TIDEN FLYR

  • 07.06.2017 kl. 18:02

Hei alle sammen.

Tiden har flydd med storm, nå er det bare 11 dager igjen, til min lille gullet blir 1 år. Jeg har slippet hele planlegginga, og har bare kjøpt inn bursdags pynt, alt resten skal pappa til Sebastian tenke om. Han lager mat og alt mulig,  men jeg har jo bestilt kake. Jeg både gleder meg og gruer meg til den dagen. Det er jo trist at han har blitt så stor og vokset alt for fort. Jeg syns at tiden har flydd så utrolig fort, jeg husker som idag at han blei født og jeg holdet han for første gang. Barna vokser fort, derfor man må nyte tiden med de sammen hele tiden, kose med de, fordi når du bare snur seg rundt så er de allerede begynt å snu seg, krabbe og gå. Derfor man skal nyte tiden hele tiden, mens de er små. 


Nå er det ikke lenge igjen til vi flytter vekk fra Aust-Agder til Eidsvoll, byen hvor blei krevet grunnloven. Det blir veldig deilig å flytte ditt, hos min familie, jeg har allerede begynt å pakke, men jeg ser jo at jeg har mye ting, kanskje alt for mye. Men uansett det blir kjempe deilig å flytte til de, siden jeg har hatt vanskelig tid uten min familie her, har savnet de mye. Jeg pleide i den første tiden å reise ofte til de, men nå bare har jeg ikke hatt så mye tid å reise til de, på grunn av skole. Det har vært en vanskelig tid for meg på skolen å. Derfor gleder vi masse til å flytte ditt, og være hos min mamma, og ha det koselig der. 


Nå er det nær min første turen, og det blir til Latvia, hvor jeg skal på dåp til min fadder barnet, der blir jeg bare fra 21 juli til den 24 juli, og da kommer jeg rett tilbake, med stor fart. Siden den 27 juli jeg, Sebastian og Elise, vi skal fly til Kroatia på ferie, og det gleder jeg meg veldig til. Så det blir veldig gøy tur, sammen med min gale Elise, jeg håper jeg dreper hun ikke på veien ditt. Nei da, jeg bare tuller, vi skal stor kose der, siden vi skal ikke møtes så ofte, fordi jeg skal bo så langt fra hun, derfor den turen er så viktig for oss. Denne ferien skal bli perfekt, bare håper at Sebastian klarer å holde den varmen, og klarer å stor kose seg ved stranden og vannet. 


  

2 Kommentarer

elisebr

07.06.2017 kl. 18:33
Så søt! :)

mammaagate

07.06.2017 kl. 20:35
elisebr: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits