SPONTANIDEER

  • 02.08.2017 kl. 14:54

Hei, nå har jeg vært lenge borte fra bloggen, men, men det er mye grunn til det.

1. Jeg har vært i Latvia, i dåp, og nå kan jeg offisielt kalle meg "fadder" til min lille skjønne gutten. Det har vært helt fantastisk opplevelse og helt fantastiske dagene der, sammen med min kjære familie. Også har jeg møtt noen viktige venner, og hatt et koselig kveld med de. Vi har vært ute etter dåp, på en latvisk festival som var sikkelig gøy, lenge siden jeg hørte på latvisk musikk, så det var jo helt fantastisk å tilbringe tiden med familien, som jeg for ikke sett hele tiden. ❤

(Vi er de morsomste faddere i hele livet, lille gutten er veldig heldig med oss)

Han vet allerede at han kan komme til oss, når foreldrene sier nei 🙊 ( det slapp vi å si til foreldrene hans)

Så etter det har jeg bare jobbet og jobbet, og kost sammen med Sebastian, så nå skal vi ta og kjøre hos legen, siden vi har fått litt problemer med beina hans, som må bli undersøkt nøyaktig, siden hos legen har sa de at alt er greit, men vi ser jo at det er ikke det, så derfor skal vi til Latvia, og gå en spesielt kurs med fysioterapeut og med spesielle massasjer.

Jeg bestilte egentlig billettene til 7 august, men som jeg er så spontan, og tenkte at jeg skal bli bare ferdig med den kurset og få Sebastian fortere til legen og sjekke han der, så idag fiksa jeg reise til imorgen tidlig, det er bare jeg som kan gjøre noe sånt. ❤ ( men man må gjøre så man må. ) vil ikke vente med det lenge, og bare vil at han skal bli sjekket fortere og finne ut hva er det vi skal gjøre. Fordi jeg leste at det kan skje vis barna begynner å gå tydelig, og han gjøre det, han begynte å gå veldig tydelig.

Hvordan liker dere våre t-skjorter ? Har deres barna hatt problemer med beina ? Har de gått med beina inne? Vil gjerne høre fra dere å.

Ha en fin dag videre 🌸❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits