DETTE ER IKKE NOE BRA FOR BARN

  • 06.07.2017 kl. 18:48

Hei, nå skal jeg ta en viktig tema her. Kanskje ikke alle foreldrene legger merke til det, og skjønner ikke at barna blir skremt fra det.

Vi reiser til Syden, dere tar med barna, venner er også der, dere samler alle sammen ved et bord for å spise middag. Hva bestiller dere drikke, når dere er alle sammen og skal spise middag. Dere bestiller alkohol, ved det bord hvor sitter barn å. Dere tenker ikke gjennom at det kan være skummelt for de. Dere bestiller en drikke, etter det dere bestiller en, fordi dere tenker det går greit, med en til. Men så plutselig så er det ikke, varmen, kald drikke det gir i hjernene mye fortere. Det er varmt og dere er tørste, men har dere ikke tenkt, at bedre det er å bestille cola eller jus, det samme som drikker ditt barn. Ferie handler ikke om drikke, hvertfall ikke i vår familie. Man kan kose seg uten alkohol når du er på ferie, og ha det like gøy uten er alkoholisk drikke.

Vis dere reiser på ferie med barn, så dere må tenke på hva barn skal føle, hvordan minner for barn blir det. Dere merker ikke når dere blir litt for full. Dere vet ikke hvordan det skal se ut fra side, og hva DITT barn skal føle når han/hun ser deg sånn. Når du begynner å snakke litt høyre enn vanlig, når du klarer ikke å stå normalt på bein, og når du er bare ut av kontroll at du klarer ikke å passe på sitt eget barn. Det blir ikke noe godt tur for bana dine, vis de må se dere slikt. Jeg kunne ikke tenke meg å drikke foran mitt eget sønn, sånn at jeg blir ut av kontroll, det betyr at jeg risikerer å sette han i fare, i et land hvor han kjenner ingen og hvor alt er annerledes. Mitt barn er liten, men uansett det betyr ikke at han forstå ingenting.

Kjære mødre og fedre

Tenk vær så snill, tenk på barna dine, og hva de føler. Fordi de tankene de skal aldri glemme og det de føler de skal også aldri glemme.

Klem

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits