MOBBING

 • 30.09.2016 kl. 00:07

Hei alle sammen 🙋

Mobbing er et viktig tema i hverdagen, og tro meg jeg har blitt mobbet veldig. Først i Latvia når jeg flytta fra en annen by til den andre de første åre i den skole var veldig vanskelig, jeg var ikke som alle, vi var veldig ulike. Så hadde bare en venninne, og alle andre likte meg ikke så mye, jeg prøvde forandre meg, sminke, klær og alt andre. Det hjelp jo ikke, men da jeg blei litt eldre så vi alle forandret seg og alt blei annerledes og blei jeg ikke mobbet. Jeg gikk på den skole til 7 klasse, så blei ferdig med den og flytta til Norge.

Så først når jeg kom til Norge så jeg likte det her veldig greit, det var sommer jeg hadde ikke begynt å gå på skole. Når jeg begynte på skole så jeg forstå at jeg er helt annerledes enn de er. Når jeg kom til Norge jeg hadde ikke iPhone, jeg hadde en mobil med med knapper, og hadde ikke sånn klær som de. Jeg fikk 4 venninner, 3 av de var fra andre land enn Norge og en var fra Norge.

Men jeg kunne føle at jeg var veldig utafor i klassen, jeg hadde ingen kontakt med de fra klassen, så følte meg ikke så greit i klassen. Jeg har aldri gått 8 klasse, begynte med en gang i 9 klasse og da forstå jeg er ikke så greit i skole heller og selvfølgelig språk var en av de som gjøre alt vanskelig for meg.

Da begynte jeg å skulke skolen, når moren min gikk på jobb,så sto jeg å venta på bussen til å gå på skolen men når hun gikk så gikk jeg rett tilbake hjem, jeg hadde veldig mye fravær og hadde veldig dårlig karakter, nesten måtte gå igjen i 9 klasse. 10 klasse jeg gikk vær dag på skolen og jobba mye med skolen, og tenkte ikke om noe mer en skole.

Når jeg begynte på videregående så alt forandra, jeg gikk på design og håndverk og hele klassen var vennlig og da følte jeg meg veldig bra. Og etter på vgs 2 så var det perfekt jeg begynte i en stor skole og fikk venninner og klassen var veldig bra og lærer. Jeg likte videregående mye bedre enn ungdom skolen.

Mobbing kan ikke alltid være at noen sier noen til deg eller gjør noe fysisk. Men det kan være at folk i klassen setter deg i plass hvor føler du seg utafor klassen. Og det er det samme som mobbing.

Mobbing er veldig dårlig ting, og ikke alltid mennesker klarer å gå gjennom det selv og det noen ganger kan lide til selvmord eller veldig stor depresjon.

Pass på dere mye og pass på andre å ikke bruk mobbing på andre.

Kos dere mye videre, masse klem og pass på hverandre, fordi dere ville ikke at deres sin barn blir mobbet som som dere mobbet de andre. ❤❤

2 NATTER MED 7 TIMERS SOVN TIL SAMMEN

 • 28.09.2016 kl. 21:45

God kveld alle sammen 🙋

Nå to siste netter fikk vi sove til sammen bare ca 7 timer. Sebastian hadde bare ikke lyst å sove, men skrike.

Magen er det verste som kan skje med små barn, fordi da er det bare skriking og alt hva du gjør noen ganger hjelper ikke, to siste dagene det var sånn, han skreik til kl 4 ca og da endelig sovna han og våkna om 4 timer ca igjen 🙆😴

Så håper får vi en rolig natt i natt. Nå sover han, så kanskje sover han til ca 3-4.. krysser fingerene👏

Så I dag har jeg fått alle mine bestillinger så får dere se de etter på 👌💖

Buksene er kjøpte HER 💖 nå her de salg på de 😀

God natt dere 😴 vi skal sove, håper den natten blir greit💗

Klem <3

UKEN SOM GIKK 26.09.17

 • 26.09.2016 kl. 02:00AKKURAT NÅ

Nå endelig sover jeg i senga, ferdig med å dusje lille Sebastian, og dusja meg selv. Ryddet ferdig soverom og vasket klær. Nå er det baree slapp av og se ferdig min nye tyrkisk favoritt TV serie. <333

UKENS OPPTUR

Egentlig hele uka har blitt bare en opptur. ingenting dårlig ar skjedd. Jeg bestått teori prøven, og nå må jeg bli ferdig med trafikkal grunnkurs og alt andre. Sebastian bare to ganger i denne uka var veldig bråkete og urolig og bare enn gang han sovna ikke om natta. Å ja, veldig stor opptur var når jeg fikk bekreftelse fra lånekassen om min foreldre stipend. brukte masse penger på klær, så håper de kommer snart. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Uff det kan være bare en ting, tiden går så sakte, og jeg hater det, fordi at jeg vil at endelig min mannen skal komme hjem, og det er bare 5 dager til.. Og jeg vil at de skal gå fortere enn det gjør nå. 

UKENS ANTREKK

hihihi, ukens antrekk har vært hele uka trenings klær. Jeg bruket trenings klær fordi at var hele uke hjemme, og passet på lille broren og sønnen min, så derfor måtte jeg ikke pynte meg så mye, så bare jeg slapp den der.. i denne uka. 

UKENS BILDE AV SEBASTIANLille bjørnen minn <3

UKENS BILDE AV MEG GOD NATT ALLE  SAMMEN OG HA EN FIN MANDAG.. <3

SØNDAGS KOS MED SEBASTIAN

 • 25.09.2016 kl. 18:14

Hei og god søndag.

Idag er det veldig treig dag, vil at dagene skal gå fortere fordi da kommer mannen mi fortere hjemme💖

Men idag koser vi med lille Sebastian, hans pappa hadde vant på Brokelandsheia dagene en stor minion, og da har den blitt beste vennen til han. Til og med er den stor men uansett er den i sengen til han.

Nå er det bare til fredag og er vår pappaen hjemme fra turen i Pakistan. Vi gleder oss veldig mye til den dagen. 💖💗

Håper dere får videre en koselig søndag, kos dere mye. ❤

GLAD NYHET

 • 24.09.2016 kl. 14:09

Hei alle sammen.

Denne uken har godt veldig fort og det elsker jeg, nå er det bare 6 dager igjen til mannen min skal komme hjem fra Pakistan.. Vis vi snakker sånn ærlig vi har ikke sett hverandre normalt på to måneder, fordi jeg reiste 4 august til Latvia og kom tilbake bare 22 august, når jeg kom tilbake var det bare en uke til han skulle reise og jeg reiste til foreldrene mine fordi de måtte ha hjelp med lille broren.. Så er det lenge siden vi har vært normalt sammen..

Så vi er veldig glad at nå vi skal være alle igjen sammen og vær dagen skal sette på samme rutine som før.. 👧💂👶

Egentlig jeg er veldig stolt at jeg bor i Norge, fordi norske mennesker hjelper veldig mye til jentene som har blitt gravid og fått barn mens de går på skolen.. Sellom mannen min jobber og tjener veldig bra, så er det veldig greit å få litt ekstra pengene.. Som kan bli for eksempel sparte for Sebastians framtid.

Håper dere får videre en koselig lørdag.. Klem fra oss 💖

BRYLLUP 05.08.16

 • 21.09.2016 kl. 15:08

Hei alle sammen.

Idag vil jeg dele med dere alt om mine foreldrenes sine beste dag i de sin liv. Bryllup. <3

Det var en helt fantastisk dag og til og med de hadde bryllup i den latviske fineste slott.

De brukte nesten to år til å forberede og gjør alt klar til bryllups dagen. Og det var alt helt fantastisk. Uff, og de fiksa alt så lenge men den dagen og natten gikk så fort, det var litt trist å da❤

Her fikk de en rir tur og etter det så de ville ta kortere vei til oss og tenkte "ja vi bare hoper over der" , det var veldig morsomt å se hvordan mamma hopet med den store kjolen over 👌

Der er det ringene i finger og nå de har samme etternavn "Sneider"

Her fletter vi sammen en lykkes flette, vi flettet, min mammas søster og pappas sin foreldrene holdte og mamma og pappa sa hvordan vi skal flette 💖

Så da måtte pappa danse alle jentene og mamma måtte danse alle guttene.. ❤

Og til siste vi fikk til å spise, masse forskjellige mater, de var veldig gode💖

Alle så ut helt fantastisk og alt var perfekt, men så trist at alt blei ferdig så fort💖

Her er jeg med lille broren min neste dag.. Slitene og vil ha mer søvn. 💖💖

Håper dere likte innlegg, jeg måtte bare dele med dere den fantastiske dagen.

Ha en fin kveld videre, masse klem💖

KROPPEN ETTER FØDSEL

 • 20.09.2016 kl. 21:58

Hei alle sammen..

Idag vil jeg ta opp en veldig viktig tema. Jeg fikk barn 3 måneder siden, min kropp er ikke den beste, men mange får ikke kroppen på plass med en gang.. Og selvfølgelig har jeg ikke tid heller for å trene 3 timer om dagen, jeg har barn, jeg må begynne å gjør meg klar for skolen hvilken jeg begynner etter jul, og til og med jeg må bli ferdig med billappen.

Jeg syns at kroppen min er i veldig bra stand nå, fordi at jeg bry meg ikke om det og heller ikke min mann, fordi kroppen er ikke viktig, nå er det viktig vår barn.

Det kan ta mange måneder eller år til alt setter seg på plass og at jeg kan få kroppen min tilbake, sellom kroppen min er nå bedre enn det var før..

Er det hva vi skal tenke på? Hvor bra kroppen vi har? For meg det er ingen betydning, for meg er det viktig min barn og alt andre..

Jeg har mye sterke merker, veldig mye, den er over hele magen og bein! Men jeg er stolt over det, fordi jeg har født barn, og for min kropp er det siste hva jeg skal tenke om nå.

Og de andre jentene der ute som har fått barn og blir usikker om seg selv, dere må ikke være det, dere må være stolte, fordi dere ga et liv til en liten engelen og det er det viktigste, og kroppen dere kan fikse helt etter på. Men nå er det viktigste å få hele oppmerksomhet til deres sine barn.

Og jentene der ute som syns at vår kroppen er ikke i stand, når dere har ikke fått barn men har fylt alt mulig bare med silikon, kan bare hold skjeft.

Det er ikke det viktigste i livet.

Dere kan se at kroppen min er ikke perfekt, at jeg har på sidene fett og til og med foran, men jeg er ikke flau å vise det og jeg bry meg ikke hva tenker de andre rundt meg.

Pass på dere og elsk dere hvordan dere er.

Masse klem fra oss og håper dere får videre en bra kveld. <3

#mammablogg #baby #babyboy

DAGEN HAR VÆRT SÅ BRA

 • 19.09.2016 kl. 13:37

Hei alle sammen.

Kan si at dagen har vært veldig bra idag. I natt har vi sovet veldig bra og til og med han spurte maten bare klokken 06 på morgen, så fikk sove hele natten.

Han spiste 210 ml før han sovna og det var helt nok til morgenen og selvfølgelig bada han før sovn, og det gjøre han veldig sliten.. :)

Idag tidlig på morgen kjørte jeg med mamma til fysioterapeut,på grunn av hennes ryggen og etter det så kjørte vi til vegvesen og der tok jeg teori prøven og jeg bestått den, jeg var veldig glad. Nå er det bare grunnkurs og kjøring kan begynne, gleder meg til lappen blir i boksen og jeg kan kjøre selv, og at jeg må ikke spørre andre til å kjøre meg vis jeg trenger noe sted..

Håper for dere like fin dagen som vi.. Kos dere mye nå. Klem klem fra oss. (:

Og følg meg på Instagram for å se mer bilder av lille skjønnhet.👶🐻

Insta _ aaagate18

👻 madricag

NATTER UTEN SOVN

 • 18.09.2016 kl. 16:16

Inatt hadde vi veldig vanskelig natt, hvertfall for meg.. Lille gutt tenkte å leke nesten hele natta, og vis jeg prøvde å sove så selvfølgelig begynte å gråte og da måtte jeg bare være opp med han mens han lekte..

Vi sovna kl 4 om natta, og da jeg legget merke at han snur seg allerede på den pose hvordan han vil sove selv.. Egentlig det var morsomt å se hvordan han legger seg på siden, fordi at han tar de beina opp og med kraft svinger seg til siden.. Så søt det er..

Når vi ligger på magen så han begynner allerede og skli fram over, vi har fått en gutt som skal begynne å gjør alt veldig fort.. Helt lik som pappaen hans.

Vi har sovet til kl 10 og er fortsett våkene.. Men jeg sitter og sover nesten.. Og til og med må øve til teori prøven.

Har dere barn ? Hvordan klarer dere å være våken så lenge? Og hvor mye sover deres engelen om dagen ?

Ha en fin søndag videre <3

#baby #mamma #babyblogg #mammablogg

NÅR MAN BLIR SÅ SLITEN

 • 16.09.2016 kl. 18:30

Hei alle sammen.

Idag dagen har vært lang og veldig lang.. Føler meg veldig sliten nå.. Har vært hjemme med to små barn. Sebastian og Gustav sammen er som en bombe.. Jeg måtte passe på lille bror og, fordi mamma min måtte på jobb.. Så blei jeg alene hjemme med disse to... Han er 1 år og 4 måneder.. Og dere vet hvordan barn er i den alderen.. Man må passe på han hele tid, fordi vis du snur seg for et sekund så er han borte.. Han liker å gå i alle steder og ta på alt.

Mens jeg løper etter Gustavs så lille Sebastian begynner å gråte. Nesten må sterke seg ut på to deler..

Så idag spiste lille Sebastian blåbær mos, han var ikke så glad i den i første, men etter på spiste den veldig godt, men selvfølgelig, var alle klærne alt i blåbær.

Nå skal jeg få meg litt slapp av og etter det skal jeg bade lille Sebastian..

Kos dere mye videre.. <3

LILLE SEBASTIAN SNART 3 MÅNDER

 • 15.09.2016 kl. 18:52

Hei alle sammen

Nå er jeg helt tilbake. Det har vært ganske travelt i det siste.. Har ikke hatt så mye tid til å blogge. Vi har vært allerede på tur til Latvia, til min mors bryllup. Han reiste første gang med fly når han vær bare et og halv måneden gammel.

Har er han bare en dag gammel. Etter 16 timers fødselen så var jeg veldig glad at det var ferdig.. Det var det vanskeligste hva jeg har gått gjennom.. Og kan si det vondeste..

Her holder lille Sebastian pappa❤ den herligste følelsen når jeg ser disse to sammen👍 kan si at Sebastian er prikke lik pappa, de to ligner helt likt..

Åhh, det er så herlig når jeg ser han når han smiler eller nå ler han med full lyd.. Det er så vanskelig å få bilde hvor han smiler.. Fordi når jeg tar opp kamera så er det ingen smiling mer ❤

Nå har vi blitt allerede flinke til å holde hode, og han har lyst allerede å begynne å løpe. Må være veldig forsiktig nå, fordi at han snur seg rundt allerede og prøver å få seg opp for å sitte❤

video:video

video:video

Her får dere se litt hvordan han ler.. Åhh det er så morsomt å høre ❤

Vår lille bjørnen.. Vi er allerede 64 cm og 6,180 kg👶❤

Håper dere får veldig fin dagen videre ❤ masse klem fra oss❤

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no