste hva kan skje i mitt liv <3

Selvfølgelig er det ikke lett noen ganger, men jeg skal aldri bytte det ut med noe annet.

Det er noen ganger vanskelig å se på han når han er syk, men det klarer vi veldig greit <3 jeg prøver hvertfall så godt jeg kan, og jeg er stolt over meg selv hvordan jeg klarer meg og når jeg er alene <3

JULETRE ER SATT OPP

 • 11.12.2016 kl. 16:49

Hei alle sammen. 

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe. Men nå setter jeg i gang. Sånn helt seriøst. Jeg var veldig opptatt og sånn. men nå har alt roet seg ned og kan jeg begynne og skrive igjen. 

- I vårt hus har vi satt opp juletre, jul er jo min mest favoritt høytiden og det ser ut som min lille Sebastians sin å. Han klarer jo ikke å gå vekk fra juletre og gaver fordi det er jo så fargete der, og han prøver å spise julekuler, eller han kan bare se på de lenge fordi han ser seg selv i de. 

Nå er vi nesten blitt ferdig med julegaver men det har blitt bare en julegave og det er til pappa, og det er det mest vanskeligst, fordi jeg vet jo ikke hva jeg skal kjøpe. Så vis dere har noe tips så sett i koentarfeltet fordi jeg trenger virkelig en hjelp med det. Jeg vil kjøpe noe spesielt til han og noe veldig fint, fordi han er den verdens beste pappa. 

Elsker å kjøpe gaver til mamma, det er jo det letteste fordi hun er jo jente og jeg vet hva hun liker og hva hun trenger. Og brødrene mine de bare sier hva de vil, så i år de for mye gaver fra meg og en av de gave de hadde lyst på men de vet ikke at de for det en gang, jeg er jo eneste støre søster så jeg må jo få kjøpt alt hva de vil, sånn er det å være beste søster. Lille sebastian syns at alt det der er for han, men han har jo vært så flink og da fortjener han en veldig fin gave, vi har begynte å krabbe nesten, han har jo ikke forstått hvordan det virker men nå er det bare litt igjen til han begynner å krabbe rundt hele huste og jeg må jo bare løpe etter han, jeg gjør det allerede, fordi han sklir på magen rundt huset. 

Det var en sikelig morsomt historie for noen uker siden han så på barnefilm mens jeg rydda klær så når jeg kom til stua så var han ikke der mer, jeg løp rundt hele huset og fant han ikke, så plutselig hørte jeg at han begynner å bable under sofa, så hadde han sklidd under sofa og jeg som en galing tenkte ikke på det å bare løp rundt hele huset. Jeg var jo nesten klar til å ringe politi og si at min sønn har blitt stjalet, men bra at jeg gjøre ikke det.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en riktig god den tredje advent og kos dere mye i den fine og rolige søndagen <3 masse klem fra oss. <3 

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no