GOD PÅSKE ALLE SAMMEN

  • 16.04.2017 kl. 17:04


Hei, og god påske alle sammen. Dette har idag har vært veldig gøy, vi har hatt det super gøy, selv om mine bein skal dette av straks og kroppen min er veldig sliten.

Morgen startet veldig koselig, små barna fant påske egg, og mamma hadde gjemt for meg også, så vi fant de. Så spiste vi frokost, og selvfølgelig vi hadde egg konkurranse, og vi måtte finne ut hvem sin egg er den sterkeste. Og vet du hvem vant, den var mamma som hadde den sterkeste egg og hun vant selvfølgelig. Mamma har nesten vært år vinneren.

Vi fant ut etter så mye god mat vi må gå tur, og vi gikk en, og det var ikke en kort tur, den var så lang, at nå sitter jeg og bare tenker hvordan jeg skal pakke og gjør noe, har vondt i hele kroppen min. Sebastian fikk sove så greit og nå sover han igjen. Nå etter en veldig gøy spill med UNO alle sover, og brødrene mine ser på påske film, mens jeg sitter og oppdaterer.Det er bra at jeg tok med de varme klær, fordi når vi kom hit så var det sol og veldig varmt, men nå har vi det snø og veldig kaldt. Derfor er jeg veldig glad at jeg tenkte så langt, og tok med alt hva vi trengte. Nå er det nesten påske ferie over og vi skal reise hjemover imorgen tidlig, det blir trist å starte igjen uke med skole og alt annet, derfor blir det veldig trist forlate her dette stedet. Men det går jo så fint, dette skal bare være for to måneder, fordi skolen er straks ferdig og da har vi sommer ferie, som jeg gleder meg veldig til <3  

instagram_ @mammaagate

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN, OG HA EN VIRKELIG KOSELIG DAG VIDERE ♥ 

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no