VI KOSER OSS MYE HER

  • 02.07.2017 kl. 16:33

Hei, det har vært lenge. Men vi har det utrolig gøy, og vi koser oss mye her hos mine foreldrene, god mat, og masse kose tid. Vi er hele tiden ute, jeg tror når vi står opp, vi bare spiser og vi er rett ute av huset og bare koser oss ute. Sebastian leker sammen med lille broren min, og jeg bare tar sol. Vi har hatt en kjempe fint vær ute, varmt og sola har varmet oss disse dagene. Idag er det bare litt dårlig vær, men sånn stor sett er det bare bra. Nå har vi vært vekke fra Arendal ca 2 uker. Første tiden var vanskelig, fordi alle vennene blei der, og alt blei så kjedelig her. Men nå har jeg bare blitt vant til at jeg bor her, og hele familien min er her, så blei det mye lettere. Jeg for mye hjelp av familien min, kroppen min har fått tilbake energi, og jeg føler meg mye bedre her, og jeg tror Sebastian føler seg også mye bedre. Frisk luft, mye plass å løpe rundt og bare kose seg. 

Til og med vi har kommet opp noe kilo, mens vi bor hos mamma. Fordi det skjer masse spising på kvelden, og egentlig spising hele tiden. Jeg elsker å bo hos min mamma, fordi hun lager så god maten hele tiden. Liksom hele tiden. og det er deilig. Håper dere har like bra som vi har. Og dere nyter, alle sol dagene sikkelig. <33

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits