DRAMA, PENGER OG OPPMERKSOMHET

  • 23.10.2016 kl. 17:18

Hei alle sammen. 

Jeg vil bare skrive et innlegg om alt det som skjedde de siste dagene på blogg. Det var masse drama, som jeg syns må ikke bli publisert i blogg og instagram. Det er mange jenter som leser blogg, og nesten mange av de er 14-15 år gamle. Dere lærer til de at de å vise meldinger hvor dere krangle eller skrive om alt det på sosial media. Og det er en slags mobbing å. Mobbing på sosial media er det verste som kan noe gjør. Alle ser det og etter på deler sider, og blir det storsnakking om det, og mobbing fra en fan til den andre og fra andre side tilbake. Er det det vi skal lære de jentene? Skal vi lære de å fikse problemer sånn? Og etter på lage en video hvor men hører ikke noe annet enn dritt snakking om den andre person. 

Mennesker er ikke laget av stein, alle får vondt. Og en slags mobbing gjør veldig vondt. Selv om hun ser ut sterk og uten følelser så er det ikke sånn. Og kanskje hun skal ikke vise det fra utsiden men innsiden er det veldig vondt. Og jeg snakker bare ikke om alt det, men når mammatilMichelle hadde lat ut et innlegg hvor var alle hennes tre barn så fikk hun høre masse negative tingene og innlegg blei slettet. Syns dere at det er normalt når det blir snakking negativt om barn selvfølgelig nei. Det gjør utrolig vondt og det vet jeg veldig bra, fordi har opplevd det selv med min sønnen. Så vis dere liker ikke de barna så kanskje dere burde holde kjeft og ikke si noe fordi hun er moren og det er hennes barn, og høre noe sånn er det alltid vanskelig. Og det samme med denne krangling, det er å bare holde kjeft, hvorfor skal man skrive til hun de dritt meldinger og gjør den mye mer vondt, du sitter selv med vonde følelser når noen snakker dritt om deg, så hvorfor skal du snakke dritt om andre. 

Vi skal lære de jentene å fikse de problemene som de har rolig og med respekt for de andre, ikke som som dere gjør det. Fordi dere er forbilde for de og det dere gjør de gjør det å. Ja, kanskje jeg blir ikke hørt fordi jeg er en liten person men uansett er jeg person. Så dere må lære bli god forbilde for de vis dere er kjente bloggere. Lære de å respektere andre selv om dere liker ikke de, og ikke gjør de vondt fordi noen ganger det kan gå galt. 

Håper dere for veldig fin søndags kveld videre. Masse klem til dere. <3 

HVORDAN GIKK MED AMMING

  • 22.10.2016 kl. 23:56

Hei. Det er ganske viktig tema for alle mammaer der ute. Og amming er veldig viktig å og man må være ikke flau å amme barn ute. Det er jo helt naturlig.
Min amming opplevelse var veldig liten og trist. Fra selve begynning lille Sebastian klarte ikke å suge på puppen. Det var veldig trist for meg fordi at jeg trodde at lille blir mer nærmere meg når han for melk rett fra puppen.
Men selvfølgelig det kanskje er sant men ikke så, fordi vi er veldig nære og han klarer ikke uten mamma og jeg uten han.

Så begynnte jeg med å pumpe, så det gjøre jeg var 3 time, som normalt for å beholde melken og at det skal blir mer. Så fikk han flaska, og det var ikke det verste. Men det jeg syns var mye vanskeligere enn å bare gi puppen.
Men det glede tok veldig fort slutt og melken blei ferdig nesten etter 1 og halv måneden.
Selv om jeg pumpet var 3 time, så den plutselig forsvant, og Sebastian trengte jo nesten 90 ml per måltid så spiste han utrolig mye og det gjør han fortsatt. 
Så mens jeg hadde bare noe dråper med melk så pumpet jeg de uansett ut.

Så da begynte med blanding og mens jeg hadde noe morsmelk så fikk han det først så etter på så ga jeg han erstatning. Men morsmelk hadde jeg bare kanskje 20 ml eller noe ganger hadde jeg 25 ml.
Så etter hvert når det blei helt slutt med morsmelk så fikk han bare erstatning og selvfølgelig problemene med magen, det var veldig vanskelig for han.

Men nå er vi 4 måneder og spiser mye per måltid blir 260 ml, hver 4-5 time. Veldig mye spiser han, prøvde å dele men nei han må ha alt med en gang ellers blir det hylling og skriking og det kan han veldig bra.

Men kos dere veldig mye videre. Og ha en god søndag. Masse klem fra oss. ❤

VI VOKSER SÅ UTROLIG FORT

  • 22.10.2016 kl. 13:30

Hei alle sammen. 

Dagene flyr og sønnen min vokser så utrolig fort, Det er veldig vanskelig og veldig trist at han vokser så utrulig fort. Han begynner nesten å krabbe. Nå trenger han mye oppmerksomhet, vis jeg prøver å gjør noe hjemme så blir det skriking og hylling, når jeg kommer til han så blir det smiling og snakking. Nå i 1 november vi flytter i vår lille leilighet i Arendal. Vi skal bo vi to i lille leilighet. Det altså blir nærmer skolen fordi jeg skal begynne igjen på skolen etter nytt år. Også der er mye mer muligheter med barnevakt mens jeg er på skolen og altså masse forskjellige private barnehager. Jeg vil sende Sebastian til et privat barnehagen med noe aktiviteter, for eksempel musikk eller noe med gym å gjøre. Jeg vil at han skal utvikle seg allerede mer i barnehagen. 

Når han skal bli større så han skal få bestemme selv hva vil han, vil han gå på fotball, håndball eller dansing. Det skal han gjøre selv, men det blir aldri sånn at han skal ikke gjøre noe ting, bare sitte hjemme i mobilen eller se på tv. Han skal utvikle seg i noe, men det skal han gjøre selv. 

Jeg syns at jeg blir den mamma som blir streng mamma men pappa blir den som lar gjør alt. Jeg vil ikke være den strenge typen av mamma men man må ikke la gjør alt til sitt barn, fordi etter på blir det mye vanskeligere. Har sett mange barn som kan sitte på mobil og spille de, og eneste mening for de er å bare spille spill og ingenting mer og det syns jeg er ikke riktig nå ditt barn skal bare sitte hjemme og skal ikke utvikle seg i noe mer enn å bare se på tv eller spille spill. 

Jeg trodde jeg har mye tid til dette der, men nå forstår jeg at det er ikke sånn min lille baby som blei født den 18 juni som jeg syns er bare liksom 1-2 måneder siden men egentlig han er allerede 4 måneder gammel. Men vi snakkes snart igjen. Nå er jeg tilbake helt. Og skal blogge oftere og skal ta opp mange temaer, og fortelle mer om mitt privat liv som er ikke så lett i denne tiden. så masse klem og kos dere mye videre, 

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no