FEBER OPP TIL 40

  • 30.05.2017 kl. 16:19

Hei alle sammen. 

Dagen og natt har vært veldig vanskelig. Jeg våknet kl 3 fordi Sebastian snakka mens han sovna, så jeg gikk til han og han var så varm, jeg målte med en gang feberen og der kom opp tall 40. Jeg stressa egentlig veldig men, så tok jeg paracet inni og ga han saft, så etter en time det var nede 37,8. Og resten av natta jeg bare våknet bare for å kjekke han, så alt var veldig greit, og vi klarte denne natten greit, men jeg har fått veldig lite søvn og nå sitter jeg har og nesten sover. 

Skolen måtte jeg slippe idag, så idag jeg skal bare rydde og pakke litt ting og tang, bare fordi at det er ikke lenge igjen til vi flytter. Det er egentlig mye jobb, flytting er ikke noe lett, og hvert fall vis jeg flytter så langt fra der som jeg bor nå. Men jeg gleder meg veldig, fordi jeg skal bo med foreldrene min og familien min. Og jeg syns det er det beste hva er egentlig å bare flytte ditt og få mest mulig hjelp fra de, for at jeg skal bli ferdig med utdanning.

Nå er det bare 19 dager igjen til Sebastians sin et års bursdagen, så må jeg bare planlegge alt og sende ut invitasjoner. Kake vi har allerede bestilt og den skal bli kjempefint, og pynt er allerede kjøpt. Jeg gleder meg veldig for å se min lille skjønnhet å bli et år. Selv om det er hjerteknusende, å se han å vokse så fort, men uansett så er jeg veldig stolt at han er allerede så stor og vokser så fort. 

Så nå sover min lille gutten. Og jeg skal bare gå å rygge og fikse alle tingene sammen, og etter på jeg skal bare sove. I morgen jeg har viktig dag og jeg er nesten ferdig med kjøring og det er ikke så lenge igjen. Jeg er så glad for det. Snart er det lappen i boks og da er jeg ferdig med alt det vanskelige. Jeg er veldig stolt av meg selv egentlig, jeg klarer nesten alt. Snart er lappen ferdig og snart er det skole ferdig. <3Ha en fin dag videre. <3

SEBASTIAN NYTER SOMMER VÆR

  • 26.05.2017 kl. 18:40

Sebastian har vært ute hele dagen og nå sover i dypt søvn, fordi at han er veldig sliten. Nå skal jeg nyte tiden mens han sover og se på filmer og fikse håret! Det er fortsatt deilig vær ute og fortsatt varmt, men jeg er utslitt allerede og vil ikke mer gå ute og sitte i sola ❤🙈

SOL OG VARME

  • 26.05.2017 kl. 17:07

Hei i den fine sol dagen

I dag har vi så varm dag, og det er så deilig fordi at vi har så varmt og fri dag! Selvfølgelig i denne fri dagen jeg blei våknet kl 09:15, fordi jeg skulle ut med Elise til byen.. Vi gjøre oss klar og reiste til byen!

Det var en liten shopping dag, for både meg og Sebastian. Vi måtte jo kjøpe inn nye sommer klær til begge oss. Også klær til Kroatia turen og måtte ha sånne små ting og tang.

Vi satt i dag mye ute og soler seg, så jeg har blitt mye brunere, enn det jeg var! Fordi at jeg er den hviteste person i hele verden, derfor har jeg bytta hårfargen! Når jeg hadde svarte hår, så jeg var jo helt bleik, nå er det ikke så ille, men i denne sommeren jeg skal sole meg hele tiden, for å bare bli brun som mulig 🙈

Nå er vi klare for en liten trimme tur ute og etter på middag spising!

Jeg elsker sommer, jeg faktisk tror at det er den beste tiden i åre, det er masse grilling og bading, kosing, det er bare deilig. Denne sommeren skal bli helt fantastisk.

Nå er det tur ute og etter på bare jobbing med hele flytting greie! Det er ikke så lenge igjen til jeg flyter, derfor er det mye jobb nå. Fikse tingene, og alt annet! Bare så slitsomt 😩 men det skal bli perfekt når jeg har flytta og skal bare kose meg med min familie! ❤

Kos dere mye og ha en veldig fin helg kos dere mens det er varmt ute 🙈

NÅ BEGYNNER VI LANG HELG

  • 24.05.2017 kl. 14:04

Hei og God morgen. 

Nå sitter jeg i klassen med Sebastian som sover i sin vogn. Han blei med meg på skolen idag, siden vi skal begynne vår lang helg idag. Det skal bli veldig greit med en lang helg. I dag rett etter skolen jeg skal reise til Risør og vi skal være der. Jeg har ikke sett hun på veldig lenge, og derfor er jeg veldig glad at denne helgen vi skal være sammen og skal kose oss og prate veldig mye, siden når vi møter hverandre så babler vi om alt.  

Også igår vi kjøpte både billetter og booket en hotell i Kroatia. Jeg gleder meg helt sinnsykt, denne turen skal være helt fantastisk. Jeg flytter jo den 23 juni til Eidsvoll, så det blir greit med en tur sammen med Elise, siden vi skal ikke møtes så ofte nå, derfor den turen vi må nyte helt fantastisk. Vi skal være der i 7 dager, og kose oss helt fantastisk i den varme solen, det skal bli god mat og masse ting som vi skal gjøre sammen. Jeg gleder meg som en liten barn til den turen. 

Jeg skal skrive hele tiden mens vi er der, skal legge inn bilder av den fantastiske turen, og alt mulig <3 Så dere skal bli oppdatert hele tiden og skal vite alt om hva gjør vi og hvordan det går der med oss. Jeg er egentlig veldig heldig mamma, jeg skulle egentlig aldri klage på at det er vanskelig. Sebastian er veldig flink gutt. Han sover mye, om helgene vi kan til og med vi kan sove til kl 11. Vær dag han legger seg kl 19 - 19:30 og sover helt fantastisk gjennom natta. Han nesten aldri gråter og er så flink på alt. Han er liten og allerede går og leker for seg selv. Når jeg legger han å sove, så er det bare å gi kose klem og kyss og legge han i sengen og han sover selv. 

Jeg er veldig heldig, og aldri skulle klage på at det er vanskelig. Noen barn sover ikke av seg selv og noen barn skriker og gråter. Min barn er veldig snill og gråter nesten aldri. Så jeg er veldig heldig egentlig.


Ha en fin dag videre <3 

 

UT PÅ TUR ALDRI SUR

  • 22.05.2017 kl. 17:49Hei.

Dagen har vært lang, og slitsom. Men nå har jeg kommet hjem og sitter og slapper av. Vi tok en tur ute med Sebastian i skogen. Og det føltes egentlig deilig. For første gang det var uten vogn, han ville gå selv og for min del det føltes veldig deilig å kjøre vogn og bare gå etter han. Men eneste trist nyhet var at han ville ikke holde hånda min mer, og bare gå alene og utforsøke ting i skogen. Selvfølgelig det er jo bra, og jeg er glad at han ville gjør det selv, men uansett tror jeg for alle mødrene det er trist nyhet når barnet ditt vil gå for seg selv og vil ikke holde mer armen din. 

Han gikk mye rundt, og så på ting og tok på ting. Selvfølgelig han ville smake på alt, og nusse på alt. Og det fikk han lov til. De må få lov til, vis ikke hvordan skal de lære hva er hva. Derfor jeg gikk bare etter han, og passa på at han skal ikke ta i munn noe farlig. Og alt gikk kjempe bra. Selvfølgelig vi måtte ta noe sittepauser, eller han. Også etter et par sekunder han stå opp og bare gikk videre. Dette har vært kjempe koselig tur. Og jeg gleder meg til sommeren, og turen til Kroatia. Det skal bli kjempe gøy. <3 Ha en koselig dag videre <3

LENGE VEKK

  • 20.05.2017 kl. 15:29

Hei.

Vi har vært lenge vekk fra bloggen. Men nå er vi tilbake igjen. Det var så mye vi gjorde. Nå er det bare å komme tilbake.

- 17 mai feiring var veldig koselig, og vi koste oss mye. Sebastian hadde bunaden på og han var så fin i den, vi koste oss utrolig mye.

- skole arbeid går veldig bra og det er bare glede meg til sommer ferie og ferie sammen med Elise. Nå sitter jeg og prøver å bestemme meg hvor vi skal. Har du noen tips? Skriv i kommentar felte. :))

Vi har vært igjen til min mamma på besøk, for å feire bursdagen til min lille bror. Det var veldig koselig, men til slutt blei det mye. Og skjedde mye. 😩

Nå koser vi oss hos venninne mi, og Sebastian leker med lille Alida. Mens jeg kan slappe av og bli ferdig med norsken. Og bare glede meg til ferie . 💭💆

Til og med nå er jeg ikke mer svart hårete, men har gått ned til veldig lyse hår, og gleder meg til å vise det fram 🙏💭

Du kan se det allerede på Instagram - a_cistjakova og følge meg på snap _ madricag. 🙈

Ha en koselig lørdag 💭

SEBASTIAN HAR DET GREIT

  • 04.05.2017 kl. 22:00

Hei.

Det har vært et par meldinger, og det er noen som spør om Sebastian har det greit i familien.

Sebastian har det veldig greit, fordi at han går i barnehagen, han koser seg med alle barna. Vi reiser til min familie og Sebastian koser seg der med både besteforeldrene og onklene sine. Selvfølgelig mest med Gustavs. Han har meg og vi koser oss veldig mye, vi går fine turer ute, vi koser oss i sola, og leker sammen. Til og med han hjelper meg med lekser, siden jeg går barn og ungdom, og der jeg ser mye fra han.

Vi lever rolig, og nå skal jeg begynne pakke litt og litt. Fordi vi skal flytte snart og da må det begynne å gjøre litt ting. Jeg gleder meg så mye å flytte nærmere mine foreldrene. Sebastian blir nærmere både besteforeldrene og onklene sine 🙌

Sebastian smiler, han ler og han har alt det greit. Vi har det greit og aldri har det vært bedre enn noen sinne ❤

Håper dere koser dere og masse klem fra oss🎀❤

EN BRA START

  • 02.05.2017 kl. 21:52

Hei.

Igår kom vi hjem fra min familie. Det var sykt morsomt, men vi mista siste toget til Arendal, så selvfølgelig min pappa møtte kjøre oss hjem. Tenk det er jo så langt, han kjørte oss hjem og måtte kjøre tilbake hele veien, og stå opp på morgen tidlig 😏 men takk at min pappa er så best, vi kom hjem og jeg fikk til å skrive tentamen 😌

I dag har jo vart helt fantastisk dag. Jeg blei ferdig med tentamen 09:45. Jeg vet alt for fort, men jeg alltid skriver så fort. Så kommet jeg meg hjem og rydda hele huset og gikk for å hente Sebastian. Vi var ute hele dagen. Og det var helt fantastisk, å være ute i sola og Sebastian fikk bruke sin sol hatt, og ta vekk den vinter lue. Vi koste oss ute helt fantastisk. Men jeg la merke til at han liker ikke å ta på gress. Vi sat i gresse og han bare ville ikke ta på det, kanskje det stikka i armene. Det var litt morsomt å se på hans ansikts utrykk. Syns at uken har begynt veldig fint, og min helse har satt seg på plass og jeg føler meg mye bedre. Gleder meg videre til sommeren, det blir masse koselig dager, ute i sommeren ❤

Ha en veldig fin uke, og jeg håper på at dere har like varmt ute som vi har 🎀 masse klem fra oss, og kos dere. Og de som er russ, nyt tiden

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no