HAN ER ALT FOR MEG

 • 31.05.2016 kl. 21:30

Han er alt for meg! Jeg kan skrike på han og liksom bli sur men uansett etter 5 minutt er jeg ved siden av han og klemmer og kysser han.

Når jeg er ute, så det kan gå tusen gutter men han skal bli den eneste jeg skal se på, og i min hode skal være bare han!

Han jobber natt vakter, og det hater jeg, fordi da må jeg sove i vår store seng helt alene, og det liker ikke jeg! Jeg elsker å sove sammen med han, klemme og sånn, det er søt, derfor jeg hater når han jobber om natta, men det er greit at han har en uke natt vakt og en uke fri eller om dagen!

Vi er egentlig meant to be together, fordi at vi forstår hverandre og våre meninger er like, vi er strong together! Vis vi krangler så vi aldri går fra hverandre, men vi venter først og etter på vi bare glemmer det eller snakker sammen om det og det fikser alt!

Jeg er veldig glad for at jeg har møtt han og at vi skal ha familie sammen, fordi at han er den verdens beste gutt, og tro meg ingen er som han, i hele verden finnes ikke sånn gutt som han!

Kan si at er veldig takknemlig at mitt liv er sånn og alt har vært sånn!

Vær takknemlig for der du har.

OPPDATERING UKE 38+1

 • 31.05.2016 kl. 16:53

♥På vei: 38 uker + 1 dag 

♥Termin: 16 juni

♥Trimester: tredje og siste!!

♥Prosent av graviditeten: 91,8%

♥Barnets vekst: Barnet er nå. 48 cm langt og veier ca. 3 kg i starten av uken og ca.3,17 kg i slutten. Graviditeten regnes som fullgått. Barnets vekst øker i rask takt, og alle de indre organene er ferdig utviklet. Hvis barnet ligger med stumpen eller føttene ned, får du gjerne tilbud om å prøve på en ytre vending. 

♥Igjen til termin: 16 dager igjen

♥Neste kontroll: faktisk så vær det idag time hos jordmor, men neste ultralyd er 9.juni. 

♥Kjønn: Gutten ♥

♥Navn: På S bokstav, men skal holdes hemmelig til fødselen. 

♥Utålmodig: Ja, veldig.. Gleder meg så sykt å måte min lille prinsen, og hans pappa altså. Eneste spørsmål er det '' kommer han snart ut '' ♥

♥Innkjøp: Ingenting nytt, fordi alt er ferdig kjøpt. 

♥Mammaklær? : Nei, har lyst å ha noe nytt, og kjøpe inn de fine klær, men er det vits å kjøpe noe nytt, vis jeg skal føde nå snart. Så tror jeg sparer penger på det og skal kjøpe klær etter fødselen. 

♥Søvn: Har lett søvn, det er sånn at jeg sover, men egentlig er våken. Det er veldig vanskelig sånn, fordi at sover ikke nok, så er veldig sliten om dagen. 

♥Hevelser og vann i kroppen: Ja veldig mye i bein og armene. 

♥Magen?: Har blitt veldig stor og viser seg veldig fint. Men begynner å henge litt seg ned. ♥

♥Vektøkning: fra torsdag har kommet opp i 400 gram. 

♥Aktivitet: Ja veldig mye, han har lite plass, så beveger seg så mye, og kan føles så mye. 

♥Baby rom: blir ikke nå, tenker ikke om det ennå.

♥Sulten: Nei, nå er det ingen lyst på mat. kan gå uten mat hele dagen, men når spiser blir jeg veldig dårlig. 

♥Hodet ned: Ja hodet e nede og har festet seg. 

♥Ser frem til: møte lille gutten min <3

♥Tungt: Ja ! 

♥Sykehus baggen: Helt klar. 

♥Høygravid: Ja <3 
 

#gravid #baby #svangerskap #graviditet #oppdatering #mamma #babymage #mammablogg #foto  

 

HVA JEG SKAL SAVNE MEST OM GRAVIDITETEN

 • 30.05.2016 kl. 23:51Som jeg har sagt før, jeg syns at selve graviditet er veldig vanskelig, men uansett så er det noe ting, som jeg skal savne. På en måte jeg elsker å gå gravid, men på den andre, så er det veldig vanskelig og veldig tungt. Men uansett, det er mitt beste valget og er veldig glad at jeg blei gravid. 

♥ Skal savne veldig magen. Jeg elsker magen min nå, den er så skjønn, og som en ball. Tror for damer er det best og penest ikke ha en flat mage, eller gå med topper som viser magen, men det beste er å ha baby mage. Baby mage er det fineste for jente. 

♥ Sparkene, det skal jeg savne så mye. Jeg føler jo liv hver eneste dag, time, minutt, så plutselig skal det forsvinne, jeg kan ikke tenke en gang hvordan det skal bli. Det er jo så skjønt å føle han inne seg hele tid, og når du vet at han er der inne. 

♥ Skal savne at jeg kan spise alt mulig, og ikke tenke på kroppen min. Etter fødselen så må jeg begynne å spise bare sunt mat og ikke noe godteri, eller veldig lite godteri. 

♥ Elsker mamma klær, det er så mye fine klær. Og de ser ut så fint for gravide jenter. 

♥ Skal savne å sove så mye som jeg gjør nå, jeg sover hele tid, men når kommer min lille prinsen ute, så da for jeg ikke sove så mye som nå.

♥ 

Men en ting jeg vet, disse tingene skal bety ingenting, når jeg skal få min lille gutt i armene

når jeg skal holde han, så det blir det beste tiden, så da jeg skal glemme om magen, sparkene

fordi at i mine armene skal sove den engelen som jeg har venta å holde for 9 måneder. ♥ 

DENNE UKEN

 • 29.05.2016 kl. 16:30

UKENS BILDE:

Denne bilde holder lenge som min favoritt, og tror den skal bli min favoritt lenge <3

UKENS HØYDEPUNKT:

Turen til ultralyd, og høre at alt er veldig fint, og fikk vite at hode til lille mann er festet seg! Byttet termin dato, fortere! Denne uken har vært fint, været har vært fantastisk!

MEST LESTE BLOGG INNLEGG:

Denne ukens mest leste blogg innlegg, er ukens oppdatering! Dere kan lese dette innlegg HER , og neste mest leste innlegg hvor jeg forteller om mine foreldrene! Kan lese HER !

NEDTUR:

Hele uken føler seg veldig dårlig, for ikke inne maten! Kaster mye opp og er veldig sliten! Må sove nesten hele tid, fordi at for ikke gjort noe ting! Siste ukene er de vanskeligste og er veldig glad at det skal gå over snart, og skal få min lille prinsen i sine armene!

Håper dere får videre fin søndag! <3

JOGGE TUR

 • 28.05.2016 kl. 22:39

Tok jeg en så fin og lang tur ute! Det var sikkelig fint å få frisk luft! Men nå blei jeg egentlig veldig sliten, og fikk veldig vondt i ryggen! Kanskje blir det idag? Håper!

Tok turen med mine nye Nike AirMax skoa! Takk til verdens beste mannen min !

Sko bestilte fra HER

HVOR ER DINE FORELDRENE

 • 28.05.2016 kl. 20:16

Hei.

Jeg tåler kritikk veldig greit, jeg aldri legger merke til det. Men når jeg før melding, hvor er mine foreldrene og hvorfor de passa ikke på meg, på grunn av de så jeg har blitt gravid, da blir jeg forbanna!

Jeg har den verdens beste mamma, og verdens beste stefaren. Ingen er så viktig som mine foreldrene! De alltid støtter meg, og aldri bestemmer over meg! Jeg ville bo sammen med mannen min, så de støtta meg! Jeg valgte selv. Ja jeg var 16 når jeg flytta ut, men det var min mamma altså. Det er helt greit hvertfall i mitt land, at jente eller gutt flytter ut tidlig, vi bor ikke sammen med foreldrene hele live, eller til vi er 35 år. 

Jeg har en ekte far, jeg kaller ikke han en far en gang, så ja jeg har ikke pappa! Men jeg har stefaren og han kaller jeg pappa, fordi bedre pappa ville jeg aldri hatt, jeg er ikke hans datter, men han sier til alle at vi er hans barn, og det er ingen problem. 

Min ekte far slått helt forferdelig min mor, han drakk og er helt forferdelig person, takk gud at vi er så langt fra han. Han bor i Latvia, han er i fengsel, og jeg er ikke flau over det, fordi for meg han er ingenting. Når vi  var små, så lagde han vår liv som en helvete. Dere kan ikke tro hvordan det var, når han kom hjemme var fredag og lørdag helt full, begynte å krangle, slå min mamma, skrike sånn at alle kunne høre. 

Så jeg har den verdens beste mamma og stefaren, og det er ikke de sin skyld at jeg blei gravid. Jeg flytta ut, jeg blei sammen med mannen min, og det var mitt valg å beholde barnet, og jeg angrer ingen av mine valg, fordi det er det beste valget jeg har tatt. Og beklager jeg er nesten 18, og vi har så mange enter som bli gravide når de er 15, så egentlig 17 det er ingenting. Og dette har, har ingenting å gjør med mine foreldrene, men med meg. 

Min mor har 4 barn, o hun er den verdens beste mor, så på henne ligger det ingen skyld. Jeg ville flytte ut, så jeg gjøre det, men jeg var veldig ofte hos hun, og jeg har kontakt med de var dag. 

Så vil jeg aldri høre at mine foreldrene er skyldig at jeg er gravid, eller at de passer ikke på sine barna så bra. Fordi de lever bare for oss, og de passer på oss helt perfekt. De er verdens beste foreldrene. 
 

OPPDATERING UKE 37+5

 • 28.05.2016 kl. 17:25

På vei: 37+5

Termin: 23 juni (den gamle) 16 juni (den nye)

Trimester: tredje og endelig siste

Kjønn: lille gutten vår

Navn: på S bokstav

Neste kontroll: jordmor 31 mai

Utålmodig: ja veldig, kan ikke vente mer! De siste ukene er de vanskeligste!

Innkjøp: oi så mye, alt hva mangla, alt for bade, alle oljer alt mulig, og mye mye nye klær! Kan ikke vise alt fordi det var så mye nytt!

Søvn: jeg liksom sover, men det føles at jeg er våken hele tid! Vanskelig å forklare, men på måte jeg sover, men egentlig er jeg våken! Og tisser 10 ganger!

Strekkmerker: har fått mye, de kom plutselig!

Magen: veldig stor og henger veldig ned!

Vektøkning: på to uker, 3,5 kg!

Aktivitet: veldig mye, føler det helt perfekt! ❤

Sulten: nei, spyr veldig mye! Alt hva jeg spiser kommer ut!

Mat cravings: jordbær, sitron og kiwi

Hodet ned: ja, og festet! <333

Tungt: veldig, veldig tungt, gleder meg til han kommer ut!

Sykehus baggen: FERDIG OG KLAR FOR BRUK

Høy gravid: ja, 19 dager igjen! ^^

Følg meg på Instagram; @aagaterezai

HAIR CARE

 • 27.05.2016 kl. 13:40

Hei!

Denne er en reklame innlegg! Mine hår er veldig dårlige, de blir veldig slitene og vokser ikke så fort! Vær gang når jeg går til frisør så må jeg klippe så mye hår, fordi de er så slitene! Har endelig lyst å gå bra og fine hår, lange hår!

Då da jeg hadde sett innlegg til Krisssy, og mange andre som reklamerte HAIR CARE produkt og sier at den hjelper veldig mye! Bestilte den jeg 3 dager siden HER og idag er den inne allerede! Men først tok jeg kontakt med legen, fordi jeg er gravid og måtte finne ut først, kan jeg bruke de eller ikke!

NB! VIKTIG AT DERE TAR KONTAKT FØR DERE BRUKER!

Idag tok jeg tok mine første tablettene, de smaker jo egentlig ingenting! Noen sa at man blir kvalm og sånn, men jeg føler meg veldig greit og ingen problemer! En pakke er for en måneden, inneholder 60 tabletter!

Daglig dose: 2 tabletter

Tablettene inneholder:

- Ølgjær

- Hirse

- Sink

- Kobber

- Biotin

- Selen

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning gir en variert kost! Oppbevares i romtemperatur, beskyttet mot direkte sollys! Oppbevares utilgjengelig for barn! Kosttilskudd og reseptbelagte legemidler bør ikke kombineres uten samråd med lege!

Daglig dose bør ikke overskrides!!

Skal bruke de nå ca 3 måneder og skal se om det hjelper eller ikke! Men håper veldig at det skal hjelpe fordi vil ha endelig fine hår!

NB! VIKTIG AT DU TAR KONTAKT MED LEGE, FØR DU BRUKER TABLLETENE! (:

Håper dere har fin dag videre, skal ut en tur i denne fine været (:

JEG ER IKKE NORSK MEN HOLDER NORSKE FLAG

 • 24.05.2016 kl. 21:32

Hey!

Dette tema sårer veldig mange av oss, oss som er ikke fra Norge men vi bor her! Jeg er fra Latvia, og jeg elsker mitt land veldig mye! Men jeg er ikke patriot, vi flytta 4 år siden, og jeg er veldig glad for det!

 

Men uansett må jeg noen ganger svelge den klump i halsen, når noen blir rasistisk, og det har skjedd mange ganger! Når jeg gikk på skolen, eller ute! Så mange syns at vi burde stikke til sitt land!

 

Jeg husker veldig bra hvordan levde vi i mitt land! Ja jeg skal ikke si at det var verre den de som bor i Syria eller noe, men fortsatt der var vanskelig! Vi hadde ikke penger noe ganger, jeg kunne ikke kjøpe alt som jeg hadde lyst til! Noen ganger mamma møtte betale alt, regninger, strøm og alt det, så blei pengene så lite at vi kunne ha kjøpt bare brød og kanskje melk! Så møtte vi spise poteter hele måneder, eller gråt, fordi det vi hadde mye og vi kunne bare ha det! Jeg er ikke flau over det, fordi sånn var vår liv!

 

Nå jeg kan leve lett, og jeg har mat og alt hva vi trenger! Men det er bare på grunn av at vi flytta til Norge, mamma min fikk jobb, så da klarte vi oss! Vis vi skulle bo der så jeg vet ikke hvordan det skulle gå! Men jeg er så takknemlig at i Norge vi kunne få bedre liv! Og jeg elsker Norge og Norge er mitt hjem!

 

Så vær så snill, før du tenker at jeg er ikke norsk eller at jeg har ikke plass i Norge, se litt hvordan du lever, og har du gått gjennom en eneste ting som jeg måtte gå gjennom, eller de andre som kommer her! Fordi du sitter og kan kjøpe under tøy i Victoria Secret butikk når kanskje der ute er mennesker som har ikke en bit av brød!

 

I 17 mai, jeg har plass i toge og mine brødrene hadde i armene norske flagg, og de var stolt! Jeg er stolt over det! Men du som har problem at en innvandrer holder norske flagg så bare ta der som er, og hold din munn, fordi du vet ikke hvordan liv har den mennesker hatt før de kom til Norge!

 

Jeg fikk lese en jentes sin innlegg hvor hun fortalte om 17 mai, hvor hun gikk sammen med innvandrer, de hadde norsk flagg i armer og de ropte " hipp hipp hurra", men andre mennesker, norske mennesker var veldig sjokket at de fikk sin egen plass i toge, og de hadde problem at de uttalte litt feil "hipp hipp hurra", jeg er sjokkert over sånn reaksjon, vi alle er mennesker, vi er ikke forskjellige, bare i utsikt, men det betyr ingenting! Mine brødrene gikk i toge helt foran og hadde norske flagg, og de er ikke Norske, men ingen sa ingenting, fordi de hadde respekt! Men de som har noe problemer så må ta det inni seg og ikke si noe høyt, fordi man blir såret veldig vis vi hører noe sånn!

 

Vi altså har rett for et bra liv, ikke bare dere! Jeg har ikke kommet med bein tusen kilometer, jeg tik fly, men mange gikk med bein tusen kilometer, bare for å leve bra liv, men noen ganger for de bare rasisme og urespekt og ingenting mer!

 

Du vet ikke vår eller de sin historie, så vær så snill, hold din negativitet og alt dritt inne, og vær snill mot alle, fordi noen ganger det er veldig viktig, fordi du vet ikke hva har skjedd og hvorfor han/hun måtte flykte til Norge, og det km være der var ikke på grunn av penger bare men noe annet altså!

 

10 ÅR OG IKKE LIKER SELV

 • 20.05.2016 kl. 17:55

Nå jeg er helt sjokkert!!! Jeg har lest mye dritt, beklager! Om de operasjoner!

Når jeg var 10 år så satt jeg hjemme og spilte ute med venner kafé, butikker osv!! Jeg tenkte ikke om sminke eller hvertfall operasjoner i kropp! Jeg tenkte ikke hvordan jeg ser ut! Jeg løp rundt i vanlige klær, spilte ball og masse andre ting!

Jeg leste blogg HER det er en 10 år gammel jente, som skriver at hun liker ikke seg selv! At hun har bleika hår og kjøpte sminke, klær! Og mest hun har godt på kurs om sminken og han har visst hun hvordan skal hun se ut etter operasjon!

Jeg har bare en ting å si, hvor er foreldre! Hva de tenker om, jente som er 10 år, må tenke om skole, og ikke om sminke!!

Jeg bare forstår ikke hvordan verden drives! Det er bare på grunn av de bloggere som skriver bare om operasjoner og sier jeg liker ikke meg der og der og derfor jeg gjør operasjon! Nå er det litt mye, vis nå skal begynne å snakke sånn 10 år gamle jenter! De jentene som skriver om det, SKJERP DERE! Dere blir lest av alle alders jenter, og nå de blir usikker på seg selv, skriv om hva du vil men slutt med det!

Jeg blir veldig forbanna og sur, og forstår ikke hvor ser foreldre og hvorfor de gir penger for sånne ting!

Jeg begynner å bli veldig skuffa og sur! Fordi jeg syns at bloggere må være forbilde for andre jenter, men ikke sånn!!! Når 10 år jenter skal bli sånne så jeg vet ikke hvordan skal verden gå videre!

Veldig skuffet!!

GRAVIDITETEN UKE 36

 • 20.05.2016 kl. 16:17

OM BARNET: Barnet er nå ca 45 cm, langt fra hodet til føtene! (Men jeg syns at min lille er mye større) og veier ca 2,59 kilo i starten og ca 2,76 kilo i slutten av uke!

Denne uken føles veldig tungt! Magen min var jo veldig fin så som en fotball ball, men nå den har gått ned og se ut som en ballong! Og må jeg si at det er veldig vanskelig og tungt! Det er jo siste tid, og det er jeg veldig glad for!

Ikke tro på de damene som sier, graviditeten og hele svangerskap er den beste tiden og sånn! Selvfølgelig den lille barnet den er den verdens beste ting! Men selve svangerskap er veldig vanskelig og siste ukene er veldig vanskelige!

For eksempel igår hadde jeg så mye energi og jeg fikk rydde hele huse, men idag nå er jeg helt tom av energi!

Men håper dere har herlig fredag videre<3

OPPDATERING UKE 36+1

 • 18.05.2016 kl. 18:38På vei: 36 uker og 1 dag

Termin: 23 juni♥ (4 uker og 5 dager til termin)

Trimester: Siste tredje! 

Kjønn: Vår lille prinsen. (gutt)

Navn: på S bokstav, og europisk. 

Neste kontroll: 26 mai ultra lyd og 31 jordmor.

Utålmodig: Ja veldig, kan ikke vente allerede når han skal komme ut. Og når jeg får holde han inne mine armene. ♥ Men han tuller altså med oss veldig mye! 

Innkjøp: to bomull luer og sokker! de er spesielt for sykehus. Blir resten imorgen altså. 

Mamma klær: Har ikke kjøpt noe nytt alt det gamle, ikke noe vits å kjøpe ny klær vis han kan komme ut når som helst. 

Søvn: Våkner mange ganger og hører alt hva som skjer, men fortsatt får sove og det er veldig godt.

Strekemerker: Mye! Hørte fra en chechensk dame vis du begynne å smøre fiske olje inni kroppen så det blir mindre! men det må gjøres fra beynnelsen av graviditet. 

Vann i kroppen: Ja veldig mye, mest i bein og armene. Passer ingen ringen mer. 

Magen: Blitt mer større, og henger nede! klør veldig mye, bare vet ikke hvorfor. 

Vektøkning: siste ukene har jeg blitt tunger og fått mer vekt opp. 

Aktivitet: Ja, beveger seg, nå han har veldig lite plass, så føler jeg han hele tid.

Giftering/forlovelsesring: av, kommer ikke på. 

Baby rom: vi skal ha i vår rom han, så vi tenker ikke på hans rom ennå.

Sulten: nei, spiser normalt. 

Mat craving: Sitron og lolipop is. 

Hodet ned: ja <3333

Ser frem til: ha han i armene, og klemme og kysse. < 33

Tungt: ja begynner å bli litt tungt

Sykehus bagen: ferdig. 

Høygravid: Nei ikke ennå. 

Husk å følge meg på instagram: @aagaterezai 
 


 

VANNET HAR GODT OG 17 MAI

 • 17.05.2016 kl. 23:08

God kveld!

Idag dagen har vær veldig slitsom! Vi hadde håpt at vi får se vår lille gutt i kveld! Etter jeg hadde tatt dusjen, skulle gå i håndkle å drikke vann og da plutselig kom fra meg sikkelig mye vann! Well det var veldig veldig skummelt, men så ringte jeg til mannen min, og han kom med en gang, så kjørte vi til syke hus! Vi blei sjekket og sånn, så var det bare utflod, ikke vannet som gikk!

Jeg blei skuffa egentlig, fordi jeg var klar allerede å få han ute og holde endelig i mine armene,men så var det ikke! Men da er det å bare vente, og håpe at det skal skje snart, fordi jeg er veldig veldig klar for å holde han i armene!

Har vært fantastisk dager og sikkelig varme! Håper på sånne videre <3

Håper dere har kost masse idag, jeg har hvertfall spist is!

SYKEHUS OG DEILIG LØRDAG

 • 14.05.2016 kl. 20:54

Heia alle sammen. 

Igår så blei kjørt til sykehus kl 12, fordi vi tenkte det er fødsel i starten. Så da tok vi en tur til fødeavdeling, fordi jeg fikk så vond og så mye rier, men alt så ut veldig greit og det var en falsk fødsel, lille mann skremte oss, som han pleier å gjør noe ganger og da slappet av. Men det var jo egentlig ganske skummelt og vondt, så jeg snakka altså med moren og hun sa at jeg må ta en tur til føde avdeling, fordi det kan jo skje fødselen og jeg er allerede i uke 35. Men som sier jeg og mannen min, bedre sjekke 2 ganger mer den 1 gang for lite. Jeg er veldig forsiktig med graviditeten, og passer veldig, og vis jeg føler at noe er galt så tar jeg med en gang kontakt med legen, for å finne ut at alt er greit og at min lille skjønnhet har det bra, det er det viktigste, å vite at lille man har det bra inne magen. 

Men det var ve

ldig deilig å komme hjem, til sin egen seng, og sove i en veldig greit seng. 

 

Så idag etter vi kommet hjem så dro vi til byen, så der handla vi litt, og da så jeg de to skjønne sokker og lue. Så jeg måtte bare kjøpe det, fordi de var veldig søte. <33

Så etter det så gikk jeg spise lunsj i egon, med min beste, og kjæresten gikk på trening. Det var veldig koselig og veldig god mat, jeg er fortsatt veldig mett, magen min er helt full, så tror nok at den skal være sånn til imorgen. Maten på egon smakte, så bra. Kylling Kebab. Og stor dessert, is med milkshake. Jeg er helt full. 

Men den var veldig hyggelig dag, håper blir mer sånne dager. <3

Håper dere har kost like mye som jeg idag. Ha en veldig fin kveld videre :)

FALSKE PUPPER OG RUMPA, HVOR VERDEN GÅR

 • 13.05.2016 kl. 13:26

Hei!

I siste jeg blir litt sjokkert. Disse jentene som blogger har så mye makt over andre jenter, de blir lest om dagen 300000 ganger! Disse alle jentene ser opp til deg og gjør alt hva du gjør! Du reklamerer den sminke, så de løper og kjøper den fordi hun tror at hun skal bli som du! Ute er masse jenter som syns at de er ikke nok pene eller at det er noe som er galt med de! Og du sitter der ved sin pc og reklamerer hvordan du opererer seg! Hva er galt med deg, du kan gjør det, ingenting er forbudt, men ikke fortell om det over hele verden, fordi at de jentene som føler seg ikke nok pene, eller syns at det er noe feil med de, syns at de operasjoner skal gjør de bedre! 

Du som har så mye makt, så du må vise at ikke det er det som skal gjør deg pen! At utsikt er ikke det viktigste, men det som er inne er viktig! At alle jentene er pene som de er og ingen operasjon skal hjelpe. Nå akkurat viser du at du har veldig mye penger og at du kan forandre seg til en barbie og at det er veldig greit! Jeg vet at dine operasjoner gjør deg selvsikker, og at du syns at du blir penere, men du har ingen rett til å vise det ut til alle jentene, det blir feil! Tror at du må forstår det!

Livet handler ikke om at du skal operere seg og se ut falsk, det skal ikke hjelpe deg i hverdagen! Bruker du sminke, helt greit, du kan gjør det! Fordi det er greit at du kan ta den vekk, men vis du gjør operasjon, du kan ikke ta den tilbake! Lage større pupper? - hallo du må føde barn! For hvem du lager de? - For gutter, den gutt som elsker deg skal elske deg som som du er, og han skal ikke trenge de dine falske puppene! Falsk rumpa? vil du se ut som Kim Kardashian, syns du det er pent, nei alt det er falsk, alt i hennes kropp er falsk.

Syns du skal føle deg bedre vis du skal lage alle de operasjoner, nei, du skal ikke få din selvsikkerhet tilbake! 

Vil du gjør det for en gutt? Glem han, gutt som elsker deg, skal elske deg som som du er og aldri skal spørre om at du skal forandre noe i kroppen din. Ja det er vanskelig å finne den riktig gutt, men tro meg det er mulig, fordi jeg fant han! Jeg må ikke bruke sminke, eller trene 24 timer for at han skal elske meg! Jeg kan våkne opp, mine hår kan se ut helt forferdelig, og jeg kan se ut ikke som modell, men han alltid sier at jeg er den peneste! Han vil ikke at jeg bruker sminke, fordi han syns at jeg er pen uten sminke! 

Jeg kan ta på meg sminke, vis jeg har tid, men vis jeg har ikke det, så skal jeg ikke bry meg en gang, fordi jeg syns jeg er pen, og trenger ikke ha sminke på meg at alle andre skal tro at jeg er pen, jeg vet at jeg er pen, og det er viktig!

Dere må passe på hverandre, og tenke 100 ganger får dere gjør noe som dere kan ikke ta tilbake, fordi det viktigste er ikke hvordan du ser ut, men hvordan du er inne, hele din skjønnhet er inne deg. 

Ha en utrolig fin dag videre. < 33

 Følg meg på instagram - @aagaterezai 

HVORFOR BLOGGER JEG

 • 12.05.2016 kl. 21:35

Hvorfor blogger jeg? For å få penger? - NEI! For å bli populær? - NEI!

Jeg blogger fordi jeg sitter nesten 24 timer hjemme, og har ikke mye ting til å gjøre! Og jeg elsker å skrive, jeg tror jeg gjerne ville jobbe som journalist, så syns det er min ting (:

Også for meg er viktig, at jeg kan dele min svangerskap, graviditeten over hele tiden og etter det! Det er veldig mange jenter der ute som for ikke støtte hjemme eller fra sin mann! Så jeg vil veldig dele hvordan det er og hva som skjer (:

Så jeg vil alltid svare og fortelle alt jeg vet vis noen skal trenge det! Fordi graviditeten egentlig er veldig vanskelig, jeg aldri tenkte på eller følte meg alene fordi min mann og min familie støtter meg!

Men jeg vet at mange jentene blir kastet ut, eller får ingen støtte fra noen, og det kan gni deg inni depresjon og få føle seg veldig dårlig, derfor vil jeg hjelpe, og gjøre kanskje andre jentene som har ikke så mye hjelp litt glad og at de kan føle at de er ikke alene!

Mitt poeng med blogging er ikke å bli populær eller tjene masse penger! Det er bare å dele det som jeg vet med de andre og kanskje få litt hjelp fra de andre :)

#girlpower #gravid #svangerskap #uke35 #baby

BABY MAGE UKE 35+2

 • 12.05.2016 kl. 15:30

GRAVIDITETEN UKE 35

 • 11.05.2016 kl. 14:15

Nå som jeg er i uke 35 og det er ikke lenge til vår lille prinsen skal komme ut. Husker som igår jeg fant ut at jeg er gravid og da var jeg bare 6-7 uker, tiden har flydd veldig, sellom jeg sitter hjemme hele tid, den går veldig fort. Men nå som jeg er så langt på vei, jeg skjønner at kroppen min forbereder seg til den store dagen, hvertfall jeg syns at det føles sånn. De siste tre dagene jeg har føler meg veldig annerledes, jeg får veldig ofte kramper, ingen mat lyst, er veldig sliten, ryggen brekker seg nesten, eneste hva jeg ville ha gjort er det bare sove. 

Men jeg har følelse at jeg får vår lille prinsen ut i verden veldig snart, og den dagen skal bli min lykkeligste dagen i hele verden, og jeg syns altså en av de beste dagen for kroppen, fordi det føles altså allerede at kroppen er helt klar å bli ferdig med dette her, og jeg å. 

Idag er det litt vind og er ikke så kaldt, så er det jo veldig deilig og ha et dag hvor det er ikke så varmt, sånn at du blir svimmel og kvalm, igår jeg hadde det veldig. Jeg elsker sommer veldig, men jeg bare skjønner ikke hvordan de damene klarer å gå gravide helt til august, fordi når jeg tenker at midt i juli er så varmt, så er jeg veldig glad at jeg skal ikke gå så lenge gravid. Fordi ikke noe tull, det er veldig vanskelig, veldig. Fordi vi gravide svetter allerede veldig mye, mer den vanlig, og når det blir så varmt, så blir vi veldig kvalme og svimle, så alle der ute husk å drikke mye vann, det er viktig. 

Jeg husker at tanta min gikk gravid hele sommer med lille fetter, s husker hjemme hun gikk med kjole det var egentlig som en topp, fordi det var veldig varmt, inne i leilighet var det så varmt. Men nå som jeg spurte så hun sa at det var greit men i siste ukene var veldig varmt, og blei vanskelig! Har ikke spurt min mamma om hvordan det var for hun, hun gikk med meg og både en av mine brødrene hele sommer, jeg blei jo født i august og broren min i september, sikker det var vanskelig. 

NB! HUSK Å DRIKKE MYE VANN OG PASSE PÅ HVOR LENGE SITTER DU I SOL OG AT DU HAR NOE PÅ HODE. <3 

Ha en fantastisk dag videre, vi har endelig fått vår seng så blir det veldig deilig å sove på inatt. (:Skal kose meg meg veldig med masse jordbær <3 
 

AMMING OG SOLE SEG

 • 10.05.2016 kl. 21:52

Idag fått jeg veldig mye hat, når jeg kommenterte bilde til Anna Rasmussen, når jeg ville bare si i fra at jeg fikk beskjed fra min jordmor at det kan være ganske farlig for babyen å sole magen, jeg sa jo ikke at man skal ikke sole seg i hele tatt, men bare om magen.

Så nå lagde en hele stor katastrofe av alt dette!

Jeg er veldig forsiktig med min graviditet, jeg gjør ingenting som kan skade eller på virke graviditet!

Jeg soler meg ikke, fordi det kan skade barne mitt!

Jeg går ikke med topp som viser naken mage, fordi jeg syns at det er ikke noe pent, og når man er gravid eller fått barn, så man skal ikke hå med topp som bare gjemmer puppene, men du skal gå som som en voksen gjør, man kan være pen uten å gå nesten naken!

Jeg har ingenting mot amming i plasser hvor er andre mennesker, men jeg skal aldri amme når alle folk kan se min bryst, det er ikke nødvendig, du har mange andre muligheter å mate sin barn, utenom at du skal vise sin bryst til hele Norge!

Men jeg fortsatt syns ikke, vis jeg kommenterer et bilde, til en populær person, hvilken har 1 million fans, fordi hun har 2 barn fra alder 15, at de skal sette meg ned som en dritt og vise urespekt, fordi jeg sa bare en ting som kunne være greit å vite vis hun visste ikke! Men lage en stor bråk fra det, og lage innlegg at man blir gal eller noe sånn, når noen sier at man skal ikke sole seg eller hva de mener om når de går med topp som viser kropp!!

Jeg står på min og skal ikke la meg trekke ned fordi jeg er ikke nok populær eller fordi at jeg har ikke blitt mamma i 15 alder! Jeg fortsatt er person, og jeg har lov til å si min mening og det er for andre jenter der ute altså!! (:

Som dere sier selv, så er det fritt land og man kan si og gjør man som vil! Jeg er beskyttende med min graviditet, andre kan gjør som de vil (:

Håper dere har fortsatt fin kveld videre ((:

OPPDATERING UKE 35+0

 • 10.05.2016 kl. 15:55

På vei: 35 uker og 0 dager

Termin: 23 juni ( finner ut på torsdag om det er noe forandring på det)

 Trimester: Tredje og siste

 Kjønn: Gutt 

Navn: Helt klart, men bare for familie og venner ennå

Neste kontroll: Ultra lyd på torsdag

Utålmodig: ja, kunne han komme ut nå for min del. 

Innkjøp: ingenting ( men masse fine gaver fra baby shower ) 

mamma klær: Ingenting nytt, er straks ferdig med graviditeten så trenges ikke noe nytt. 

Søvn: helt greit, får sove, men våkner mange ganger, hører alt som skjer rundt og må på do, mange ganger. 

Strekkmerker: jo mye, over hele kroppen, magen og rumpa. 

hevelser og vann i kroppen: ja, armene og bein begynner å få mye vann i kroppen. 

Magen? : Jo nå den er veldig stor, ei bombe. 

Vektøkning: i denne uke, samme som var. har ikke kommet opp. 

Aktivitet: Ja veldig, han beveger veldig, han aldri sover tror jeg, vi følere hvordan han  beveger hele tid, og vi ser det å veldig. Han leker med sin pappa hele tid, han setter armen på magen og han slår der som står armen. Og det skjer bare med pappaen, ikke når andre tar på magen. 

Giftering/forlovelsesring: av nå, blei veldig presset på, fikk vondt, så må ta av den. 

Baby rom: vi skal ha i vår rom han, så vi tenker ikke på hans rom ennå.

Sulten: Nå de siste to dagene har ikke lyst til å ha noe mat i hele tatt, bare mye vann og lolipop is. Ingen matlyst. 

Mat craving: Sitron og lolipop is. 

Hodet ned: ja <3333

Ser frem til: ha han i armene, og klemme og kysse. < 33

Tungt: ja begynner å bli litt tungt

Sykehus bagen: nesten ferdig.

Høygravid: Nei ikke ennå. 

Husk å følge meg på instagram: @aagaterezai 

 #gravid #svangerskap #uke35 #mammablogg #tredjetrimester  

 

GRAVID OG 26+ GRADER

 • 10.05.2016 kl. 12:54

Hei alle sammen. ♥

I dag er det mye varmere den det var i går, og det er helt forferdelig. Selvfølgelig jeg elsker når ute er sommer og når det er så varmt. Men det er veldig vanskelig på en måte å gjør noe egentlig, vis jeg vil gå litt noe sted, eller gjør noe, så plutselig kommer det så mye svett og får ikke puste nok. Jeg har lyst å sitte ute i sola, men får ikke sitte mer den 10  minutter, fordi blir for varmt, og blir kvalm. 

Men enste som jeg kan gjøre er å bare sitte og drikke sitron vann og spise masse lolipop is.. Lolipop redder egentlig hele dagen, når det er varmt så har lyst å ha noe kaldt, så er det bare lolipop is, den gjør frisk og kald igjen. 

Uff, denne dagen, jeg skal gå nyte videre i sola, og med masse lolipop is < 33

GÅRSDAGEN

 • 09.05.2016 kl. 12:09

 

 

Gårsdagen kunne ikke bli bedre syns jeg. Ute var det helt perfekt vær, sola og varmen, kunne ikke ha bedre. Vi feiret lille gutt helt perfekt, han skjønte jo egentlig ikke hva som skjedde, og hvorfor får han gaver og sånn, men han var veldig glad at han fikk så mye oppmerksomhet. 

Maten var helt fantastisk, egentlig jeg spiste veldig mye, at jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte å spise så mye, 

Det var veldig fin søndag og veldig fin dag, kunne ha sånne søndager oftere. Det var når endelig hele familie hadde samlet seg sammen, og koset seg sammen. Fordi alle er hele tid på jobb og sånn, så det var veldig koselig. Lille bursdags barnet, helt til siste var han så sliten at nesten søvna når vi bada han. ♥

 

BURSDAG 1 ÅR

 • 08.05.2016 kl. 12:27 

God morgen eller god dag i denne solstrålene søndag. 

Har våknet akkurat nå og spist, men føler meg fortsatt veldig sliten, kunne sove mer og mer. men nå jeg skal ta en dusj, og begynne å fikse meg til bursdagen til min lille bror. Herregud jeg husker som igår hvordan han kom hjem fra sykehus, men idag blir han allerede 1 år, tiden gikk så så fort. Han har blitt så stor, når jeg ser de bildene når han kom hjem og idag, så ser ut at de er to forskjellige barn. Når han blei født så var han veldig brun, og hår var mørke som mamma, men nå han er blond, hvit og vet ikke hvem ligner han på egentlig. Men han har fortsatt de blå, blå øyene som har pappa altså. < 33

Min lille bursdags gutt som fyller ett år allerede. <3 

 

BABY SHOWER

 • 07.05.2016 kl. 18:31Så baby shower på torsdag blei veldig fint, kunne ikke hatt bedre. Bare savna noen jentene som kunne ikke komme, men jeg er fortsatt veldig glad at alle andre kommet. Jeg hadde ikke sett mine jentene fra klassen fra februar så det var kjempe koselig å få sett de. Håper neste gang vi skal ikke vente 4 månder til vi skal møtes igjen, men det skal skje mye mye fortere. 

Vi fikk spist veldig god maten, som lagde kjæresten min, den smakte helt fantastisk. Og kjære Pavlova, jeg venta på den kaken så lenge, og Merete med Elise fikk den til helt fantastisk. 


Pavlova kunne ikke smake bedre syns jeg, så Merete fikk 6+ på det. 

Alt var kjempe koselig, og fikk så mye fine gaver, og fikk hørt så mye fine ord. 

Jeg er veldig takknemlig at jeg har sånne venner, som de. Kunne ikke hatt bedre klassen som den. ♥

Så kaken som jeg bestilte, smakte helt perfekt. Den var kjempe fin altså. 

Så jeg kan si at jeg er veldig fornøyd med dagen <33 Nå kan bare vente til lille mann kommer ut til verden. 

 denne dagen skal jeg huske for alltid <33

#Gravid #svangerskap #baby #babyboy 

#babyshower 

OPPDATERING UKE 34+3

 • 06.05.2016 kl. 16:10

Uker igjen til termin: ca 4-5 uker

Høygravid: nei

Kjønn: gutt

Navn: bestemt, men bare for oss og venner 

Kontroll: var en uke siden til ultra lyd, så sa egen at han tror at det er litt mindre den 5 uker, kan være at kommer litt tidligere. men vi håper på juni fordi det er sommer måneden. Men så rett og slett alt er veldig fint, lille mann har vokset veldig fint, beveger seg helt perfekt og ser ut helt fantastisk, så vi bare venter til han kommer. 

Bevegelser: Kan føle han hele tid, sitter ikke rolig ett sekund. Han er veldig glad når hans pappa setter sin armen på magen, så slår han der som står hans armen, sånn leker de hele tid. Bytter armen plass, så slår han der. Koselig det er. ♥

Innkjøp: Helt ingen innkjøp, men fikk han mye fine gaver igår, så de får dere sett litt senere. 

Vekt økning: veiet meg nå, så har gått opp 1,5 kilo, sikker etter baby shower, og etter den gode maten som vi spiste. 

Vann i kroppen: ja, blir litt mer, igår måtte ta av ringene, fordi blei veldig mye vann i armene og bein, og nå føles veldig mye i bein. 

Strekkmerker: Jo uff veldig mye, magen og rumpa. Men det spiller jo ingen rolle. 

Tungt: Jo, i siste begynner å bli tungt mer og mer. Vis jeg går, så må stoppe mye, og kan ikke stå lenge. 

Cravings: Egentlig på frukt sure frukt. 

Plager: Nå er det bare blitt bare at jeg er sliten og litt halsbrann. Men det er ikke så lenge igjen. 

fødsels bagen: halv veis ferdig. 
 

 

 

BESTE TINGENE MED MIN KJÆRESTEN

 • 03.05.2016 kl. 23:29

Nå jeg skal fortelle til dere de beste tingene jeg elsker mest med kjæresten min. 

♥ han alltid hjelper meg, jeg må aldri spørre for hjelp, vis jeg trenger så er han her med en gang og hjelper uten problemer og uten å si noe.

♥ han sier hver eneste dag at jeg er hans peneste i hele verden. ( sellom jeg vet at jeg ser ut helt forferdelig)

♥ han alltid ringer og sender meldinger, alltid spørrer hvordan er det med meg, hvordan jeg føler seg, han viser at han bry seg. 

♥ han er den som altså snakker om vår fremtid, ikke bare jeg. ( og det er viktig i forhold)

♥ han kommer med meg på tin som han egentlig hater, men han gjør det bare fordi at jeg vil. (for eksempel, han feirer ikke bursdag, men han må det fordi at jeg vil, så han gjør det, sellom han hater det)

♥ vi kan dele våre problemene til hverandre, og snakke om alt mulig. 

♥ det jeg elsker han for er at han lager verdens beste mat, ingen lager så god som han. 

♥ han aldri sover på jobb uten å sende en koselig natta melding.

♥ han aldri går ut av huset uten å kysse meg og lille i magen.

♥ sellom jeg sover om morgen, han skal komme og klemme og kysse meg før han dra til jobb. 

♥ og hver eneste dag han sier at han elsker meg og at jeg er beste.

♥ han har alltid respekt for meg.

Disse tingene er små, men jeg faller for de hver eneste dag, igjen og igjen. Jeg kan si at jeg kunne ikke finne bedre enn han, han er alt hva jeg trenger og hvilke jeg elsker, og jeg tro på at vi skal være sammen helt til siste. Sånn mannen som han kan ikke finnes, det er så lite gutter ute som respekterer sine damer, men han har ingen problem med dette der. ♥ 

BABY SHOWER TIL PRINSEN

 • 03.05.2016 kl. 13:48

Nå er det ikke lenge igjen, nå begynner jeg å fikse ting å tang til min lille prinsens baby shower. Gleder meg veldig mye til torsdag, skal få se nesten alle mine jentene♥ 

Det har vært veldig lenge, sist så jeg alle de i i februar, og det er allerede mai. 

Så idag stå jeg opp kl 7, og kjørte med min kjære mann til byen og kjøpte alle små tingene som jeg trenger til torsdag. Nå er jeg så sliten at jeg sover bare i seng og tror at skal legge meg for ca 2-3 timer å sove. 

Hurra og det er 34 uker idag. ♥

Også mage bilde for uke 34. <3 
 

UTSTYR LISTE TIL PRINSEN VÅR

 • 02.05.2016 kl. 23:47Nå vi har kjøpt alt ferdig, og har blitt bare sånne små ting. 

Garderoben 

♥ 25 bodyer, 10 som trekkes over hodet og 15 som kan tas lett på. 

♥ 9 bukser, 4 uten bein og 5 med bein. 

23 sokker par. (det var rabatt på de så derfor kjøpte så mye)

♥ 5 jakker, forskjellige størrelse. 

♥ 15 pyser 

4 par votter. (forskjellige størrelser) 

Ekstra ting som trenges

♥ 30 kluter (det trenges mye, både når du kjører ute og er hjemme) godt å ha litt ekstra, får ikke vaske vær dag.

3 baby tepper (vi har kjøpt så mye, men vi får fra min mamma og venninne 2 til strikket) 

 dyne og pute trekk har ikke telt, men vi har mye, veldig mye

♥ 7 babyhåndklær (bare jeg likte hvordan de ser ut, derfor så mye)

♥ 4 dyner ( trenger egentlig ikke, vi fikk gave fra familien dyner og hadde kjøpt ekstra, derfor blei det så mye)

♥ baby salve og olje (veldig viktig fordi det trenges for huden og rumpa)

Amming, mat

♥ amme pumpe (trenges ikke, fikk fra mamma, hun hadde ikke brukt den)

♥ amme pute (vi har, men kan brukes vanlig pute altså, kjøpte den fordi bryst min er små, så tenker blir lettere med den)

♥ 4 tåteflasker (du skal jo amme, men det trengs for sikkerhet, og for vann osv.)

♥ 1 pakke morsmelkerastatning (godt å ha i skape, vis det plutselig skje noe) etter hvert trenger du mer den uansett

♥ amme innlegg (veldig godt å ha, trengte allerede så de tingene er veldig greite)

Utstyr 

Bilstol

♥stellebord

♥Vogn

♥Babyseng (godt å ha uansett om lille skal sove i seng mest med dere, seng trenges)

♥lekegrind

♥Madrass

♥Badebalje

♥Vippestol

♥Bleiebøtte

 

UNGE MØDRE ER IKKE LIKE BRA

 • 02.05.2016 kl. 15:38

Hei, i dag er en lang og sliten dag.

Men leste innlegg til Anna, hvor hun fortalte om hvordan hun følte seg når hun var gravid, hun var 14 og det er veldig vanskelig.

Jeg er 17 og gravid, og fortsatt tenker at hvordan min barn skal oppføre seg med meg når han skal bli eldre, fordi at jeg skal bli fortsatt veldig ung, og skal han klare seg å se i meg en voksen person. Fordi det er viktig, fordi jeg vet at han skal ha respekt mot sin faren, men med meg kan det bli annerledes.

Min mamma født meg når hun ar 16 år, så jeg respekterer hun og har alltid gjort. Hadde aldri tenkt på hennes alder, fordi vi er som søstrer, så ja. Det er det hva unge mødre tenker om hele tid, skal min barn respektere meg, eller ikke, kanskje han/hun skal se på meg til som et barn.

Men nå, er det ikke bare våre tanker, fordi menneskene rundt deg, tenker også sikt, damene som er eldre ser på oss, rart veldig. Når jeg går til sykehus for sjekk, så ser de på meg veldig rart, og noen har sagt rett i ansikt om at kanskje jeg er ikke klar og kanskje jeg blir ikke nok god mor.

For å bli en god mor, det betyr ikke å være 25 år gammel, alderen spiller ingen rolle, det er ett tall. Viktig er hvordan du oppfører seg md barn, og viser hvor mye elsker du den lille.  Det finnes mange jenter som blir gravid når de er veldig unge og er ikke klar for å være mamma. Men det betyr ikke at de damene som er over 25 har rett å si til oss at vi er ikke klare eller at vi er dårlig.Så nå sitter jeg i denne mandagen, hvor er ikke sol, bare regn og dårlig vær, og koser seg med så mange vafler og leser magasiner om små barn og venter at denne dagen skal gå fortere og neste dagen skal komme fortere. I morgen jeg skal på shopping, og shoppe alt til festen, da blir det ikke så kjedelig. 
#svangerskap #gravid #mandag #vafler 

SØNDAG

 • 01.05.2016 kl. 21:57

Hei alle sammen. (:

Søndagene er ikke min favoritt dagene, fordi jeg er veldig sliten på søndager, alt er stengt og det er ingenting å gjør. 

Idag jeg har gjort mye, jeg begynner å forberede hus for vår lille mann, så begynte med vår soverom. Jeg vaska alt mulig og rydda den sånn at det er ingen støv der. Fiksa alle hans tingene, sånn at alt er klart. Skuffen med hans klær er større den min, så det tok ekstra lang tid.

Ei liten hjørne for vår lille prinsen <3

Så nå sitter jeg, og planlegger baby fest for vår prinsen, fordi den skal bli på torsdag. Jeg gleder meg sykt, til jeg skal se alle mine jentene, jeg har ikke sett de på så lenge. 

Trenger litt tips på hva skal jeg servere for de, fordi vi skal jo ha varm middag, og har bestilt kake, og tenker kutte opp litt frukt. Merete skal lage min favoritt pavlova, jeg elsker pavlova, kunne spise den var eneste dag tror jeg. så selvfølgelig blir det muffins, uten de ingen sted. Så hva trenger jeg mer? Noe tips? 

på tirsdag jeg skal kjøre med min kjære mann til byen og handle alt inn, for pynt og sånn, fordi jeg vil at alt er perfekt. Søker inspirasjons på nett, men har ikke fant en som jeg liker veldig. 

Så gjerne sleng inn tips. (:#svangerskap #gravid #33uker #lillegutt #prinsen #småbarn #barn #familie
 

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no