GJESTEINLEGG

  • 06.01.2017 kl. 01:23

 hei alle sammen, da har jeg vært så heldig å få lov til å skrive et gjesteinlegg på denne bloggen! Jeg å Agate møttes på skolen i 2 videregående. Vi ble veldig fort venner, og så fikk jeg gladnyheten om at hun skulle bli mamma! Agate er en trofast person som du aldri blir lei av, hun har alltid latter å smil på lur, og er aldri sur. Hun er den mest fantastiske mammaen jeg noensinne har møtt! Hun tok mammarollen med storm og viser at man kan mestre unge og skole samtidig! Jeg er så utrolig glad for at jeg har fått blitt kjent med denne jenta og at hun er min bestevenn! Jeg er "tante" til Sebastian og det er verdens beste ting! jeg ser så mange likheter mellom Agate og Sebastian. Like blide begge to! Jeg, Agate og en venninne av oss skal på en tur nå i April som vi gleder oss veldig til! Jeg kan ikke si hvor vi skal, siden jeg regner med at Agate vil fortelle dette selv, men dere kan begynne og gjette hvis dere vil da.  

Jeg vil også veldig gjerne bli mere kjent med dere lesere, så det hadde vært veldig koselig om dere hadde lagt igjen en kommentar der det står litt om dere selv. Håper jeg får låne bloggen en annen gang også! 

- Elise 

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no