DAG SOM BLEI VELDIG DYRT

 • 13.07.2017 kl. 15:17

Hei, og god dag.

Idag dagen blei veldig dyrt, så Sebastian klarte å ødlegge mobilen min, som hadde ikke ett år en gang. Han klarte å knuse den så mye at en siden på den virker ikke. Jeg var sikkelig glad i denne mobilen, men sånn skjer når man har barn, at ting blir ødelagte. Men så hadde jeg lyst på iPhone 7, så da ga meg Sebastian den sjansen for å kjøpe ny mobil. Den for jeg bare imorgen,med Express levering. Og jeg gleder meg veldig å ha mobil igjen 🙊

Dagene går veldig fort, og vi koser mye oss når jeg er hjemme og ikke på jobb. Vi kunne ønske litt finere været og ikke regn, men det går fint, sånt skjer.. er ikke noe sjokkert over været, fordi det er Norge og været forandrer seg veldig fort her 🌺😌

DAGENE GÅR SÅ SAKTE

 • 10.07.2017 kl. 19:32

Hei eller god kveld.

Her hjemme dagene går så sakte, derfor er det deilig at jeg har fri imorgen fra jobb, og skal gjøre mye av tingene har hjemme, passe på barna, mens mamma skal sove etter natt vakt. Så har dere noe tips hva kan man gjøre med to små unger, en er ett år og den andre er to år ? Tips ?

Ha en fin kveld, klem ❤🌺

ROLIG MEN SAMTIDIG STRESSENDE FREDAG

 • 07.07.2017 kl. 23:25

Hei.

Det er jo vel en deilig fredag Idag. Men for meg er det også en veldig stressende fredag å. Jeg sitter og venter på svar om jeg har kommet inn på skolen eller ikke. Og det gjør meg veldig stressende og irriterende. Jeg bare føler at det er ingenting jeg kan gjøre. Fordi vis jeg kommer ikke inn i noen av skolene, hva gjør jeg da ? Hvordan jeg skal klare dette ? Det er bare så dårlig følelse inne magen, at jeg bare vet ikke. Jeg har lyst å gråte, fordi det er de siste dagene, hvor jeg venter på den viktige svaret. Jeg må komme inn på skole, for å bli ferdig med den. Sånn skjer det ikke på skoler i Latvia, du må bare levere dokumenter, så kommer man inn. Men her må vi vel sitte og vente, tenke om du får plass i noen av skolene eller ikke. Det gjør meg bare gal, og ikke vite med en gang.

Håper deres dagene går bedre enn mine. Klem 🌺

MATFORGIFTING OG FORBREDELSE TIL EKSAMEN

 • 13.06.2017 kl. 15:30

Hei, dette har ikke vært noe bra dag, hele natta jeg har vær dårlig, jeg har fått matforgiftning. Idag på morgen skulle jeg på skolen for å hente eksamens hefte, men jeg klarte ikke det en gang. Jeg er fortsatt veldig dårlig og føler seg ikke helt greit enda.

Men nå sitter jeg å jobber med tverrfaglig eksamen, som jeg skal opp på torsdag. Lykke til til meg 🌸

Her for tiden tenker jeg ikke mye om eksamen, men om Sebastians sin bursdag, som er bare om 5 dager 🌸👦

Kos dere, og håper dere er ferdig med eksamen og dere slipper å sitte inne mens det er så fint vær ute 🌸

ER DET LOV

 • 12.06.2017 kl. 12:53

Er det lov å la barnet leke ute når det regner og når det er våt?

I går var det ikke fint vær ute, men det er jo ikke en ting, på grunn av hvilken skal man stenge barnet inne og ikke la han å gå ut.

Han liker å storkose seg ute og til og med når det har regn og når det er våt ute. Jeg syns ikke at vi skal stoppe barna for å gå ut når det er dårlig vær.

Jeg lar Sebastian å gå ut selvom det er dårlig vær, fordi det er det han vil, så da blir det sånn. Vi gikk ut nå alle sammen igår, når det var dårlig vær, han lekte ute seg godt sammen med lille broren min ☺

Nå sitter i bilen på vei til en av venninne mi, som har lagt en spesiell bursdags pynt til Sebastians bursdag, den er så utrolig fint. Jeg bare gleder meg til jeg kan vise det fram. Den er helt perfekt☺

Etter det vi skal ta vår vei hjem, fordi imorgen jeg får eksamens oppgaven og på torsdag jeg har min første eksamen. Vi er nesten ferdig og nesten vi kan ta en stor sommer ferie med mye mye gøy ting ☺🌸

Ha en koselig dag videre og kos dere masse i dette fine været

TIDEN FLYR

 • 07.06.2017 kl. 18:02

Hei alle sammen.

Tiden har flydd med storm, nå er det bare 11 dager igjen, til min lille gullet blir 1 år. Jeg har slippet hele planlegginga, og har bare kjøpt inn bursdags pynt, alt resten skal pappa til Sebastian tenke om. Han lager mat og alt mulig,  men jeg har jo bestilt kake. Jeg både gleder meg og gruer meg til den dagen. Det er jo trist at han har blitt så stor og vokset alt for fort. Jeg syns at tiden har flydd så utrolig fort, jeg husker som idag at han blei født og jeg holdet han for første gang. Barna vokser fort, derfor man må nyte tiden med de sammen hele tiden, kose med de, fordi når du bare snur seg rundt så er de allerede begynt å snu seg, krabbe og gå. Derfor man skal nyte tiden hele tiden, mens de er små. 


Nå er det ikke lenge igjen til vi flytter vekk fra Aust-Agder til Eidsvoll, byen hvor blei krevet grunnloven. Det blir veldig deilig å flytte ditt, hos min familie, jeg har allerede begynt å pakke, men jeg ser jo at jeg har mye ting, kanskje alt for mye. Men uansett det blir kjempe deilig å flytte til de, siden jeg har hatt vanskelig tid uten min familie her, har savnet de mye. Jeg pleide i den første tiden å reise ofte til de, men nå bare har jeg ikke hatt så mye tid å reise til de, på grunn av skole. Det har vært en vanskelig tid for meg på skolen å. Derfor gleder vi masse til å flytte ditt, og være hos min mamma, og ha det koselig der. 


Nå er det nær min første turen, og det blir til Latvia, hvor jeg skal på dåp til min fadder barnet, der blir jeg bare fra 21 juli til den 24 juli, og da kommer jeg rett tilbake, med stor fart. Siden den 27 juli jeg, Sebastian og Elise, vi skal fly til Kroatia på ferie, og det gleder jeg meg veldig til. Så det blir veldig gøy tur, sammen med min gale Elise, jeg håper jeg dreper hun ikke på veien ditt. Nei da, jeg bare tuller, vi skal stor kose der, siden vi skal ikke møtes så ofte, fordi jeg skal bo så langt fra hun, derfor den turen er så viktig for oss. Denne ferien skal bli perfekt, bare håper at Sebastian klarer å holde den varmen, og klarer å stor kose seg ved stranden og vannet. 


  

FEBER OPP TIL 40

 • 30.05.2017 kl. 16:19

Hei alle sammen. 

Dagen og natt har vært veldig vanskelig. Jeg våknet kl 3 fordi Sebastian snakka mens han sovna, så jeg gikk til han og han var så varm, jeg målte med en gang feberen og der kom opp tall 40. Jeg stressa egentlig veldig men, så tok jeg paracet inni og ga han saft, så etter en time det var nede 37,8. Og resten av natta jeg bare våknet bare for å kjekke han, så alt var veldig greit, og vi klarte denne natten greit, men jeg har fått veldig lite søvn og nå sitter jeg har og nesten sover. 

Skolen måtte jeg slippe idag, så idag jeg skal bare rydde og pakke litt ting og tang, bare fordi at det er ikke lenge igjen til vi flytter. Det er egentlig mye jobb, flytting er ikke noe lett, og hvert fall vis jeg flytter så langt fra der som jeg bor nå. Men jeg gleder meg veldig, fordi jeg skal bo med foreldrene min og familien min. Og jeg syns det er det beste hva er egentlig å bare flytte ditt og få mest mulig hjelp fra de, for at jeg skal bli ferdig med utdanning.

Nå er det bare 19 dager igjen til Sebastians sin et års bursdagen, så må jeg bare planlegge alt og sende ut invitasjoner. Kake vi har allerede bestilt og den skal bli kjempefint, og pynt er allerede kjøpt. Jeg gleder meg veldig for å se min lille skjønnhet å bli et år. Selv om det er hjerteknusende, å se han å vokse så fort, men uansett så er jeg veldig stolt at han er allerede så stor og vokser så fort. 

Så nå sover min lille gutten. Og jeg skal bare gå å rygge og fikse alle tingene sammen, og etter på jeg skal bare sove. I morgen jeg har viktig dag og jeg er nesten ferdig med kjøring og det er ikke så lenge igjen. Jeg er så glad for det. Snart er det lappen i boks og da er jeg ferdig med alt det vanskelige. Jeg er veldig stolt av meg selv egentlig, jeg klarer nesten alt. Snart er lappen ferdig og snart er det skole ferdig. <3Ha en fin dag videre. <3

SOL OG VARME

 • 26.05.2017 kl. 17:07

Hei i den fine sol dagen

I dag har vi så varm dag, og det er så deilig fordi at vi har så varmt og fri dag! Selvfølgelig i denne fri dagen jeg blei våknet kl 09:15, fordi jeg skulle ut med Elise til byen.. Vi gjøre oss klar og reiste til byen!

Det var en liten shopping dag, for både meg og Sebastian. Vi måtte jo kjøpe inn nye sommer klær til begge oss. Også klær til Kroatia turen og måtte ha sånne små ting og tang.

Vi satt i dag mye ute og soler seg, så jeg har blitt mye brunere, enn det jeg var! Fordi at jeg er den hviteste person i hele verden, derfor har jeg bytta hårfargen! Når jeg hadde svarte hår, så jeg var jo helt bleik, nå er det ikke så ille, men i denne sommeren jeg skal sole meg hele tiden, for å bare bli brun som mulig 🙈

Nå er vi klare for en liten trimme tur ute og etter på middag spising!

Jeg elsker sommer, jeg faktisk tror at det er den beste tiden i åre, det er masse grilling og bading, kosing, det er bare deilig. Denne sommeren skal bli helt fantastisk.

Nå er det tur ute og etter på bare jobbing med hele flytting greie! Det er ikke så lenge igjen til jeg flyter, derfor er det mye jobb nå. Fikse tingene, og alt annet! Bare så slitsomt 😩 men det skal bli perfekt når jeg har flytta og skal bare kose meg med min familie! ❤

Kos dere mye og ha en veldig fin helg kos dere mens det er varmt ute 🙈

LENGE VEKK

 • 20.05.2017 kl. 15:29

Hei.

Vi har vært lenge vekk fra bloggen. Men nå er vi tilbake igjen. Det var så mye vi gjorde. Nå er det bare å komme tilbake.

- 17 mai feiring var veldig koselig, og vi koste oss mye. Sebastian hadde bunaden på og han var så fin i den, vi koste oss utrolig mye.

- skole arbeid går veldig bra og det er bare glede meg til sommer ferie og ferie sammen med Elise. Nå sitter jeg og prøver å bestemme meg hvor vi skal. Har du noen tips? Skriv i kommentar felte. :))

Vi har vært igjen til min mamma på besøk, for å feire bursdagen til min lille bror. Det var veldig koselig, men til slutt blei det mye. Og skjedde mye. 😩

Nå koser vi oss hos venninne mi, og Sebastian leker med lille Alida. Mens jeg kan slappe av og bli ferdig med norsken. Og bare glede meg til ferie . 💭💆

Til og med nå er jeg ikke mer svart hårete, men har gått ned til veldig lyse hår, og gleder meg til å vise det fram 🙏💭

Du kan se det allerede på Instagram - a_cistjakova og følge meg på snap _ madricag. 🙈

Ha en koselig lørdag 💭

EN BRA START

 • 02.05.2017 kl. 21:52

Hei.

Igår kom vi hjem fra min familie. Det var sykt morsomt, men vi mista siste toget til Arendal, så selvfølgelig min pappa møtte kjøre oss hjem. Tenk det er jo så langt, han kjørte oss hjem og måtte kjøre tilbake hele veien, og stå opp på morgen tidlig 😏 men takk at min pappa er så best, vi kom hjem og jeg fikk til å skrive tentamen 😌

I dag har jo vart helt fantastisk dag. Jeg blei ferdig med tentamen 09:45. Jeg vet alt for fort, men jeg alltid skriver så fort. Så kommet jeg meg hjem og rydda hele huset og gikk for å hente Sebastian. Vi var ute hele dagen. Og det var helt fantastisk, å være ute i sola og Sebastian fikk bruke sin sol hatt, og ta vekk den vinter lue. Vi koste oss ute helt fantastisk. Men jeg la merke til at han liker ikke å ta på gress. Vi sat i gresse og han bare ville ikke ta på det, kanskje det stikka i armene. Det var litt morsomt å se på hans ansikts utrykk. Syns at uken har begynt veldig fint, og min helse har satt seg på plass og jeg føler meg mye bedre. Gleder meg videre til sommeren, det blir masse koselig dager, ute i sommeren ❤

Ha en veldig fin uke, og jeg håper på at dere har like varmt ute som vi har 🎀 masse klem fra oss, og kos dere. Og de som er russ, nyt tiden

NÅ ER VI PÅ PLASS

 • 29.04.2017 kl. 14:54

Hei, nå er vi på plass. I går kl 22 vi kom hjem til min mamma. Vi reiste med Tog, og jeg må si at det var ikke lett, siden Sebastian er liten og han blir veldig fort sliten og gidder ikke mer noe. Så fikk jeg oppleve både skriking, grining og til slutt soving å. Det var deilig når han sov, så fikk jeg å slappe av litt. Men stor sett så var det greit å ta tog, selv om vi forsinket oss i 40 min.

- Nå kjører vi hjem fra Sverige, vi har kost oss der og nå vi skal bare hjem og slappe av.

Håper deres dagen blir like fint som vår

NÅ ER VI NESTEN KLARE

 • 27.04.2017 kl. 17:28

Hei.

Dagen smiler, og nå sitter jeg og pakker mens jeg ser på teen wolf. (jajaja igjen) , jeg ser de over 1000 ganger og aldri blir lei.

Imorgen jeg skal jobbe ferdig på praksis plassen og etter det jeg skal komme hjem, ta fort tingene og kjøre til tog stasjon og da vi skal ta tur til mine foreldrene ✨

I dag dagen gikk veldig fort og morsomt å. Vi har hatt et par vanskelige dager, med masse tanker. Men nå skjønte jeg at alt som skjer, skjer for det beste. Så derfor vi skal tenke bare positivt og leve et positivt liv. ☺

Nå er det viktigste at vi har hverandre og at jeg skal bli ferdig snart med skole og da vi skal flytte nærmere familien min. Det gleder jeg meg til veldig mye 😌

Ha en fin dag videre

DET SMELTET HJERTET MITT

 • 18.04.2017 kl. 16:10

Hei. Idag jeg var på butikken med Sebastian. Og det stå en gammel dame med mannen sin. Jeg ventet i kø etter de for å kutte brød. Og damen snudde mot meg og så på meg og etter på Sebastian og igjen på meg. Jeg ventet at hun skal si noe, si noe dårlig eller noe sånt. Men hun plutselig sa " oh, du var veldig ung, men du er så flink." Hun tok på skulderen min, smilte og gikk.

Jeg følte meg så bra, det gjøre dagen min så bra. De ord gjøre meg til å smile og føle meg bra. Vis mennesker skulle ikke være så negative mot unge mammaer, så ingen av de skulle føle seg dårlig eller bekymret om hvordan de er.

Dagen bare blir bare bedre og den dagen gjør meg veldig til å smile. Håper sånne dager blir mange framover. Håper alle dere har det greit der ute og dagen smiler til dere som som det smiler til meg. 🌟

ENDELIG HJEMME

 • 17.04.2017 kl. 20:32

Hei, nå har vi kommet endelig hjemme. Vi kjørte ut kl 10 fra mammaen min og nå har vi kommet hjem og kommer inn i normal uke. Nå er det vaske maskin i fult fart og rydding å. Egentlig det er så mye å gjøre.

Sebastian koser seg og endelig kan komme inni sitt eget seng og sover deilig mens jeg rydder og ser på "13 gode grunner" igjen, det er allerede 3 gang jeg ser på denne.

Men jeg er så lei at jeg måtte komme hjem og at påske ferie er over, men jeg tenker bare positivt " det er bare 2 måneder igjen til sommer ferie" og jeg gleder meg til sommer ferie, og jeg har bestemt meg for å flytte i denne sommer til min mamma, og jeg gleder meg til å være mer med familien min. Jeg var så glad når jeg ville flytte ut så fort dom mulig og nå har jeg bare lyst til å være sammen med familien min mer.

Når vi skulle reise fra mamma, mamma sa til min lille bror at Sebastian skal reise og han klemte Sebastian så mye og det bare vær så koselig, og jeg gleder meg til å se hvordan de skal vokse opp og hvordan skal de leke sammen. 💫

PÅSKE ER NESTEN HER <3

 • 06.04.2017 kl. 22:13


Endelig er det fredagen nesten her, også da kan påske ferie begynne (En høytid hvor jeg kan bruke penger og pynte hele huset) så da selvfølgelig jeg har kjøpt tulipaner, og egentlig de er en av mine favoritt blomster, og jeg digger gul fargen. Jeg har allerede gjort alt klart til påske, og fikset påske egg til brødrene mine og til Sebastian, siden det er jo hans første påske, selv om han skal ikke huske det, det er jo greit for han også få en påske egg, siden alle for. 

Imorgen er det endelig den dagen, nå etter 3 uker jeg skal møte min mamma og hele familien, det blir så bra, sånn skal starte min kjære ferie, jeg har ventet på ferie så lenge, hvertfall til denne, siden jeg skal med Elise og hennes foreldrene opp til hytta, og det gleder jeg meg til, siden jeg har aldri var på hytte tur, og det blir gøy å se hva skjer i hytta. 


Jeg har laget fire forskjellige påske egg, med forskjellige innhold, til Sebastian jeg har tatt inn smoothie og jus, og til Gustavs også smoothie og en slags pinne med frukt og alt sammen. Og selvfølgelig til de største er det godter, men  jeg er jo helt sikkert at Gustavs skal gå til større brødrene og skal tygge fra de godteri, han gjør sånn, han spiser jo alt mulig. Jeg tror han kunne leve fra godteri, selv om de små godt godteri som er sure. 


Håper dere har en fin dag og kos dere mye ♥♥

HAN ER DEN MEST FINESTE

 • 02.04.2017 kl. 19:58

Hei, jeg var 17 år når jeg blei mamma, rett 1 måneden og 29 dager før jeg blei 18 år. Og vet dere, jeg mest lykkeligste mamma i og jente i verden, jeg kunne ikke ønske meg noe mer, det er det beste hva jeg kunne ønske meg. Noen tenker at det er vansklig å bli mamma i så ung alder, men jeg syns å mamma det er ikke så vanskelig, men å sette sammen skole,kjøre skole og alt sammen er litt tøft, men uansett jeg klarer meg veldig greit. Så derfor jeg syns at alle jentene som blir mamma kan begynne å gå på skole, og når skole og kommune hjelper deg så er det mye lettere, når du kan få barnehage plass og alt mulig, så er det ingenting mer, å bare bli ferdig med utanning. Derfor jeg syns at det er veldig rart, at menge unge mamaer fortsetter ikke med skole, men isteden for det før mer barn, selvfølgelig det er bare bra, men de må jo tenke videre hva de skal gjøre, hvor de skal jobbe. Uten utdanning kan du ikke få en perfekt jobb. Men det er jo de sin valg, derfor jeg har valgt å bare fotsette med skole og bare bli ferdig med utdanning og etter på tenke om å få flere barn. Jeg hadde tenkt å bli barnevernets pedagog i master grad, men etter på jeg skjønte at dette jobb blir for vanskelig for meg, jeg har selv mine egene barn, så hvordan jeg kan jobbe sånn jobb. Så derfor isteden for å jobbe slik jobb så, jeg har valgt å jobbe som sykepleieren og etter på bare fortsette som barnesykepleieren eller som kreftsykepleieren. Jeg har tid å tenke gjennom dette, syns for meg det blir mye lettere jobb. Jeg er utrolig glad at jeg har blitt mamma, og kunne ikke tenke meg noe annet. Jeg hadde aldri tenkt å ta abort og tenkte ikke på det noe jeg blei gravid en gang, så jeg har tatt mitt riktige valg, så er jeg bare stolt over å vare mamma til denne skjønne gutten, han er mitt verden, og jeg skal gjøre for han alt hva jeg må gjøre. En gang etter tid jeg skal bli mamma for mange barn, jeg hadde veldig lyst til å få 6 barn, selv om jeg har vanskelige dager, jeg vil fortsett ha så mange barn, jeg er veldig glad i barn. Så håper jeg blir så lykkelig og skal få så mange barn. Jeg bare ser på de voksene som har så mange barn så jeg er bare lykkelig for dem. Og jeg ber for alle de damene som vil bli gravid og ønsker dem alt det beste, og at de skal få sjanse å bli gravid, fordi det er det beste hva kan skje med en dame. <3 Bare se på han, han er min lykke. <3 Håper dere har en fin kveld og masse klem fra oss. 
 

DEN UKEN ER ENDELIG FERDIG

 • 31.03.2017 kl. 20:55

Hei alle sammen. 

Jeg har vært en uke vekk fra bloggen, siden jeg hadde tverfaglig tentamen uke, så jeg satt bare og pugget til det, og brukte tid bare på skole arbeid, og for å si det sånn det gikk så bra. Merete hjulpet så mye med dette prøve, og jeg er veldig takk nemlig for dette. Jeg har alltid hatt problemer med å øve til sånne prøver så derfor kom Merete i hjelp. Men til slutt gikk det så bra, at jeg kunne ikke spørre mer, jeg alltid vil ha selvfølgelig topp karakter, men til denne prøven jeg gikk for litt mindre, siden jeg visste at det er veldig vanskelig, og veldig vanskelig å få topp karakter, men uansett jeg var ikke langt fra dette. Nå er det helg foran og bare øve til neste ukes prøver, jeg har 4 prøver neste uke, siden det kommer påske, så på mandag jeg har to. Så nå jeg skal gå og øve til dette. <3 

GOD SØNDAG <3

 • 26.03.2017 kl. 13:09

Hei og god søndag.

Dagen er virkelig så fint. Vi har kommet akkurat inn fra en veldig lang tur, og det var så super fint å ha en sikkelig fint tur ute, ha en frisk luft, og bare føle den varme sola. Nå er det ikke så lenge igjen til sommeren er her og ferie er også snart (det gleder meg jeg helt sykt til)

- Men nå skal vi nyte resten av søndagen med en sikkelig god middag og bare koselig tid sammen med Sebastian, før uka starter igjen og den tverrfaglig eksamen.

Ha en god søndag, og kos dere mye i den varme sola og den perfekte været.

EN KOSE KVELD

 • 24.03.2017 kl. 19:55

Hei, nå sitter vi her og koser oss. Sebastian sitter i fangene til sin pappa rett før han skal inn i dusjen og skal legge seg for å sove❤ Han er egentlig veldig pappa gutt, selv om han sier hele tiden "mamma", men uansett når pappa er her så er han over pappa bere, hvor går pappa han krabber etter han, leker bare med pappa og bare tuller med pappa. Når pappa er her, så er mamma ikke her i hele tatt 😂❤

Men jeg syns at det er så bra, at han og hans pappa har så bra bånd sammen og han er så glad i din pappa.

- Nå skal vi ta kvelden, dusje Sebastian og kose oss med en film ❤

- God natt alle sammen, og ha en fin helg 💫

HATER Å VÆRE UTSLIT

 • 22.03.2017 kl. 13:56

Hei, dagen er i full gang og jeg er på skolen. Men uansett jeg er veldig sliten og har bare lyst å dra hjem og ta ut Sebastian og bare kose med han. Jeg savner han egentlig veldig mye, selv om jeg viser det ikke så mye, men når jeg sitter på skolen eller gjør andre ting, så jeg savner han hele tiden. Det er jo vanskelig for meg å levere han vær dag og sånn, men jeg har jo ikke valg, så det må bli sånn, og får mye tid sammen med han, vi skal sikkert være største del i Oslo hos mine foreldrene. 

Men dagen er i full gang og jeg er snart ferdig og skal hjem og gå masse tur med Sebastian og ha litt kvalitets tid.  

EN KOSELIG LØRDAG

 • 19.03.2017 kl. 12:18

Hei alle sammen <3

Lørdagen gikk jo kjempe fint. Vi hadde en koselig tur til IKEA, for å fikse huset mitt, nå er stue helt perfekt, og fått pynta litt opp. Nå føler jeg meg hjemme, fordi når jeg flytta inn så var jeg fornøyd med leilighet min, men etter hvert så hadde jeg bare lyst å flytte fordi jeg blei deprimert og sånn, men nå har jeg ikke lyst å flytte fordi at jeg elsker leiligheten min nå. Nå er det bare litt til som må pyntes opp, soverom og sånne små ting . <3

. Turen blei jo kjempe fint, med Elise og Christine. Christine er gravid og allerede over tiden, men uansett hun gikk med oss, og vi var jo ikke bare en time der, men i mange timer, og etter det hun og Elise som satt sammen bok hylla, og hjulpet med å fikse hus. Hun er over tid, og hun har ikke fått barn enda, etter i går en gang. Jeg hadde jo håpet på at det skal skje jo noe i går kveld, men nei.

Sebastian var jo så sliten, at han bare gadd å gråte, og sove veldig mye. Men det går greit, vi alle var så slitene, og ville bare sove, men ja ja, den turen var verdt det og nå digger jeg huset mitt.

- Bildene av det nye og hvordan ser det ut kommer litt senere <3

Håper dere har hatt en fin lørdag, og nå ser jeg med Elise sen kveld, som jeg har egentlig ikke sett så lenge. Anna Rasmussen gå <3

kos dere <3  

DAG MED FULL GLEDE

 • 15.03.2017 kl. 22:32

Hei alle mine kjære <3

- I dag har det vart ganske morsomt dag, vi hadde catwalken på skolen, vi måtte presentere skolen for de fra 9 klasse. Så jeg gikk catwalken sammen med Sebastian. Det var ganske koselig, men til slutt så måtte jeg gå tidlig fordi Sebastian har fått feber. Han så ikke helt frisk ut på morgen, så gikk jeg uansett på skolen, men til slutt så jeg at det går ikke og at jeg måtte bare hjem.

Så etter på jeg gikk til kjøring og nå er det mye bedre, og nå på kveld så kjørte jeg med venninne mi, så nå har jeg lært meg rundkjøring og lyskryss.

- Så dagen har vært veldig greit, bare ikke den delen hvor Sebastian fikk feber.

Kos dere og ha en fin kveld videre. xoxo

FOR TIDEN ER DET IKKE LETT

 • 14.03.2017 kl. 10:46

Hei alle mine kjære.

- For tiden alt har vært så vanskelig, unntatt min privat liv. Føler at kroppen min er så sliten. Nå sitter jeg og venter til Elise er ferdig og i lunsj pausen jeg skal hjem. På moren jeg våkna alt for seint, og nå sitter jeg med helt tett nese og feber. Føler at jeg må bare hjem og slappe av, fordi har kjøring senere, og må ha litt sovn og ro, mens Sebastian er i barnehage.

- Jeg virkelig håper at jeg er snart ferdig med kjøring, og har mer fri tid.Innlegg ''uken som gikk'' , kommer litt senere, hadde helt glemt om den. <3 

- Håper dere har mye bedre dag en jeg har det akkurat. 

DAGEN STARTET HELT FORFERDELG

 • 13.03.2017 kl. 10:42

God morgen alle sammen. 

- Dagen har startet veldig dårlig, selv om jeg fikk sove veldig greit. Vi var klar og Elise kom for å hente oss for å kjøre til barnehage og skolen. Når vi ankom til barnehage så var barnehage stengt, jeg ringte på døra og når hun kom så fikk jeg vite at i dag er det planleggings dag, og jeg hadde fått beskjed at edt er 14 mars ikke 13. Så da sitter jeg på skolen sammen med Sebastian.  

KVELDS TUR

 • 12.03.2017 kl. 22:50

God kveld.

Jeg elsker å være hos mamma, der er så mange fine tur plass. Vi gikk igår ut og gikk så mange plasser. Han sov med en gang, tenker at ut av byen er mye bedre luft. Vi var ikke lenge hos mine foreldrene, siden jeg har skole på mandag, men uansett hvor lenge er vi sammen vi har det greit. <3


Også endeli fikk jeg møte Silje, vi hadde ikke sett hverandre siden sommeren. Så endelig vi fikk tiden sammen, gikk tur. Veldig koselig tid sammen i Risør. 


Ha en fin kveld<3 og fin uke videre.  

KOSELIG TID HOS FORELDRENE MINE

 • 11.03.2017 kl. 15:20

God morgen alle sammen <3

I dag fikk jeg sove mye mye, mamma måtte stå opp 06:30,og selvfølgelig mamma kom inni rommet mitt og begynte å tulle med Sebastian og selvfølgelig han blei lys våken, takk for min storebror, han våkna og tok Sebastian og jeg fikk sove litt til.

- Nå har jeg rydda ferdig huset og skal snart ut for å ta litt fine bilder. <3

- Dagen går så fort, og imorgen på morgen jeg skal allerede hjem. Det er så irriterende at tiden går så fort, og på skolen går den så seint.

Kos dere mye, og ha en fin lørdag <3

HELG HOS FORELDRENE

 • 10.03.2017 kl. 15:52

Et kjapp innlegg, i kveld vi kjører hos mine foreldrene og skal kose med de, fordi at de flytter straks til Råholt og da vi kan ikke se så ofte mer hverandre, så da reiser jeg til de og vi skal ta den helg alle sammen. <3

Jeg vet ikke hvordan det skal bli egentlig når de flytter, fordi de har aldri vært så langt fra meg, de har alltid vært her, men nå de skal bo så langt, og jeg skal savne de utrolig og håper at jeg for snart lappen sånn at jeg kan kjøre til de i helgene, sånn at jeg må ikke ta tog og sånne ting, fordi jeg syns det er ikke lett med tog og liten barn.

Nå pakker jeg alle tingene, og skal avgårde til de. <3

Kos dere masse og ha en fin dag <3

WE LOVE NORWAY

 • 06.03.2017 kl. 21:32

Selv om jeg hater snø og når det er kaldt, men Norge er uansett er så fin, og denne utsikten fra mitt vindu er så perfekt <3 Jeg er så takknemlig for at jeg har så stor sjanse å bo her, jeg elsker Norge <3

EN VANSKELIG DAG

 • 06.03.2017 kl. 19:59

I dag har det vært veldig vanskelig dag. Det snødde så mye snø at jeg nesten klarte ikke å dytte vogna gjennom snø, og nå har jeg så vondt i skulderen at jeg kan ikke bevege min armen. Egentlig jeg er så sur på kommune at de brøyter ikke så bra den snø, at jeg måtte dytte den vogn så hardt, selv om den er ny og kjører alt gjennom, men når det er snø lengere enn mine sko, så er det ikke så rart at jeg måtte dytte de.


Jeg er så sliten at jeg vil bare sove, og gjøre ingenting, men huset er så rotete igjen. Jeg sitter på skolen og skjønner at jeg sover snart, og klarer ikke å føle med hva læreren sier, og skjønner ikke det største del hva han snakker om, så må øve ekstra hjemme.


Sebastian sitter og gråter nå, fra vi kom hjem han gråter. Men jeg skjønner jo hvorfor han gjør det, fordi akkurat nå, han for 2 til tenner til sammen så blir det snart fulle 5 tenner. Stakkars for nesten alle tenner med en gang, kan ikke tenke hvordan det er.
Nå sitter jeg med store smerter i skulderen min, og tenker å ta en tablett, men tror ikke jeg skal det, fordi at må kjøre med bil i morgen og vis jeg bruker de så jeg kan ikke kjøre. Men hvert fall begynner jeg med kjøringa i morgen, og det blir deilig, fordi at jeg vil ha fortere bil lappen, og jeg er treig jeg vet, men snart det er i boks. <3

Håper dere har hatt bedre dagen enn jeg har det nå. xoxo 
 

DEN MØRKE LØRDAG

 • 04.03.2017 kl. 13:38

Heyya alle sammen, her i Arendal, Torsbudalen har vi veldig dårlig vær. Sånn at jeg har ikke lyst å gå ut en gang, men selvfølgelig jeg skal det, fordi vis Sebastian for ikke litt friskluft så om kvelden her hjemme blir kaos,og han skal skrike og være sur på meg. Men egentlig dagen her hjemme skal være full, fordi jeg skal rydde hele huset, sånn sikkelig rydde, lage mat og tenker å lage litt kaker eller en kake. Fordi i dag blir jeg hjemme bare med Sebastian, ingen besøk. Tante Elise føler seg litt dårlig og vi skal finne på noe når hun blir bedre. Har noen tips til bra mat bloggere, de som lager sånne kaker også vanlig mat. Jeg kan lage mat, men ikke så bra og så forskjellige mat. Jeg har lyst å lære å lage mat, fordi jeg har brukt veldig mye penger på fast food, og det syns jeg så  mye bort kastet penger. Så nå skal jeg bruke tid får å lage mat, dette her blir spennende, fordi min bestemor er kok, og hun kan lage veldig god mat, men jeg ikke. Og min mormor hun lagde masse forskjellige mater, og det var jo helt fantastisk og så godt, jeg elsket å bo med hun om sommeren, fordi hun lagde hele tiden mat <3 

- Så tips meg veldig gjerne alle mat bloggere. Må ha det asap. BFF genseren er fra nett butikk '' WISH '', kjøper masse ting der, så har kjøpt sånn genser både for meg og Elise. På min står det brunette best friend og på Elise's sitt står det Blonde best friend. Sikkelig kos det. 

Men ha en fin dag videre, jeg og Sebastian skal stikke ut og ta en tur og etter på til butikk. 

xoxo

GOD HÅR DAG ELLER DÅRLIG

 • 01.03.2017 kl. 22:10

Så heldig jeg er egentlig, på lørdag jeg skal endelig nyte tiden og gå til frisør <3 det blir så deilig, jeg skal bare fikse håret mitt, fordi jeg har blitt så lei av mine hår.

- Jeg pleier ikke å gå til frisør k Norge, jeg har aldri gjort det, jeg bare går hos en frisør og det er i Latvia, en dame som har fikset alle jentene i familien min, alle jentene har vært hos henne👏 Hun er en sikkelig bra frisør 😍

INNFLYTELSE HOS ELISE

 • 26.02.2017 kl. 00:38

Fra imorgen jeg flytter inn hos Elise sammen med Sebastian, det er på grunn av min skulderen og jeg trenger hjelp, fordi jeg klarer ikke å skifte på han eller skifte bleie, fordi har bare enn arm som jeg kan bruke.

Men jeg er så glad at jeg har Elise som skal hjelpe meg i så vanskelig tid. Og Sebastians sin pappa har hjulpet meg så mye i dag, han tok over rydding og passet på Sebastian. Veldig takknemlig for det. Men han har jobb som han må gjøre og derfor Elise skal hjelpe meg å passe på Sebastian ❤

Det blir bare koselig å ha litt tid med hun hos henne nå og bli litt mer kjent med familien hennes. Så koselig det blir, gleder meg ❤

EN KOSE KVELD SOM BLEI IKKE BRA

 • 25.02.2017 kl. 18:06

Hei alle sammen.

I går begynte vi en sikkelig koselig kveld med min kjære Elise. Hun kom til meg og vi begynte med å lage pavlova, tullet og tøyset. Koset oss mens vi lagde den og da husket jeg plutselig at jeg har jo ikke mikseren for å lage bunn, så da vi måtte ta en kvelds tur ned til butikk og kjøpe ferdig laget bunn. Kvelden er alltid koselig kveld med Elise <3 Men kvelden gikk ikke så greit videre, fordi at jeg hadde falt ned på isen på onsdag rett ve barnehage, fordi der var jo bare glatt is og de hadde ingenting tatt på den, den gjøre veldig vondt i ribbene på høyre side og i skulderen, men jeg tenkte at det skal gå over men det bare gjøre mer vondt og vondt og da havne vi på legevakta og der satt i 4 timer og fant ut at jeg har brudd i de to siste ribbene og 2 brudd i skuldrene og nå sitter jeg med en fatle og må bruke det i en uke, til neste fredag. Og det er veldig dårlig, fordi jeg må utsette kjøring for hele uke, og det hadde jeg ikke lyst, men sånn er det bare. Elise skal hjelpe meg med Sebastian og idag tar over pappa til Sebastian og hjelper meg her <3

Håper deres dagen har vært bedre en min, kos og klem <3

PANNEKAKE DATE 🍯

 • 23.02.2017 kl. 20:36

Heya..💥

I går jeg hadde kjempe søt dag, selvfølgelig det er ikke lett når alle har vinterferie og jeg går i praksis,men det er uansett så søt å leke med de barna.. <3

- men i går jeg hadde pannekake date med Elise og Kathrine, og de pannekaker er veldig veldig gode, masse kalori men så gode 💫

-Dagen startet veldig bra, og med kjøringa går det veldig greit. Men så ville jeg kjøpe sofa på nedbetaling, som selvfølgelig jeg fikk ikke kjøpt fordi jeg er elev ved videregående skol, så det var kjipt, fordi mitt inntekt i måneden lar meg kjøpe sofa på nedbetaling, og de bare brydde seg ikke så mye om mitt inntekt. Så jeg var veldig veldig forbanna på grunn av det, og kvelden blei veldig ødelagt. Men neste måneden jeg skal kjøpe sofa da. 💫❤

FLOWERS IS MUST HAVE IN MY HOUSE

 • 22.02.2017 kl. 21:37

Ikke for lenge siden jeg blei hekta på blomster i mitt hus, det er så rart før jeg liksom hadde ikke lyst å ha blomster eller bruke min tid på blomster, men plutselig etter jeg begynte å få blomster fra familien, eller venner så blei jeg sikkelig hekta på blomster <3  

MANDAG OG BRUKING AV PENGER

 • 20.02.2017 kl. 21:38

Å ENDELIG FANT JEG MINE FAV BUKSER. BUKSER DERE FINNER HER

GLAM HOODIE SET HER 😍

PINK SNEAKERS HER 🙈

ENDELIG EN VARM CARDIGAN 👏 FINNER DU DEN HER

OG SELVFØLGELIG EN MINI VESKE 👌🙈 HER 😍

NÅ DAGEN ER HER

 • 18.02.2017 kl. 14:04

Heya alle sammen i den fine lørdagen <3

Nå er det i gang her i huset med rydding og pakking.. våkna vi kl 10 idag, og begynte med en gang med rydding for ikveld, så snart må jeg pakke sekken for Sebastian, fordi Sebastian skal ta en tur til sin mormor og morfar, og dette blir gøy. Lille broren min allerede venter på Sebastian og sikkert gleder seg for å lage sammen litt dårlig ting, de alltid gjør det <3

Det føles allerede rart å pakke tingene bare for Sebastian og ikke for meg, liksom jeg kjører jo alltid rundt med han, og sover med han, så inne sitter det følelsen at nå skjer det noe rart <3 men nå må jeg overleve dette og bare godkjenne, han skal jo bli uansett i trygghet hos sine besteforeldrene <3 stoler på de 100%.

Men nå må dere bare kose videre i den fine lørdagen <3

EN GLAD NYHET FRA DEN ANDRE SIDE

 • 16.02.2017 kl. 15:41

Hei alle sammen..

Jeg har følt med pilotfrue's bloggen allerede veldig lenge, og følt med hennes opptur og nedtur. Den aller meste hva jeg følte med var hennes vei til å bli gravid.. Hun har gjort masse ting, og har prøvd og prøvd, så endelig hun fikk se de to strekene.. jeg syns de to strekene er det beste hva du kan se i hele ditt liv, fordi at du vet at det er noen som vokser inni magen din og at etter hvert for du holde den lille baby i armene dine <3

- jeg ville gratulerer så mye Julianne og Ulrik med den lille mirakel som de venter, fordi den tiden som dere skal ha nå er det mest fineste og perfekte tiden. Jeg er så glad for dere, og at den jobb som dere har gjort har endelig fått mål.

Husker som Igår når jeg gikk gravid, og selvfølgelig hadde jeg mine oppturer og nedturer, både med den kvalmen og blødninger. Men uansett det var helt perfekte tiden og gleder meg til jeg for et par barn til og skal føle det igjen og igjen <3

EN FIN ONSDAG

 • 15.02.2017 kl. 16:16

Heya, det har vært en sikkelig koselig dag for å si det sånn <3
På morgen vi våkna litt med forsinkelse, men uansett fikk jeg beskjed fra legen min at jeg får ikke lov å gå på skolen enda.
Så da jeg og Elise tok en koselig turen til byen, og spiste for å si det sånn frokost, og kjøpte litt ting inn for lørdagen, da blir det litt koselig samling med jentene, spise litt mat og se på film <3


 

Gleder meg veldig til lørdagen, fordi da er alle mine kjære jentene sammen og vi skal ha det veldig koselig samling <3 kose tid er viktig, og Hvertfall med dine kjære venner <3

Også Sebastian skal ha en koselig kveld hos bestemor og bestefar mens jeg skal ha koselig kveld med mine venner.

jeg syns at det skal bli så rart, fordi Sebastian har sovet alltid hjemme med meg, men nå blir det første gang på 7 måneder når han skal sove i et annen sted enn hjemme <3

Må egentlig se hvordan det skal gå, og hvordan min kropp skal tåle at han er ikke med meg, fordi ar noen ganger når han er i barnehage føler jeg meg veldig dårlig inne.

HVORDAN ER MIN MAMMA SOM BESTEMOR

 • 14.02.2017 kl. 21:26

Har fått mange spørsmål hvordan er min mamma med Sebastian, nå skal dere få vite det.

Min mamma er veldig ung, hun var selv veldig ung når hun fikk meg og både mine eldste brødrene, men hun fikk en til barn i Mai i 2015. Så hun blei både mamma og bestemor.

Selv om hun var litt i begynnelsen mot at jeg skal bli så ung mamma, så uansett hun sa at det er mitt valg og jeg må klare meg selv. Men uansett hun er veldig glad i Sebastian, hun elsker han veldig mye og det kan jeg se når hun kommer til oss, og jeg syns det var ingen bedre en hun som mamma eller bestemor, hun alltid skal støtte meg, fordi hun er den beste. Hun er 4 barns mamma, og bestemor. Hun klarer å gi tiden til alle oss, selv om hun jobber så mye.

Kunne noen bytte henne, nei det kunne aldri noen gjøre.

Jeg ser når hun kommer hit, så er hun veldig opptatt med Sebastian, hun alltid vil holde han, leker med han. Og det er ingen problem å passe på han, mens jeg vil slappe av. For eksempel på lørdag, hun skal ta Sebastian hos henne og han skal store kose seg hos bestemor og skal sove der.

Så hvordan er min mamma som bestemor ? - Hun er den beste bestemor som han kunne få i sitt liv.

Men selvfølgelig han har jo en til bestemor, og hun elsker han utrolig mye, men situasjon er sånn at han har ikke treffet hun enda, men vi håper på det beste og at han skal en gang møte henne <3

MY LITTLE VALENTINE <3

 • 14.02.2017 kl. 19:45

HAPPY VALENTINS DAY <3

 • 14.02.2017 kl. 17:59

Hei alle jenter her ute. <3

Idag vil jeg og Sebastian sender masse klem til alle jenter, for at alle skal være glad og lykkelige. Håper at alle for kjærlighet og føler seg elsket idag, og bare ikke i dag, men vær dag.

Selv om jeg liker ikke å feire sånne dager, men uansett vil jeg og Sebastian sende ut kjærlighet til alle <3

Kos dere så mye idag og masse klem <3

PERFEKT DAG

 • 17.01.2017 kl. 18:55

I dag er det veldig god dag 😊 så idag hadde jeg skole og kjøre time. Og det gikk jo helt perfekt syns jeg. Fordi før jeg begynte så tenkte jeg at jeg kan ikke kjøre og det skal gå helt i helvete, men så gikk det helt greit. For første kjøre time, jeg syns at det skal ikke ta så langt tid som jeg trodde. Fordi jeg seriøst trenger lappen, selv om det koster veldig mye så jeg tar det, fordi jeg er lei av å ta bussen med en små baby, det er vanskelig og jeg må ha bil. 🤗

Altså skolen gikk jo veldig fort, fordi jeg kom seint og vi slutta veldig tidlig. Så nå er jeg fult med energi og nå lager jeg mat og skal igjen rydde.

Rydding i denne huset skjer vær dag, fordi jeg bare klarer ikke holde det reint. Har dere noe tips til hvordan man klarer å holde reint hus med små baby ? #tips

Da for jeg å rydde og lage mat videre og må dere ha en koselig kveld videre, masse klem. ❤

xoxo

UKEN SOM GIKK #2

 • 15.01.2017 kl. 17:52

Akkurat nå:

- akkurat nå sitter jeg i senga, ferdig rydda huset. Nå sover jeg i senga, og Sebastian plutselig sovna, etter at han sparka meg og jeg ser på nytt keeping up with the Kardashians 🙈

Ukens opptur:

- jeg tror det er at jeg begynner å komme meg fram på skolen, og begynner å få rytme og får alt til med barnehage og skole.. og det er greit. Og har fått time for kjøring. Må endelig få det lappen i lomma 🌞

Ukens høydepunkt:

- høydepunkt i denne uken er; vi fikk brev fra sykehus og der stå at Sebastian er helt frisk og har ingen tuberkulose. Så alle røntgen bildene og blodprøvene var veldig fine og alt er greit. Så jeg er veldig lykkelig🏨

Ukens irritasjonsmoment:

- At uken er så lang og skolen er til halv fire, og det er bare nesten vår klassen som sitter så lenge på skolen når andre bare blir ferdig så tidlig.. liksom det det som hater jeg mest.

Ukens antrekk:

- som min favoritt butikk er Nelly så for dere kjøpt den kjole HER

Ukens tanke:

Jeg må tenke hele tiden, Hvam skal ta ut Sebastian og hvem skal passe på han. Og nå som kommer kjøring, så må jeg ha noen som passer på han, etter han er ute fra barnehage.

Ukens nedtur:

- ukens nedtur er at ute er kaldt og der er snø. Så jeg hater den kalde været ute og vinter. Så gleder meg til sommeren kommer 😍

Ukens humør:

Sikkert hvordan Sebastian krabber og smiler sammen.. det er så morsomt, han er så morsomt og snill 😍

EN HELT FORFERDELIG START PÅ DAGEN

 • 10.01.2017 kl. 18:22

Hei alle sammen..

uff den dagen har vært bare løp, på morgenen vi våkna seint, og vis Sebastian skulle ikke våkne i begynne å snakke så jeg og Elise skulle sove mer, og sikker ikke våkna får kl 12 om dagen. Men så bra at Sebastian våkna oss opp og vi rakk å gjøre alt. Han blei levert i barnehage på tide og vi kom til skolen på rett tid.. men på skolen jeg kunne ikke holde åpent øyene mine, jeg var så sliten, men fikk gjort alt hva jeg måtte gjøre. Men dagen var helt forferdelig det regne og jeg måtte løpe hjem med barnevogna og jeg var vått og alt var vått. Dagen har ikke vart så bra som jeg ville at det skal være.

Men så er det noe bra å, fra neste uke så begynner med kjøring, så håper det går fort og jeg klarer å få lappen som fort som mulig og at jeg må ikke vente det i mange år nå. Jeg må ha lappen, med bussen det er vanskelig og jeg vil bli kvitt med buss kjøring.

Men jeg vil ikke klage på at det er vanskelig men det er jo vanskelig å begynne på skolen, når jeg holder så langt bak fra fe andre, men jeg er veldig takk nemlig at jeg kan gå på skole og at Sebastian så små kunne få plass i barnehage og at jeg har sjanse å få utdanning ❤😌

Men å være mamma det er vanskelig, men jeg er så glad at jeg har den sjanse å være mamma og nyte livet med en liten gutten, som kanskje etter noen PR skal få noen søsken.. men der er mange år til, og det skal jeg ikke tenke på nå..

Håper deres dagen har vært fantastisk og mye bedre enn vårs, men nå skal vi sette oss i senga med Sebastian, se på barne film og kose oss litt, før vi legger oss å sove .

xoxo 😘

JULAFTEN <3

 • 25.12.2016 kl. 16:46

Hei alle sammen og god jul <3

Vi har feiret Sebastians første jul allerede, og det var jo kjempe fint å feire med hele familie, men så trist at hans pappaen måtte jobbe og kunne ikke feire med oss, men det går fint <3

- men feiring var jo helt stas, når brødrene åpna mine gave så hopet de og kyssa meg fordi de fikk alt hva de ville og fikk det som de ville veldig PlayStation 4 og masse spill og alt <3

Så jeg fikk det som jeg ville utrolig og det var favoritt boken av Sophie Elise "forbilde".. nå blir det natt lesing på mange ganger og lese og lese <3

Nå tar vi rolig kveld nå, fordi vi har vært så masse tur ute og visste Risør og alt av natur til våre venner, nå kjører vi på vei hjem og da skal det være bare slappe av og kose oss med familie 😀

Ha en koselig kveld videre ❤ masse klem fra oss ❤

JULEAVSLUTNING

 • 17.12.2016 kl. 14:11

Hei. Før igår vi var med lille Sebastian på juleavslutning til min bror. Jeg hadde tenkt at det skal gå vanskelig.. men for en lykke han var veldig rolig og søvna etter hvert <3

Men min lille bror, han var jo helt bombe, han kunne ikke sitte på sin plass en eneste minutt. Han prøvde å ta på den juletre og bare løpe rundt. Sånn etter hvert så pappa kjørte med han hjem, PG når de kom hjem så sovet han med en gang :)

Men uansett min broren var jo veldig flink, snakka og synget veldig fint. Jeg er veldig stolt store søster <3

Sebastian hadde på dress og var han veldig flink til å sitte rolig og ta alt med ro og ikke gråte.

HAN ER DET BESTE I LIVET MITT

 • 14.12.2016 kl. 15:50

Hei alle sammen. <3

Jeg elsker å være mamma, når jeg var gravid jeg var redd, jeg var så stressa hvordan det skal være å være mamma. Og nå skjønner jeg at det er det beste hva kan skje i mitt liv <3

Selvfølgelig er det ikke lett noen ganger, men jeg skal aldri bytte det ut med noe annet.

Det er noen ganger vanskelig å se på han når han er syk, men det klarer vi veldig greit <3 jeg prøver hvertfall så godt jeg kan, og jeg er stolt over meg selv hvordan jeg klarer meg og når jeg er alene <3

HVORDAN GIKK MED AMMING

 • 22.10.2016 kl. 23:56

Hei. Det er ganske viktig tema for alle mammaer der ute. Og amming er veldig viktig å og man må være ikke flau å amme barn ute. Det er jo helt naturlig.
Min amming opplevelse var veldig liten og trist. Fra selve begynning lille Sebastian klarte ikke å suge på puppen. Det var veldig trist for meg fordi at jeg trodde at lille blir mer nærmere meg når han for melk rett fra puppen.
Men selvfølgelig det kanskje er sant men ikke så, fordi vi er veldig nære og han klarer ikke uten mamma og jeg uten han.

Så begynnte jeg med å pumpe, så det gjøre jeg var 3 time, som normalt for å beholde melken og at det skal blir mer. Så fikk han flaska, og det var ikke det verste. Men det jeg syns var mye vanskeligere enn å bare gi puppen.
Men det glede tok veldig fort slutt og melken blei ferdig nesten etter 1 og halv måneden.
Selv om jeg pumpet var 3 time, så den plutselig forsvant, og Sebastian trengte jo nesten 90 ml per måltid så spiste han utrolig mye og det gjør han fortsatt. 
Så mens jeg hadde bare noe dråper med melk så pumpet jeg de uansett ut.

Så da begynte med blanding og mens jeg hadde noe morsmelk så fikk han det først så etter på så ga jeg han erstatning. Men morsmelk hadde jeg bare kanskje 20 ml eller noe ganger hadde jeg 25 ml.
Så etter hvert når det blei helt slutt med morsmelk så fikk han bare erstatning og selvfølgelig problemene med magen, det var veldig vanskelig for han.

Men nå er vi 4 måneder og spiser mye per måltid blir 260 ml, hver 4-5 time. Veldig mye spiser han, prøvde å dele men nei han må ha alt med en gang ellers blir det hylling og skriking og det kan han veldig bra.

Men kos dere veldig mye videre. Og ha en god søndag. Masse klem fra oss. ❤

GLAD NYHET

 • 24.09.2016 kl. 14:09

Hei alle sammen.

Denne uken har godt veldig fort og det elsker jeg, nå er det bare 6 dager igjen til mannen min skal komme hjem fra Pakistan.. Vis vi snakker sånn ærlig vi har ikke sett hverandre normalt på to måneder, fordi jeg reiste 4 august til Latvia og kom tilbake bare 22 august, når jeg kom tilbake var det bare en uke til han skulle reise og jeg reiste til foreldrene mine fordi de måtte ha hjelp med lille broren.. Så er det lenge siden vi har vært normalt sammen..

Så vi er veldig glad at nå vi skal være alle igjen sammen og vær dagen skal sette på samme rutine som før.. 👧💂👶

Egentlig jeg er veldig stolt at jeg bor i Norge, fordi norske mennesker hjelper veldig mye til jentene som har blitt gravid og fått barn mens de går på skolen.. Sellom mannen min jobber og tjener veldig bra, så er det veldig greit å få litt ekstra pengene.. Som kan bli for eksempel sparte for Sebastians framtid.

Håper dere får videre en koselig lørdag.. Klem fra oss 💖

BRYLLUP 05.08.16

 • 21.09.2016 kl. 15:08

Hei alle sammen.

Idag vil jeg dele med dere alt om mine foreldrenes sine beste dag i de sin liv. Bryllup. <3

Det var en helt fantastisk dag og til og med de hadde bryllup i den latviske fineste slott.

De brukte nesten to år til å forberede og gjør alt klar til bryllups dagen. Og det var alt helt fantastisk. Uff, og de fiksa alt så lenge men den dagen og natten gikk så fort, det var litt trist å da❤

Her fikk de en rir tur og etter det så de ville ta kortere vei til oss og tenkte "ja vi bare hoper over der" , det var veldig morsomt å se hvordan mamma hopet med den store kjolen over 👌

Der er det ringene i finger og nå de har samme etternavn "Sneider"

Her fletter vi sammen en lykkes flette, vi flettet, min mammas søster og pappas sin foreldrene holdte og mamma og pappa sa hvordan vi skal flette 💖

Så da måtte pappa danse alle jentene og mamma måtte danse alle guttene.. ❤

Og til siste vi fikk til å spise, masse forskjellige mater, de var veldig gode💖

Alle så ut helt fantastisk og alt var perfekt, men så trist at alt blei ferdig så fort💖

Her er jeg med lille broren min neste dag.. Slitene og vil ha mer søvn. 💖💖

Håper dere likte innlegg, jeg måtte bare dele med dere den fantastiske dagen.

Ha en fin kveld videre, masse klem💖

DAGEN HAR VÆRT SÅ BRA

 • 19.09.2016 kl. 13:37

Hei alle sammen.

Kan si at dagen har vært veldig bra idag. I natt har vi sovet veldig bra og til og med han spurte maten bare klokken 06 på morgen, så fikk sove hele natten.

Han spiste 210 ml før han sovna og det var helt nok til morgenen og selvfølgelig bada han før sovn, og det gjøre han veldig sliten.. :)

Idag tidlig på morgen kjørte jeg med mamma til fysioterapeut,på grunn av hennes ryggen og etter det så kjørte vi til vegvesen og der tok jeg teori prøven og jeg bestått den, jeg var veldig glad. Nå er det bare grunnkurs og kjøring kan begynne, gleder meg til lappen blir i boksen og jeg kan kjøre selv, og at jeg må ikke spørre andre til å kjøre meg vis jeg trenger noe sted..

Håper for dere like fin dagen som vi.. Kos dere mye nå. Klem klem fra oss. (:

Og følg meg på Instagram for å se mer bilder av lille skjønnhet.👶🐻

Insta _ aaagate18

👻 madricag

NATTER UTEN SOVN

 • 18.09.2016 kl. 16:16

Inatt hadde vi veldig vanskelig natt, hvertfall for meg.. Lille gutt tenkte å leke nesten hele natta, og vis jeg prøvde å sove så selvfølgelig begynte å gråte og da måtte jeg bare være opp med han mens han lekte..

Vi sovna kl 4 om natta, og da jeg legget merke at han snur seg allerede på den pose hvordan han vil sove selv.. Egentlig det var morsomt å se hvordan han legger seg på siden, fordi at han tar de beina opp og med kraft svinger seg til siden.. Så søt det er..

Når vi ligger på magen så han begynner allerede og skli fram over, vi har fått en gutt som skal begynne å gjør alt veldig fort.. Helt lik som pappaen hans.

Vi har sovet til kl 10 og er fortsett våkene.. Men jeg sitter og sover nesten.. Og til og med må øve til teori prøven.

Har dere barn ? Hvordan klarer dere å være våken så lenge? Og hvor mye sover deres engelen om dagen ?

Ha en fin søndag videre <3

#baby #mamma #babyblogg #mammablogg

INSTAGRAM

 • 07.06.2016 kl. 17:50

I siste så jeg har blitt mer aktiv på instagram, og legger ut hverdags bilder. 

Så følg meg på insta - aagaterezaii

 

 

TAKK SKAL DU HA LØRDAG

 • 04.06.2016 kl. 17:22

Hei alle, i dag er det helt fantastisk dagen. 

Våkna jeg kl 13, fordi om natta fikk jeg ikke sove så bra, fordi ute er så varmt, så blir hele huset helt varmt. Men så har jeg sovna veldig godt. Så er min mann endelig hjemme, og fri uke fra natt vakter, og det jeg elsker. 

Så spiste vi frokost/lunsj og etter det vi har vært ute i sola, men nå måtte jeg ta en pause, fordi det er veldig varmt og blir fort kvalm. Lille mann er veldig aktiv idag og har ikke sovet så bra heller, så tror vi skal ta en avslappende nap, og etter det så jeg skal rydde litt huset.

NB! Husk å drikke mye vann!  

Håper dere koser dere veldig mye i denne fine lørdagen. Ønsker dere fin helg. ♥
 

JOGGE TUR

 • 28.05.2016 kl. 22:39

Tok jeg en så fin og lang tur ute! Det var sikkelig fint å få frisk luft! Men nå blei jeg egentlig veldig sliten, og fikk veldig vondt i ryggen! Kanskje blir det idag? Håper!

Tok turen med mine nye Nike AirMax skoa! Takk til verdens beste mannen min !

Sko bestilte fra HER

HVORFOR BLOGGER JEG

 • 12.05.2016 kl. 21:35

Hvorfor blogger jeg? For å få penger? - NEI! For å bli populær? - NEI!

Jeg blogger fordi jeg sitter nesten 24 timer hjemme, og har ikke mye ting til å gjøre! Og jeg elsker å skrive, jeg tror jeg gjerne ville jobbe som journalist, så syns det er min ting (:

Også for meg er viktig, at jeg kan dele min svangerskap, graviditeten over hele tiden og etter det! Det er veldig mange jenter der ute som for ikke støtte hjemme eller fra sin mann! Så jeg vil veldig dele hvordan det er og hva som skjer (:

Så jeg vil alltid svare og fortelle alt jeg vet vis noen skal trenge det! Fordi graviditeten egentlig er veldig vanskelig, jeg aldri tenkte på eller følte meg alene fordi min mann og min familie støtter meg!

Men jeg vet at mange jentene blir kastet ut, eller får ingen støtte fra noen, og det kan gni deg inni depresjon og få føle seg veldig dårlig, derfor vil jeg hjelpe, og gjøre kanskje andre jentene som har ikke så mye hjelp litt glad og at de kan føle at de er ikke alene!

Mitt poeng med blogging er ikke å bli populær eller tjene masse penger! Det er bare å dele det som jeg vet med de andre og kanskje få litt hjelp fra de andre :)

#girlpower #gravid #svangerskap #uke35 #baby

GRAVID OG 26+ GRADER

 • 10.05.2016 kl. 12:54

Hei alle sammen. ♥

I dag er det mye varmere den det var i går, og det er helt forferdelig. Selvfølgelig jeg elsker når ute er sommer og når det er så varmt. Men det er veldig vanskelig på en måte å gjør noe egentlig, vis jeg vil gå litt noe sted, eller gjør noe, så plutselig kommer det så mye svett og får ikke puste nok. Jeg har lyst å sitte ute i sola, men får ikke sitte mer den 10  minutter, fordi blir for varmt, og blir kvalm. 

Men enste som jeg kan gjøre er å bare sitte og drikke sitron vann og spise masse lolipop is.. Lolipop redder egentlig hele dagen, når det er varmt så har lyst å ha noe kaldt, så er det bare lolipop is, den gjør frisk og kald igjen. 

Uff, denne dagen, jeg skal gå nyte videre i sola, og med masse lolipop is < 33

GÅRSDAGEN

 • 09.05.2016 kl. 12:09

 

 

Gårsdagen kunne ikke bli bedre syns jeg. Ute var det helt perfekt vær, sola og varmen, kunne ikke ha bedre. Vi feiret lille gutt helt perfekt, han skjønte jo egentlig ikke hva som skjedde, og hvorfor får han gaver og sånn, men han var veldig glad at han fikk så mye oppmerksomhet. 

Maten var helt fantastisk, egentlig jeg spiste veldig mye, at jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte å spise så mye, 

Det var veldig fin søndag og veldig fin dag, kunne ha sånne søndager oftere. Det var når endelig hele familie hadde samlet seg sammen, og koset seg sammen. Fordi alle er hele tid på jobb og sånn, så det var veldig koselig. Lille bursdags barnet, helt til siste var han så sliten at nesten søvna når vi bada han. ♥

 

BURSDAG 1 ÅR

 • 08.05.2016 kl. 12:27 

God morgen eller god dag i denne solstrålene søndag. 

Har våknet akkurat nå og spist, men føler meg fortsatt veldig sliten, kunne sove mer og mer. men nå jeg skal ta en dusj, og begynne å fikse meg til bursdagen til min lille bror. Herregud jeg husker som igår hvordan han kom hjem fra sykehus, men idag blir han allerede 1 år, tiden gikk så så fort. Han har blitt så stor, når jeg ser de bildene når han kom hjem og idag, så ser ut at de er to forskjellige barn. Når han blei født så var han veldig brun, og hår var mørke som mamma, men nå han er blond, hvit og vet ikke hvem ligner han på egentlig. Men han har fortsatt de blå, blå øyene som har pappa altså. < 33

Min lille bursdags gutt som fyller ett år allerede. <3 

 

BESTE TINGENE MED MIN KJÆRESTEN

 • 03.05.2016 kl. 23:29

Nå jeg skal fortelle til dere de beste tingene jeg elsker mest med kjæresten min. 

♥ han alltid hjelper meg, jeg må aldri spørre for hjelp, vis jeg trenger så er han her med en gang og hjelper uten problemer og uten å si noe.

♥ han sier hver eneste dag at jeg er hans peneste i hele verden. ( sellom jeg vet at jeg ser ut helt forferdelig)

♥ han alltid ringer og sender meldinger, alltid spørrer hvordan er det med meg, hvordan jeg føler seg, han viser at han bry seg. 

♥ han er den som altså snakker om vår fremtid, ikke bare jeg. ( og det er viktig i forhold)

♥ han kommer med meg på tin som han egentlig hater, men han gjør det bare fordi at jeg vil. (for eksempel, han feirer ikke bursdag, men han må det fordi at jeg vil, så han gjør det, sellom han hater det)

♥ vi kan dele våre problemene til hverandre, og snakke om alt mulig. 

♥ det jeg elsker han for er at han lager verdens beste mat, ingen lager så god som han. 

♥ han aldri sover på jobb uten å sende en koselig natta melding.

♥ han aldri går ut av huset uten å kysse meg og lille i magen.

♥ sellom jeg sover om morgen, han skal komme og klemme og kysse meg før han dra til jobb. 

♥ og hver eneste dag han sier at han elsker meg og at jeg er beste.

♥ han har alltid respekt for meg.

Disse tingene er små, men jeg faller for de hver eneste dag, igjen og igjen. Jeg kan si at jeg kunne ikke finne bedre enn han, han er alt hva jeg trenger og hvilke jeg elsker, og jeg tro på at vi skal være sammen helt til siste. Sånn mannen som han kan ikke finnes, det er så lite gutter ute som respekterer sine damer, men han har ingen problem med dette der. ♥ 

SØNDAG

 • 01.05.2016 kl. 21:57

Hei alle sammen. (:

Søndagene er ikke min favoritt dagene, fordi jeg er veldig sliten på søndager, alt er stengt og det er ingenting å gjør. 

Idag jeg har gjort mye, jeg begynner å forberede hus for vår lille mann, så begynte med vår soverom. Jeg vaska alt mulig og rydda den sånn at det er ingen støv der. Fiksa alle hans tingene, sånn at alt er klart. Skuffen med hans klær er større den min, så det tok ekstra lang tid.

Ei liten hjørne for vår lille prinsen <3

Så nå sitter jeg, og planlegger baby fest for vår prinsen, fordi den skal bli på torsdag. Jeg gleder meg sykt, til jeg skal se alle mine jentene, jeg har ikke sett de på så lenge. 

Trenger litt tips på hva skal jeg servere for de, fordi vi skal jo ha varm middag, og har bestilt kake, og tenker kutte opp litt frukt. Merete skal lage min favoritt pavlova, jeg elsker pavlova, kunne spise den var eneste dag tror jeg. så selvfølgelig blir det muffins, uten de ingen sted. Så hva trenger jeg mer? Noe tips? 

på tirsdag jeg skal kjøre med min kjære mann til byen og handle alt inn, for pynt og sånn, fordi jeg vil at alt er perfekt. Søker inspirasjons på nett, men har ikke fant en som jeg liker veldig. 

Så gjerne sleng inn tips. (:#svangerskap #gravid #33uker #lillegutt #prinsen #småbarn #barn #familie
 

DAGENS LYKKE

 • 09.04.2016 kl. 14:02

Idag er vi våken fra kl 11, og nå er vi på vei til Kristiansand! Vi skal kjøpe lille seng til vår lille skjønne gullet.

Igår fikk jeg gave fra kjæresten min, nye solbriller fra Rayban. Hadde lyst på de for lenge siden.

Som alltid skal jeg kose meg med en frozen yoghurt.

Må kjøpe alt idag, fordi det er ikke så mye tid igjen, så må fikse alt nå, at vi skal ikke tenke på det i siste moment, før fødselen /dagenesomdegledermeg/

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no