DEN UKEN ER ENDELIG FERDIG

 • 31.03.2017 kl. 20:55

Hei alle sammen. 

Jeg har vært en uke vekk fra bloggen, siden jeg hadde tverfaglig tentamen uke, så jeg satt bare og pugget til det, og brukte tid bare på skole arbeid, og for å si det sånn det gikk så bra. Merete hjulpet så mye med dette prøve, og jeg er veldig takk nemlig for dette. Jeg har alltid hatt problemer med å øve til sånne prøver så derfor kom Merete i hjelp. Men til slutt gikk det så bra, at jeg kunne ikke spørre mer, jeg alltid vil ha selvfølgelig topp karakter, men til denne prøven jeg gikk for litt mindre, siden jeg visste at det er veldig vanskelig, og veldig vanskelig å få topp karakter, men uansett jeg var ikke langt fra dette. Nå er det helg foran og bare øve til neste ukes prøver, jeg har 4 prøver neste uke, siden det kommer påske, så på mandag jeg har to. Så nå jeg skal gå og øve til dette. <3 

JEG KAN IKKE VENTE TIL ALT SOM SKAL SKJE <3

 • 27.03.2017 kl. 15:44

Heya, nå er det uka i gang, og min eksamens uka er her. Men nå skal dere få liste hva som skal skje og hva jeg kan ikke vente til skal skje. Jeg tror denne året blir fult av glede og masse morsomme ting. De er mange planer fremover for meg og Sebastian, og vi gleder oss til det <3

Påske ferie hos mamma:

Fra 7 april til 12 april, jeg skal til foreldrene mine til Eidsvoll og jeg gleder meg helt sykt. 

Det blir igjen koselig å se de, og ikke bre snakke med de i mobilen, gleder meg sikkelig til. 

Hyttetur med Elise

Hyttetur sammen med Elise og hennes familien blir da fra 13 april til 16 april. 

Det blir så sykt koselig, jeg har aldri vart på hyttetur, og derfor jeg gleder meg to ganger ekstra, for å se hva skjer på hyttetur egentlig. 

Sebastian 1 år 

Åhh, kjære gutten min blir 1 år, og da blir det feiring av det å, jeg gleder meg veldig, men på andre 

måte jeg gleder meg ikke, fordi han vokser så fort at jeg vil ikke at han skal vokse så fort, det er bare 83 dager igjen til han blir 1 år gammel. 

Dåp 

Da blir det dåp til lille gutten til kusine mitt, og jeg blir fadder, så det blir en liten tur til Latvia får dåp til den lille skjønne gutten, vis dere bare kunne se han, han er jo bare så skjønn at jeg kan ikke, men han blei født veldig stor da, også ser ut som 4 måneder gammel gutt, og han er bare 2 måneder. Gleder meg til jeg for treffe han for første gang. 

Min 19 års bursdagen

Jeg skal feire min 19 års dagen sammen med mine kjære, jeg skal helt sikkert kjøre opp til mine foreldrene og vi skal kose oss der. 

Spise middagen sammen og bare ha en koselig dag sammen. (Jeg er ikke en som liker å feire bursdager veldig)

Sebastians sin dåp

Da blir det dåp til Sebastian, men vi skal ha det i Norge, fordi det er bare stress med å planlegge i Latvia, så jeg bestemte for å lage dåp i Norge, og alle våre venner er her og mine foreldrene er også her, og da trengs det ikke å lage det en gang i Latvia, vi bor jo i Norge. 

Juleferie og nyttår i Eidsvoll

Tror det blir sikkelig koselig turen til Eidsvoll for juleferie, jul og nyttår er alltid feiret sammen med familien, det er derfor ingenting forandrer seg og vi skal til mine foreldrene denne år å, alltid feiring med de nærmeste. 

Akkurat nå ser ut min plan for denne år, men det sikkert skal forandre seg veldig mye, fordi det blir helt sikkert noe tur rundt, og en til tur til en annen land, det er helt sikkert, har tenkt på det veldig mye. Kan bare ikke vente til jeg blir bestemt og skal se hvor er det best for små barn og hva er best plassen for små barn. (Tips meg, vis dere vet en fin plass hvor man kan reise og det blir fint familie tur)Ha en fin dag, og kos dere i det fine været, og nå vi skal også ta en tur 

ute og skal kose oss. <3 

UKEN SOM GIKK #7

 • 26.03.2017 kl. 22:28

AKKURAT NÅ:

Akkurat nå sitter jeg i stue og ser på ''Vampire diaries'' (igjen, elsker å se serier over og over),

Sebastian sover og jeg kan bare nyte alene tiden og starte rydding og etter på kan jeg bare starte igjen med 

skole oppgave og bare gjøre meg klar til praksisen.

UKENS TANKE:

Ukens tanke er hvorfor er det jeg som blir syk hele tiden, hvorfor må jeg bli syk hele tiden

jeg blir syk var uke, hvorfor er det så vanskelig for meg. Det går rundt hodet mitt hele uken.

Men egentlig ukens tanke er bare skolen, jobbe hardt for å bli ferdig med skolen og få bra karakter, for å komme inn på Sam Eyde til høsten. 


UKENS OPPTUR:

Ukens opptur, egentlig jeg vet ikke hva var det som var god i denne uken, siden jeg føler meg så dårlig.

Men sikkert ukens opptur var at endelig vi fikk tiden sammen som en familie, Sebastian fikk tiden sammen

med sin pappa, og jeg fikk litt slappe av og ha det koselig tid sammen med hele familien min. <3

UKENS NEDTUR:

Den er helt sikkert at mine foreldrene har flytta, de flytta så langt vekk fra meg, og nå det skal ta veldig langt tid til jeg

er hos de, og det går ikke bare å reise for lørdag og søndag til de mer, men det går fint, skal i påske ferien besøke de og da vi skal

ha det veldig gøy. (Gleder meg allerede å besøke de) UKENS BLOGG:

Ukens blogg er helt sikkert bloggen til Victoria, som dere kan lese HER. Hennes blogg er helt rå,

bloggen kan være morsom og plutselig kan det vare en seriøst blogg, elsker den blogg, der er så mye fint som kan leses,

hun har sine meninger og hun bry seg ikke, hun sier hva hun mener. <3

UKENS SANG:

CALVIN HARRIS ft ELLIE GOLDING - I NEED YOUR LOVE <3

DENNE UKENS FOKUS:

Skole, skole og skole. Har jobbet med alle oppgaver for praksis, øver til prøver. 

Fokus er bare på skole og selvfølgelig Sebastian, alt kan bare gjøres ferdig når Sebastian har spist,dusjet og sover. 

Alltid i første plass, viktigere enn noe annet. UKENS CRAVINGS:

omg, har dere smakt før på de svenske kjøtt boller? omg, de smaker jo helt sinnsykt, jeg elsker de,

så det har vært hjemme kjøtt boller med potet og brun saus og masse grønnsaker. Jeg er 

veldig gal for de kjøtt boller nå, håper jeg blir snart lei av de. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Do you know the feeling? Vet du nesen min var helt tett, det var sånn nesten 2 uker og det gikk over, og vet du 

hva skjedde denne uken igjen, min nese blei igjen tett, mye tettere enn det var. Bare så irriterende, det er jo helt forferdelig egentlig. 

UKENS FILM:

Syns dere at jeg er gal? men jeg har sett 2 ganger alle episoder av twilight, denne uka. Jeg fikk bare sånn følelse at 

jeg må se på det, at nå trenger jeg det, så det gikk litt for mye. 


Håper dere likte innlegg, og ha en fin uke <3
 

GOD SØNDAG <3

 • 26.03.2017 kl. 13:09

Hei og god søndag.

Dagen er virkelig så fint. Vi har kommet akkurat inn fra en veldig lang tur, og det var så super fint å ha en sikkelig fint tur ute, ha en frisk luft, og bare føle den varme sola. Nå er det ikke så lenge igjen til sommeren er her og ferie er også snart (det gleder meg jeg helt sykt til)

- Men nå skal vi nyte resten av søndagen med en sikkelig god middag og bare koselig tid sammen med Sebastian, før uka starter igjen og den tverrfaglig eksamen.

Ha en god søndag, og kos dere mye i den varme sola og den perfekte været.

HVORFOR BLOGGER JEG?

 • 25.03.2017 kl. 16:26

God morgen, eller god dag i den fine lørdagen. 

Det er en stor spørsmål hvorfor jeg blogger og skriver? Jeg kan svare på det. Jeg liker å skrive, jeg var mindre så hadde jeg lyst å jobbe som journalist, så jeg bare begynte å skrive for gøy. Jeg vil ikke skrive for å tjene penger, jeg vil bare dele mitt hverdag,mitt glede g mine ned turer. Også jeg vil fortelle dere om Sebastian. Det er derfor jeg skriver blogg. Fordi jeg elsker skrive.

- Selv om jeg vet min norsk er ikke så bra, og jeg har så mye feil, så jeg elsker å skrive uansett. Det gjør meg glad å fortelle om min dag til noen, så jeg bare gjør det. Men jeg får mine lesere og jeg får tilbake melding og det gjør meg super fornøyd og bare gira til å skrive mer. 

- Vis dere har noe tips om hva jeg kan skrive mer, så det er bare si det? Jeg elsker å få tips. Nå for meg det er å jobbe, med praksis oppgaver og se på twilight. Sebastian sover og Jumong er på butikken og handler mat for Sebastian. Jeg må bli fort ferdig med alle praksis oppgaver og bli kvitt med dem sånn at jeg må ikke tenke på det mer, så dagen idag er bare jobbe med skole oppgaver. 

Kos dere og masse klem fra oss. <3

EN KOSE KVELD

 • 24.03.2017 kl. 19:55

Hei, nå sitter vi her og koser oss. Sebastian sitter i fangene til sin pappa rett før han skal inn i dusjen og skal legge seg for å sove❤ Han er egentlig veldig pappa gutt, selv om han sier hele tiden "mamma", men uansett når pappa er her så er han over pappa bere, hvor går pappa han krabber etter han, leker bare med pappa og bare tuller med pappa. Når pappa er her, så er mamma ikke her i hele tatt 😂❤

Men jeg syns at det er så bra, at han og hans pappa har så bra bånd sammen og han er så glad i din pappa.

- Nå skal vi ta kvelden, dusje Sebastian og kose oss med en film ❤

- God natt alle sammen, og ha en fin helg 💫

DEN TUNGE DAGEN ER HER

 • 24.03.2017 kl. 16:05

Jaha, den tunge dagen er her. Familien min flytter til Eidsvoll og det er 4 timer fra meg. Jeg har egentlig så tungt på hjertet at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det skal ikke bli som før, fordi de bor så langt og det er ikke bare hoppe i et bil og kjøre til de i 30 min, men nå må jeg kjøre i 4 timer, og det er så dritt. Jeg skal savne dem så mye, og Sebastian heller får ikke sett de så ofte som før, men sånn er det, de måtte flytte så jeg kan ikke gjøre noe med det. Sikkert etter hvert så flytter jeg nærmere de, men nå jeg må bare reise til de i ferie og sommeren. Det blir alltid koselig å komme til dem etter å sett de så lenge siden. Og sikkert Sebastian skal være to ganger lykkeligere å se sine beste foreldrene og onkler etter så langt tid. <3

- bare trist at jeg ser ikke de før de reiser, siden jeg har ikke lappen og kan ikke bare kjøre til de. Men påske er snart her og da får jeg se de.

Kos dere i den herlig fredagen <3

GOD HELG ALLE SAMMEN

 • 24.03.2017 kl. 15:21

Hei kjære dere. 

Nå er det endelig fredag, og helg er her. Jeg har gledet meg så mye til helgene for å kunne bare slappe av og gjøre ingenting. Helgene blir sikkert med ''gossip girl'' hvilken jeg har sett 1000 ganger og digger Blair Waldorf og Chuk Bass. Sebastian sover nå og jeg sitter og skriver et nytt innlegg, før jeg skal lage mat og skal fortsette å se på ''gossip girl''. Har dere noen planer for helg? 

Håper dere kose mye og masse klem fra oss <3

DETTE VISSTE DU KANSKJE IKKE OM MEG

 • 23.03.2017 kl. 12:38

Dette blir litt gøy kanskje. Skal fortelle litt mer om meg, siden jeg har fått inn nye lesere, så tror det blir gøy å få vite litt ting om meg. 

TING JEG LIKER

Jeg er en person som kan bare sitte hjemme og sitte og se på serier, dette elsker jeg, elsker å se på serier, detter er min hobby jeg tror. Shopping er en av de mest kuleste ting jeg vet, jeg kan gjøre det vær dag, og aldri blir lei av det, og kjøpe ting inn hvilken jeg skal aldri bruke eller ting jeg trenger ikke. Men egentlig jeg er en person som liker å sitte hjemme og bare kose meg med familien. 

TING JEG IKKE LIKER

Jeg liker ikke mennesker som lyver, og bruker andre personer for sin skyld. Og jeg er veldig mot mobbing, jeg liker ikke når noen blir mobbet, og aldri skal snakke med noen som mobber andre, jeg er veldig i mot det. Jeg liker ikke at jeg er så avhengig av social media, jeg bruker det liksom hele tiden og det jeg må slutte med tenker jeg. FAKTA OM MEG

- Jeg har veldig mye føflekk, liksom fult kroppen. Liksom jeg tror ingen har så mye og jeg pleier å få nye å. 

- Jeg blir aldri brun, jeg kan sole meg så mye og jeg blir aldri brun, det er verste ting jeg syns, fordi jeg elsker å være brun, men uansett blir jeg ikke det. 

- Jeg liker å snakke veldig mye, jeg kan snakke og snakke. Og gjerne sier alt hva jeg mener og vis jeg liker ikke noe så er det bare si det ut. Noen ganger jeg syns det er litt dårlig, fordi jeg syns at det er dårlig å si alt hva jeg mener, sånn går det ikke. 

TING JEG ØNSKER

Jeg ønsker å reise snart med familien min til disney land og Grand Canaria og bare kose seg så mye med de, vil ha en sånn veldig fin fin tur med familien min, sånn at alle for kose seg.

TING JEG BURDE

Jeg bure være litt mer forsiktig med penger, og ikke kaste burt så mye de. Eller jeg må være litt flinkere å passe på helse mitt, det er det viktigste akkuart nå, men det er jeg ikke så flink på det. 2 TING JEG FLINK TIL

Jeg er flink til å få alt sammen, både å være mamma og gå på skolen og ta lappen. det syns jeg er veldig flink til. 

Jeg er flink til å planlegge alt, jeg liker å planlegge alt hva jeg skal og hva jeg trenger. 

2 TING SOM GJØR MEG AVSLAPPET 

Å være sammen med Sebastian og leke med han, det er det beste avslappende ting jeg kan tenke meg, bare kose meg med han og da er alt greit igjen. 

Og den andre er å bare se på film sammen med min kjære og få bare fint klem <3Håper dere likte innlegg og kos dere masse videre <3

 

HATER Å VÆRE UTSLIT

 • 22.03.2017 kl. 13:56

Hei, dagen er i full gang og jeg er på skolen. Men uansett jeg er veldig sliten og har bare lyst å dra hjem og ta ut Sebastian og bare kose med han. Jeg savner han egentlig veldig mye, selv om jeg viser det ikke så mye, men når jeg sitter på skolen eller gjør andre ting, så jeg savner han hele tiden. Det er jo vanskelig for meg å levere han vær dag og sånn, men jeg har jo ikke valg, så det må bli sånn, og får mye tid sammen med han, vi skal sikkert være største del i Oslo hos mine foreldrene. 

Men dagen er i full gang og jeg er snart ferdig og skal hjem og gå masse tur med Sebastian og ha litt kvalitets tid.  

NÅR HELSE MÅ SETTES FORAN ALT ANDRE

 • 21.03.2017 kl. 17:55

Hei.

De siste dagene har vært veldig dårlig, eller ukene. Jeg har vært veldig dårlig. Så legen min har tatt dett på alvor og allerede bestilt time til MRT bilde, for å sjekke hjernene mine om alt er greit der, og i dag har jeg tatt masse prøver. Fordi han syns, det er noe feil og man skal ikke ha det som jeg har akkurat nå. Men uansett jeg skal gå på skolen og fortsette, jeg har lov å gå på skolen men vis jeg blir alt for dårlig så må jeg hjem. 

- Men dagene går veldig fort, og uken er nesten ferdig. Men neste uken skal begynne veldig vanskelig, siden vi skal ha prøve eksamen, og vi får karakter om det, og den karakter er ganske viktig, og den oppgaven er veldig vanskelig og veldig stor. Så håper jeg på det beste og at jeg klarer det. For meg det er veldig viktig å få de karakter og få bra karakter fordi jeg vil bli veldig flink på skolen, selv om det er ikke kult, men jeg syns det er viktig. Viktig å ha det bra på skolen og få bra utdannelse. Den fine dress finer du HER. <3 

Håper dere har en fin dag og kos dere masse <3 

EN KOSELIG LØRDAG

 • 19.03.2017 kl. 12:18

Hei alle sammen <3

Lørdagen gikk jo kjempe fint. Vi hadde en koselig tur til IKEA, for å fikse huset mitt, nå er stue helt perfekt, og fått pynta litt opp. Nå føler jeg meg hjemme, fordi når jeg flytta inn så var jeg fornøyd med leilighet min, men etter hvert så hadde jeg bare lyst å flytte fordi jeg blei deprimert og sånn, men nå har jeg ikke lyst å flytte fordi at jeg elsker leiligheten min nå. Nå er det bare litt til som må pyntes opp, soverom og sånne små ting . <3

. Turen blei jo kjempe fint, med Elise og Christine. Christine er gravid og allerede over tiden, men uansett hun gikk med oss, og vi var jo ikke bare en time der, men i mange timer, og etter det hun og Elise som satt sammen bok hylla, og hjulpet med å fikse hus. Hun er over tid, og hun har ikke fått barn enda, etter i går en gang. Jeg hadde jo håpet på at det skal skje jo noe i går kveld, men nei.

Sebastian var jo så sliten, at han bare gadd å gråte, og sove veldig mye. Men det går greit, vi alle var så slitene, og ville bare sove, men ja ja, den turen var verdt det og nå digger jeg huset mitt.

- Bildene av det nye og hvordan ser det ut kommer litt senere <3

Håper dere har hatt en fin lørdag, og nå ser jeg med Elise sen kveld, som jeg har egentlig ikke sett så lenge. Anna Rasmussen gå <3

kos dere <3  

MÅ ET SPILL DREPE BARN

 • 16.03.2017 kl. 21:43

Hei, som dere alle vet jeg er ikke norsk, jeg kommer fra Latvia og selvfølgelig jeg kan russisk. Jeg er veldig opptatt av å se på russisk TV show som Dr. Phill.

- I dag har kommet et episode om et spill ''blå val" (oversetter fra russisk) og da barn fra 12-16 år spiller den, og da de for oppgaver for 50 dager. Og de oppgaver er om å skrape et ord i armene, eller se på video 04:20 og vis du rakk ikke å se den så er du ut, og til slutt må du lese en liten bok og da de regner ut dagen når du må dø og du må drepe seg selv og filme det. De selger sitt liv for de og får pengene for det, selv sagt de skriver et kontrakt. De barna når de begynte å spille det skjønte jo ikke hva spill handler om egentlig, og til slutt tenker de atde må gjør det. I Russland har drept seg så mange barn på grunn av det.

- De begynner å tegne et blå val og begynner å farge håret blå og ha svart negllakk. Det er oppgaven som de må gjør.

Når jeg fant ut av det jeg blei så redd, fordi mine brødrene er på nett hele tiden, på de nettsider og sånn. Jeg hadde ikke visst om det. De må lage en fake profil på nett side VK, og da de kan bare begynne å spille.

- egentlig alt begynner fra de kinesiske filmer. Men så greit at nå har det begynt å med sånne anti grupper, foreldrene kjemper mot de og prøver å få de vekk, de blir slettet men de kommer tilbake, men de kommer tilbake på en annen navn.

Verden blir gal, jeg skjønner jeg ikke hvorfor de må ha det, hva er vits. Folk er gale i denne verden. Jeg er så forbanna at sånne ting finnes, nett er full med så masse dritt ting.

MIN TID

 • 16.03.2017 kl. 13:51

Hei.

I dag er jeg hjemme, siden jeg og Sebastian er syke. Men egentlig jeg fikser meg idag. Har dusja og nå fikser jeg neglene mine. Syns jeg har vært litt dårlig mot meg selv i det siste så nå må jeg skjerme meg litt, og få litt tid for meg selv.

- i dag er det, hår, øyebryn, negler og alt mulig. Siden Sebastian er så snill og lær mamma gjør alt. <3

Håper dere har en fin dag <3

DAG MED FULL GLEDE

 • 15.03.2017 kl. 22:32

Hei alle mine kjære <3

- I dag har det vart ganske morsomt dag, vi hadde catwalken på skolen, vi måtte presentere skolen for de fra 9 klasse. Så jeg gikk catwalken sammen med Sebastian. Det var ganske koselig, men til slutt så måtte jeg gå tidlig fordi Sebastian har fått feber. Han så ikke helt frisk ut på morgen, så gikk jeg uansett på skolen, men til slutt så jeg at det går ikke og at jeg måtte bare hjem.

Så etter på jeg gikk til kjøring og nå er det mye bedre, og nå på kveld så kjørte jeg med venninne mi, så nå har jeg lært meg rundkjøring og lyskryss.

- Så dagen har vært veldig greit, bare ikke den delen hvor Sebastian fikk feber.

Kos dere og ha en fin kveld videre. xoxo

UKEN SOM GIKK #6

 • 14.03.2017 kl. 20:58

Veldig seint innlegg, men hadde helt glemt. Så nå vi får se hvordan uken min har gått. 


UKENS IRRITASJONSMOMENT

Uff, den største irritasjons moment er jo at jeg blir så ofte syk. At jeg er sliten og kroppen min er sliten. Blei Skikkelig irritert at jeg har ikke fått blogget like bra som jeg har gjort det siste tiden, det er bare på grunn av at jeg har vært så dårlig, og at jeg har ikke nok tid. Men jeg håper at det snart er bedre og at jeg er tilbake på veien så fort som mulig. <3

UKENS HØYDEPUNKT 

Jeg har jo hatt ganske fin helg, vi var jo hos mine foreldrene, hva kan være bedre enn det. Å ha en liten tid sammen med familien min, snakke med de ansikt mot ansikt, og ikke bare mobil. Se mine brødrene, selv om vi hater hverandre når vi er sammen. Også se hvor stor ar blitt min lille bror som er snart to år. Og bare koselig samle oss ved middags bord og spise sammen. Også selvfølgelig møte Silje, vi hadde jo ikke sett hverandre siden sommeren, så helgene har jo vært veldig fine <3


UKENS NEDTUR

Ukens ned tur er jo at min mamma flytter om en uke 4 timer unna meg, til Eidsvoll. Det er skikkelig trist, fordi at jeg og min mamma er så nære, og jeg kan bare komme med Sebastian og kose hos de. Men nå blir det ikke så lett, fordi de skal bo så langt fra meg, at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og hvordan skal jeg klare meg her alene, og det er veldig trist at sånn skjer. Men heldigvis flytter de ikke langt vekk fra meg.

AKKURAT NÅ

Akkurat nå sitter jeg i sofaen, skriver dette innlegg og ser på billetter til Oslo, fordi første dagene i påske jeg skal til min mamma, og skal da reise med tog. Men da egentlig ser jeg på unge mødre Sverige og skal legge meg om 15 min. Det er ganske morsomt å se på det, fordi at det er gøy å se hvordan klarer seg andre unge mødre, så lærer jeg noe nytt. Beste tingen for Sebastian er smoothie med jordbær <3

UKKENS OPPTUR

Ukens opptur var å finne at mine brødrene skal sove hos meg om min mamma også, fordi mamma skal ha avslutting med sine kolleger før hun flyter og etter på hun kommer til meg, dette blir så koselig. Jeg gleder meg så sykt, å se de før de reiser vekk fra Aust-Agder. Tror dette skal bli så gøy <3 Og selvfølgelig min neste største bror er så flink å ta bilder, og da blir det nye bilder helt sikkert <3

UKENS TANKE

Jeg hadde tenkt veldig lenge på at det blir drept så mange barn i krig, det er jo helt sykt hva skjer i verden og hva skjer med folk. Hvorfor skal det være sånn? Hvorfor ikke alle skal være lykkelige og glad som jeg er. Hvorfor ikke alle som kan leve så ba som gjør jeg og Sebastian, hvorfor kan ikke være så trygge som vi er i Norge? Har hatt så mange viktige tanker i det siste, men jeg syns at det er viktig å ta de opp. Sånn har vært min siste uken, det har vært både oppturer og både nedturer, men faktisk har det vært hyggelig uke <3
 

 

MÅ VI DREPE BARN?

 • 14.03.2017 kl. 19:21

I går kveld satt jeg og se på en video, om hva som skjer i Irak, Syria og alle andre de land. Jeg så hva skjer med de barn, og jeg følte at tårene bare gikk. Må man seriøst drepe barn og uskyldige barn. I hvilken verden vi lever i? Hvorfor vi må ha krig i denne verden? Jeg sitter som en konge her, i et trygg hus, og Sebastian er i trygghet, hvorfor kan vi ikke alle være det? Når et land som Norge er trygg og et land som Syria er farlig. Å drepe små barn er det verste som kan skje, skikkelig ekkelt og trist, fordi at Sebastian er halvt afghansk og jeg kan bare ikke tenke at Sebastian kunne leve et sånn liv, jeg er veldig heldig og han å. Vi trenger fred i verden ikke krig. Så jeg virkelig håper at en gang, en gang i våre liv vi kunne leve i fred og ikke i krig, det må ta slutt en gang, fordi at det blir drept masse uskyldige barn og mennesker, som bare ville leve normalt liv i fred. Også noen mister armene, bein, er det det vi vil ha for barn eller vi vil ha rolig liv med masse glede?

- Jeg er bare veldig skuffet over hvordan vår verden er, jeg har bare egentlig lyst å spy. Og Amerika er ikke bedre helle, de kaster også de bomber for å drepe de terrorister, men det blir ikke drept bare terrorister men også vanlige mennesker. Så det er ikke bare de som kommer fra de land som er terrorister men også de fra Amerika som kaster de bomber fra luft.


Jeg virkelig håper at en gang i livene våre vi kan få ro og fred i verden<3

ha en koselig kveld videre. xoxo

FOR TIDEN ER DET IKKE LETT

 • 14.03.2017 kl. 10:46

Hei alle mine kjære.

- For tiden alt har vært så vanskelig, unntatt min privat liv. Føler at kroppen min er så sliten. Nå sitter jeg og venter til Elise er ferdig og i lunsj pausen jeg skal hjem. På moren jeg våkna alt for seint, og nå sitter jeg med helt tett nese og feber. Føler at jeg må bare hjem og slappe av, fordi har kjøring senere, og må ha litt sovn og ro, mens Sebastian er i barnehage.

- Jeg virkelig håper at jeg er snart ferdig med kjøring, og har mer fri tid.Innlegg ''uken som gikk'' , kommer litt senere, hadde helt glemt om den. <3 

- Håper dere har mye bedre dag en jeg har det akkurat. 

NÅ ER DAGEN ENDELIG OVER

 • 13.03.2017 kl. 17:19

Heyy.

Jeg føler ag min kropp er så sliten. Jeg har blitt litt syk, har igjen helt tett nese og halsen er så vondt. Føler at kroppen min er sliten og har veldig vondt i ryggen, men det går sikkert over. Bare skal legge meg tidlig inatt og sove godt. <3

- Men nå lager jeg ris og kylling med grønnsaker. Det blir så godt, egentlig jeg er så sliten også gadd ikke å lage mat en gang,men jeg var så sulten og trenger mat. Og der blir litt mat som er bra for helse, nå må jeg begynne litt passe på hva jeg spiser <3

Håper deres dagen er mye bedre <3

DAGEN STARTET HELT FORFERDELG

 • 13.03.2017 kl. 10:42

God morgen alle sammen. 

- Dagen har startet veldig dårlig, selv om jeg fikk sove veldig greit. Vi var klar og Elise kom for å hente oss for å kjøre til barnehage og skolen. Når vi ankom til barnehage så var barnehage stengt, jeg ringte på døra og når hun kom så fikk jeg vite at i dag er det planleggings dag, og jeg hadde fått beskjed at edt er 14 mars ikke 13. Så da sitter jeg på skolen sammen med Sebastian.  

KVELDS TUR

 • 12.03.2017 kl. 22:50

God kveld.

Jeg elsker å være hos mamma, der er så mange fine tur plass. Vi gikk igår ut og gikk så mange plasser. Han sov med en gang, tenker at ut av byen er mye bedre luft. Vi var ikke lenge hos mine foreldrene, siden jeg har skole på mandag, men uansett hvor lenge er vi sammen vi har det greit. <3


Også endeli fikk jeg møte Silje, vi hadde ikke sett hverandre siden sommeren. Så endelig vi fikk tiden sammen, gikk tur. Veldig koselig tid sammen i Risør. 


Ha en fin kveld<3 og fin uke videre.  

KOSELIG TID HOS FORELDRENE MINE

 • 11.03.2017 kl. 15:20

God morgen alle sammen <3

I dag fikk jeg sove mye mye, mamma måtte stå opp 06:30,og selvfølgelig mamma kom inni rommet mitt og begynte å tulle med Sebastian og selvfølgelig han blei lys våken, takk for min storebror, han våkna og tok Sebastian og jeg fikk sove litt til.

- Nå har jeg rydda ferdig huset og skal snart ut for å ta litt fine bilder. <3

- Dagen går så fort, og imorgen på morgen jeg skal allerede hjem. Det er så irriterende at tiden går så fort, og på skolen går den så seint.

Kos dere mye, og ha en fin lørdag <3

HELG HOS FORELDRENE

 • 10.03.2017 kl. 15:52

Et kjapp innlegg, i kveld vi kjører hos mine foreldrene og skal kose med de, fordi at de flytter straks til Råholt og da vi kan ikke se så ofte mer hverandre, så da reiser jeg til de og vi skal ta den helg alle sammen. <3

Jeg vet ikke hvordan det skal bli egentlig når de flytter, fordi de har aldri vært så langt fra meg, de har alltid vært her, men nå de skal bo så langt, og jeg skal savne de utrolig og håper at jeg for snart lappen sånn at jeg kan kjøre til de i helgene, sånn at jeg må ikke ta tog og sånne ting, fordi jeg syns det er ikke lett med tog og liten barn.

Nå pakker jeg alle tingene, og skal avgårde til de. <3

Kos dere masse og ha en fin dag <3

DAGENS ANTREKK #1

 • 09.03.2017 kl. 12:32

Hei, dagen har vart veldig fint, fordi at jeg har endelig sovet så bra og nok <3 Så er det skolen på meg og for Sebastian barnehage. 
Bukser fra bikbok HER og genser e kjøpt på NEW ORKER for lenge lenge siden <3 

JEG ELSKER DETTE

 • 08.03.2017 kl. 22:15

God kveld <3

Selv om ute er så kaldt og ute er vinter, og masse snø. Men jeg elsker denne været, og jeg elsker hvordan det ser ut når det er vinter, og jeg elsker å gå ut på tur med Sebastian <3

Det er sykt fint her nede, Norge er en av de mest fineste steder, og jeg er overlykkelig ag jeg bo her og at jeg har fått en så stor sjanse.

Tur med Sebastian er alltid gøy, noen ganger han sover med en gang, men noen ganger jeg kan gå timevis men han er våken. Og han bare babler og babler og da kan vi gå sammen og snakker. Det er så skjønt. Jeg elsker å være mamma <3

Håper dere har en veldig fint kveld og dere har koset masse idag. xoxo

AKKURAT NÅ

 • 08.03.2017 kl. 09:01


Akkurat nå sitter jeg i klassen sammen med Sebastian og gjør oppgaver, fordi at Sebastian må til legen snart så han måtte komme med meg til skolen for at vi skulle rekke det. Takk gud at han er så rolig barn og kan sitte rolig i timene. Men selvfølelig vi våkna en time for seint, fordi min mobil klikka jo helt og klokken ringte ikke. Takk gud at Sebastian våkna seg og våknet meg å, eller vi skulle sove enda og jeg skulle ikke komme på skolen. 

MOBBING GJENNOM SOSIALE MEDIA

 • 07.03.2017 kl. 22:19

I dag måtte jeg finne ut at en av mine venninner blir trakassert og si det sånn mobbet på sosiale media (Instagram). Noen hadde lagt en falsk profil og sett inne der masse forskjellige ting som andre må ikke se. Vi bor i et land hvor vi kan vare trygge, men det gjør vi ikke gjennom nett. Sånn kan det ikke, ingen må oppleve sånne ting som hun gjøre idag. Hun blek redd og visste ikke hva hun skal gjøre, og fortsatt vi alle hadde rapportert den profil men den eksisterer fortsatt, så jeg skjønner ikke hvorfor jobber de ikke med det som de skal jobbe.

Jeg ville aldri at det skulle skje med mine barn eller med meg selv. Hvorfor noen gidder å gjøre det, hvorfor noen gidder å gjøre vondt mot andre. Jeg ser bare ikke poeng til det. Lever vi ikke for å være trygge og beskyttet mot sånne ting, vis vi rapporterer den profil så mange ganger er det ikke bare lett å slette det sånn at hun skal slutte å stresse ? Jeg bare skjønner ikke. Hvorfor politi kontoer hvor vi kan gå anmelde jobber bare til 15:30 ? Det skjer ikke i Latvia, vi er åpent døgn rundt. Hvorfor er det ikke i Norge? Hun må vente en dag til og tenke om det hele natta til hun kan gå anmelde det, er det sånn som skal det være ? Nei, det går ikke sånn.

Vil dere gjøre vondt til noen? Og begynner å gjøre sånne ting, bare tenk litt og ikke glem vis noen skulle gjøre sånn mot deg, skulle du like det ? Tenk før du gjør noe, fordi alt kommer tilbake alltid. Fordi en gang i livet deres kan dere bli i et samme situasjon, og da bare dere kunne forstå hvordan det er, så det er bedre å tenke hva du gjør før du gjør noe. Dere ville aldri at det skjer med deres sine barn.

Håper dere har en hyggelig kveld, og håper dere tenker nøye hva dere gjør før dere gjør noe, fordi sånn skal det ikke være i livene våre, vi må være hyggelig med hverandre så blir de andre hyggelige mot dere å. xoxo

FOTOGRAFERING

 • 07.03.2017 kl. 20:06

Vi hadde den beste forografering hos MPFOTO. Hun er veldig flink og tar perfekte bilder, nå har vi bestilt time for familie fotografering. Jeg gleder meg så mye til den fotografering. Alle bildene blir så perfekte. 
Seriøst, hun dama er veldig flink å ta bilder, hun tar bilder både ute og inne. Familie fotografering vi skal ha ute, fordi det blir så fint. Jeg gleder meg veldig og allerede har bestilt store bilder av Sebastian, for å henge de i stua. Det blir så sykt fint. 

Hennes facebook side finner dere HER

EMMALJUNGA

 • 07.03.2017 kl. 16:21

Hei.

Vår snille pappa til Sebastian har kjøpt til oss en veldig bra vogn, jeg elsker emaljunga vogner, jeg syns de er de beste vogner, og de brukes så lett. Nå vi har mye snø, jeg kan uansett gå ut på tur, fordi at det er så lett med de, selv om vi hadde ikke brøyta her nå, så var det litt vanskelig, men i stor sett så er det veldig lett <3


Scooter 4 Lounge Grey 2017 kjøpte HER

Jeg er veldig fornøyd, med den vogn, jeg kunne ikke ønske en bedre vogn en det her. <3 

WE LOVE NORWAY

 • 06.03.2017 kl. 21:32

Selv om jeg hater snø og når det er kaldt, men Norge er uansett er så fin, og denne utsikten fra mitt vindu er så perfekt <3 Jeg er så takknemlig for at jeg har så stor sjanse å bo her, jeg elsker Norge <3

EN VANSKELIG DAG

 • 06.03.2017 kl. 19:59

I dag har det vært veldig vanskelig dag. Det snødde så mye snø at jeg nesten klarte ikke å dytte vogna gjennom snø, og nå har jeg så vondt i skulderen at jeg kan ikke bevege min armen. Egentlig jeg er så sur på kommune at de brøyter ikke så bra den snø, at jeg måtte dytte den vogn så hardt, selv om den er ny og kjører alt gjennom, men når det er snø lengere enn mine sko, så er det ikke så rart at jeg måtte dytte de.


Jeg er så sliten at jeg vil bare sove, og gjøre ingenting, men huset er så rotete igjen. Jeg sitter på skolen og skjønner at jeg sover snart, og klarer ikke å føle med hva læreren sier, og skjønner ikke det største del hva han snakker om, så må øve ekstra hjemme.


Sebastian sitter og gråter nå, fra vi kom hjem han gråter. Men jeg skjønner jo hvorfor han gjør det, fordi akkurat nå, han for 2 til tenner til sammen så blir det snart fulle 5 tenner. Stakkars for nesten alle tenner med en gang, kan ikke tenke hvordan det er.
Nå sitter jeg med store smerter i skulderen min, og tenker å ta en tablett, men tror ikke jeg skal det, fordi at må kjøre med bil i morgen og vis jeg bruker de så jeg kan ikke kjøre. Men hvert fall begynner jeg med kjøringa i morgen, og det blir deilig, fordi at jeg vil ha fortere bil lappen, og jeg er treig jeg vet, men snart det er i boks. <3

Håper dere har hatt bedre dagen enn jeg har det nå. xoxo 
 

UKEN SOM GIKK #5

 • 06.03.2017 kl. 12:30UKENS IRRITASJONSMOMENT

Denne ukens irritasjonsmoment har vært at jeg får ikke sove nok, jeg føler at jeg er sliten hele tiden og får ikke legge meg tidligere enn jeg gjør det nå. Så tenker jeg at nå må jeg ta tidligere søvn, men det for jeg ikke til. Så det er så stor irritasjonsmoment. 

UKENS HØYDEPUNKT 

Ukens høydepunkt er de to kose dag med Sebastian som jeg hadde, det er alltid en stor høydepunkt når vi kan være hjemme og kose oss sammen, leke sammen, og le sammen, fordi at jeg går mye på skolen og kommer vi seint hjemme og får ikke ha så mye tid sammen. Og en til stor høyde punkt i denne uken var unge mødre gruppe, blei kjent med mye unge mammaer og Sebastian koset seg så mye med de andre barna, det var jo kjempe koselig. <3 UKENS NEDTUR

Ukens ned tur er helt sikkert at det har kommet snø tilbake. Og ikke bare litt, men veldig mye snø, og i dag på morgen var det veldig vanskelig å komme seg til barnehage og skolen, jeg som har ikke fått lappen (jeg vet jeg er sikkelig treig) har det veldig vanskelig å dytte vogn gjennom den snø, som har ikke blitt brøyta normalt, som skal det være, så det er det ned tur, fordi jeg har jo ikke så mye av de fordi at jeg har det veldig greit. 

AKKURAT NÅ

Akkurat nå sitter jeg i Kommunikasjons timen med den verdens beste læreren, så jeg hører både på han og skriver innlegg. Tar litt tid til å bli ferdig med denne innlegg fordi at jeg må følge med litt i timen å, men må bli ferdig med innlegg å, fordi at jeg glemte skrive innlegg om barnevogn i går, så må jobbe med det nå også. 

UKENS OPPTUR

Ukens opptur er helt sikkert at jeg fikk 3 i samfunnsfag, fordi at jeg var ikke klar for den, fordi at jeg fikk ikke det til. Sebastian var litt snussete og la meg ikke gjøre noe, han får tenner og da er det mye kos for han, så blir det lit vanskelig. å øve når han sitter og gråter og får ikke sove fordi det klør så mye at ingenting hjelper, 3 tenner med en gang er ikke så lett. Men 3 når jeg fikk ikke øve er veldig greit. Syns jeg fikk det til veldig bra. UKENS ANTREKK

Ukens antrekk for Sebastian
Mitt ukens antrekk


Grå kose dress, genser '' WISH ''. Uken har jeg gått bare med kose klær. <3

UKENS CRAVINGS

Ukens cravings har vært selvfølgelig ris og kylling, har lagt det så ofte. Blei veldig dilla på det, kan spise det mer og mer. Men nå har jeg veldig veldig lyst på sjokolade, men jeg kan ikke spise sjokolade, fordi jeg er diabetik, Men noen ganger jeg tar meg en liten sjokolade for å ha litt sukker <33

UKENS TANKE

Mitt ukens tanke ha gått på de tingene som skjer i sweatshop, jeg har blitt forbanna, jeg har gråt på grunn av det. Jeg syns at det er så urettferdig mot de folka som jobber så mye, men for ingenting. Derfor jeg skal sjekke hva jeg kjøper og hvem har lagt de klær. Fordi jeg skal ikke støtte de firmaer som lær sulte de som jobber for de, så det har vært veldig tungt ukens tanke her. Hennes og Mauritz må være veldig flau for det de driver med, fordi de er rike og har alt, men når de som jobber for de får bare så lite penger, det er helt dritt.  

 

HAN HAR BLITT KOSE GUTT

 • 04.03.2017 kl. 20:00

Takk gud, Sebastian er veldig kose gutt, jeg hadde veldig håpet på når han blir litt eldre at han skal være gutt som skal klemme mamma og kysse mamma. Men nå han er 8 måneder gammel så han allerede kysser meg og når jeg spørrer '' skal du kysse mamma '' så han bøyer seg ned til meg med åpent munn og kysser eller det ser mer ut at han skal bite meg, men uansett så søt det er. Og når jeg holder han så klemmer han meg og på morgen trenger han morgen kos, så jeg sitter med han, og klemmer og kysser, da er det smil på ansikt og dagen kan starte med et smil og glede utover hele dagen <3 Jeg har en lille bror som er 2 år, jeg ser han ikke så ofte, men når jeg kommer og spørrer om han skal kysse søster eller skal han klemme søster, vet du hva han gjør? Han snør seg og går vekk fra meg og ler så mye, og jeg blir så lei meg, fordi jeg vil kose med lille broren min, men han vil ikke. Han liker ikke når han blir koset på eller tatt opp i armene, fordi han syns han er så stor gutt og kan gjøre alt sammen selv. Men med Sebastian han koser seg og klemmer Sebastian og leker med han, men når vi kommer så nei, ikke ta på meg, jeg klarer alt selv. <3Hvordan er deres barn? liker de når de blir klemt, liker de når de blir koset i armene? <3 

DAGENS ANTREKK SEBASTIAN #1

 • 04.03.2017 kl. 15:53

Dagens antrekk for sebastian, liten tur ute og en butikk tur. <3


Klærene er fra Hennes og Mauritz, kjøpte de en dag rett før jeg sett sweatshop, så de er siste klær hvilken jeg kjøper der, det er jo ganske tris fordi der man kan jo alltid finne noe veldig fine klær, men jeg støtter ikke folk som lar sulte i hjel de andre mennesker som jobber for de. Skoene blei kjøpt i Pakistan, og jeg har ikke en eneste peiling hvilken butikk, det var jo kjære pappa til Sebastian som kjøpte de og henta de. <3 

Sebastian er ikke så glad i å ta på sko, jeg tror fordi han føler seg ikke nok greit i de og det føles så rart å ha på de. Men trening gjør mester, så vi skal bare fortsette å ta på sko, til han blir vant med de. <3 Han liker ikke sokker heller da, han er helt likt som jeg, når jeg kommer hjem så er det sokker av. 

DEN MØRKE LØRDAG

 • 04.03.2017 kl. 13:38

Heyya alle sammen, her i Arendal, Torsbudalen har vi veldig dårlig vær. Sånn at jeg har ikke lyst å gå ut en gang, men selvfølgelig jeg skal det, fordi vis Sebastian for ikke litt friskluft så om kvelden her hjemme blir kaos,og han skal skrike og være sur på meg. Men egentlig dagen her hjemme skal være full, fordi jeg skal rydde hele huset, sånn sikkelig rydde, lage mat og tenker å lage litt kaker eller en kake. Fordi i dag blir jeg hjemme bare med Sebastian, ingen besøk. Tante Elise føler seg litt dårlig og vi skal finne på noe når hun blir bedre. Har noen tips til bra mat bloggere, de som lager sånne kaker også vanlig mat. Jeg kan lage mat, men ikke så bra og så forskjellige mat. Jeg har lyst å lære å lage mat, fordi jeg har brukt veldig mye penger på fast food, og det syns jeg så  mye bort kastet penger. Så nå skal jeg bruke tid får å lage mat, dette her blir spennende, fordi min bestemor er kok, og hun kan lage veldig god mat, men jeg ikke. Og min mormor hun lagde masse forskjellige mater, og det var jo helt fantastisk og så godt, jeg elsket å bo med hun om sommeren, fordi hun lagde hele tiden mat <3 

- Så tips meg veldig gjerne alle mat bloggere. Må ha det asap. BFF genseren er fra nett butikk '' WISH '', kjøper masse ting der, så har kjøpt sånn genser både for meg og Elise. På min står det brunette best friend og på Elise's sitt står det Blonde best friend. Sikkelig kos det. 

Men ha en fin dag videre, jeg og Sebastian skal stikke ut og ta en tur og etter på til butikk. 

xoxo

SWEATSHOP FORANDRET MIN MENING

 • 03.03.2017 kl. 19:02

En viktig tema for meg, i går natt brukte jeg hele natt nesten for å se over og over sweatshop, jeg hadde aldri sett eller tenkt at de som syr klær hvilken jeg kjøper for små penger syr de for ett par ører. Jeg hadde aldri tenkt at de har så dårlig der, jeg kjøper klær så ofte, og bruker så mye penger, men de som jobber der og lager de klær for INGENTING.

 • Jeg syns det er så urettferdig, de må sulte i gjel, eller de for ikke mate sine barn, eller får ikke gå til lege for å sjekke opp sin graviditeten. Mens jeg lever her Luxus liv, gikk til leger for å sjekke hvordan har det Sebastian i magen min, nesten vær uke. Jeg driver å kjøpe til han klær nesten hele tiden, og kjøper vogn for mange tusen, bare fordi de er så kule og de beste på topp listen. Forgårs drivet jeg å kjøpe klær il Sebastian og brukte over 1000 kr, i Hennes og Mauritz. Og nå fikk jeg sett den den serien, jeg gråt, jeg gråt så lenge at jeg bare kunne ikke stoppe, jeg begynte å tenke hvorfor jeg hadde ikke sett på det for lenge siden, vis jeg kunne se på det for lenge siden, så skulle jeg ikke bruke alle de pengene der, og jeg snakker ikke om små pengene, fordi jeg har brukt der veldig store penger. Og jeg er så dritt forbanna nå, at de kunne gjøre sånn mot de folk.
 • Nå er jeg fast bestemt, jeg skal aldri kjøpe klær fra Hennes og Mauritz, og skal være veldig obs på hvilken klær jeg kjøper, fordi det de gjør er helt feil, de må være veldig flau over det hva de driver med, fordi de er mennesker og de har familier, de må ha mat og de må ha mat for sine barn og barn trenger mye. Jeg er en av de personer som kjøper mye klær inn og noen ganger ikke bruker de, og bare kaster de, men nå jeg har skjønt at det skal jeg ikke gjøre det, jeg skal bare kjøpe det som jeg vet at jeg skal bruke og det som jeg vil ikke bruke skal donere til røde kurs eller til noe sånt.
 • Jeg er seriøst i veldig stor sjokk, jeg bare kunne ikke forstå hvordan kan de sove om natta, og føle seg så greit, når folk dør der, selv om de jobber de får ikke nok mat, de bor i helt forferdelige huser fordi de får bare noe dritt penger hvilken jeg bruker ca for mat til Sebastian. Jeg er så flau over det at jeg bare vet ikke hva jeg skal si. Men helt sikkert vet jeg en ting jeg skal forandre mitt hele liv og aldri kjøpe og kaste, fordi at jeg vet at folk har brukt så mye jobb der og ikke fått det belønning hvilken de fortjener, så hvorfor jeg skal belønne de med mine pengene og hvorfor de skal være rike og bo i et luxus liv når de andre sulter og får ikke nok penger for overleve eller får ikke nok penger for å gå til leger.  
 • Jeg bare føler meg nå veldig lei, fordi jeg vil at alle barna har det samme som Sebastian, jeg vil at alle mennesker er lykkelige. Sebastian har alt hva han trenger og mer enn han trenger, men de barna har ingenting neste, selv om de sine foreldrene jobber og jobber mange timer og ikke bare det som vi jobber i Norge, de går over tid og uansett de for ingenting. Jeg bare føler at jeg vil hjelpe alle og at alle må være like og lykkelige som vi. <3
 

TRYING OUT MY NEW CAMERA

 • 03.03.2017 kl. 16:03

Hei folkens, idag har var så vidt bra, selv om jeg ligger hjemme og er syk, IGJEN. Og har tatt masse blod prøver for å finnr ut hva som skjer med kroppen min og hvorfor blir jeg så ofte syk. Men idag etter 3 dager fikk jeg min kamera <3 Jeg bare blei så forelsket i den. 


Håper dere har en veldig fin fredag <3 

INNKJØP SEBASTIAN

 • 02.03.2017 kl. 19:38

Sebastian, har vært så heldig og fått inn så mye nye klær og til og med en ny barne vogn. Jeg er egentlig så sjokert hvor fort egentlig Sebastian vokser, og må ha nye klær hele tiden. Så derfor var vi på en liten shopping tur i går, og kjøpte inn nesten alt hva vi trengte og fikk til og med kjøpe en ny barne vogn, fordi at der er så stor stress og bytte ut hele tiden vogn fra barnehagen også hente i barnehage, lettere med to barnevogner. <3

Alle klærene er fra H&M. Innkjøp fra Lindex kommer litt senere. Lindex er egentlig en av mine favoritt butikkene hvor jeg kjøper klær for sebastian <3 En til med Innkjøp fra Lindex og innkjøp av barnevogn kommer litt senere <3 

Kos dere masse videre ikveld, og masse klem fra meg og Sebastian <3

JEG MÅTTE SOVE UTEN PUTE I NATT

 • 02.03.2017 kl. 13:14

Hei folkens.

Denne natten har ikke gått så bra, jeg legde meg tidlig men fikk ikke sove greit uansett. Etter at jeg har skada skulderen min så jeg for veldig vondt i ryggen, derfor i natt jeg måtte kaste bort alle mine puter og sove helt uten ingenting. Jeg er en person som må sove med puter, jeg elsker puter, mitt seng er fult med puter, og derfor i natt det var veldig rart å sove uten pute, men jeg hadde så vondt i ryggen at jeg kunne ikke nesten snu meg rundt. Håper de smerter går snart over, sånn at jeg kan få sove normalt igjen. 

- Men egentlig jeg syns at denne dagen, går så seint at jeg vil bare løpe hjem og sove resten av dagen. Men når jeg kommer hjem så for dere se den nye innkjøp for Sebastian, og endelig vi har kjøpt barnevogn for Sebastian, fordi det var skikkelig stress med en barnevogn. 

- Og forresten min nye kamera er allerede på vei, og det blir deilig å få den, og ta fine bilder, nå mangler det bare alle de lamper og den spesielle vegg for bilder, fordi jeg syns at det er så mye stress å ta hele tiden og bestille og betale for fine bilder, derfor skal jeg endelig ta mine bilder selv <3 

GOD HÅR DAG ELLER DÅRLIG

 • 01.03.2017 kl. 22:10

Så heldig jeg er egentlig, på lørdag jeg skal endelig nyte tiden og gå til frisør <3 det blir så deilig, jeg skal bare fikse håret mitt, fordi jeg har blitt så lei av mine hår.

- Jeg pleier ikke å gå til frisør k Norge, jeg har aldri gjort det, jeg bare går hos en frisør og det er i Latvia, en dame som har fikset alle jentene i familien min, alle jentene har vært hos henne👏 Hun er en sikkelig bra frisør 😍

BLEI JEG SLETTA ?

 • 01.03.2017 kl. 21:42

Heyya folkens, jeg tror jeg hadde blitt sletta, fordi det var noen som hadde rapportert meg 22 gange, og det greie skjønte jeg ikke, jeg bare fikk ikke komme inn på bloggen og det stå at bloggen min eksiterer ikke, men da sendte jeg meldinger til support, så fikk de tilbake bloggen min, og jeg er tilbake wohhoo. Og de som hadde rapportert meg, så jeg er tilbake og jeg skal ikke slutte å skrive min mening. Jeg elsker å skrive hva jeg mene og jeg elske å skrive bare ting og tang om livet mitt eller om Sebastian og jeg skal ikke stoppe bare fordi at noen mener at sønnen min ser ut som asiatisk, eller at noen mener at jeg er stygg.

Jeg er back, og skal skrive et nytt innlegg hver dag <3 kos og klem fra meg og Sebastian, vi har hatt en veldig fin dag og håper på at dere hadde det å <3

 

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no