FEBER OPP TIL 40

  • 30.05.2017 kl. 16:19

Hei alle sammen. 

Dagen og natt har vært veldig vanskelig. Jeg våknet kl 3 fordi Sebastian snakka mens han sovna, så jeg gikk til han og han var så varm, jeg målte med en gang feberen og der kom opp tall 40. Jeg stressa egentlig veldig men, så tok jeg paracet inni og ga han saft, så etter en time det var nede 37,8. Og resten av natta jeg bare våknet bare for å kjekke han, så alt var veldig greit, og vi klarte denne natten greit, men jeg har fått veldig lite søvn og nå sitter jeg har og nesten sover. 

Skolen måtte jeg slippe idag, så idag jeg skal bare rydde og pakke litt ting og tang, bare fordi at det er ikke lenge igjen til vi flytter. Det er egentlig mye jobb, flytting er ikke noe lett, og hvert fall vis jeg flytter så langt fra der som jeg bor nå. Men jeg gleder meg veldig, fordi jeg skal bo med foreldrene min og familien min. Og jeg syns det er det beste hva er egentlig å bare flytte ditt og få mest mulig hjelp fra de, for at jeg skal bli ferdig med utdanning.

Nå er det bare 19 dager igjen til Sebastians sin et års bursdagen, så må jeg bare planlegge alt og sende ut invitasjoner. Kake vi har allerede bestilt og den skal bli kjempefint, og pynt er allerede kjøpt. Jeg gleder meg veldig for å se min lille skjønnhet å bli et år. Selv om det er hjerteknusende, å se han å vokse så fort, men uansett så er jeg veldig stolt at han er allerede så stor og vokser så fort. 

Så nå sover min lille gutten. Og jeg skal bare gå å rygge og fikse alle tingene sammen, og etter på jeg skal bare sove. I morgen jeg har viktig dag og jeg er nesten ferdig med kjøring og det er ikke så lenge igjen. Jeg er så glad for det. Snart er det lappen i boks og da er jeg ferdig med alt det vanskelige. Jeg er veldig stolt av meg selv egentlig, jeg klarer nesten alt. Snart er lappen ferdig og snart er det skole ferdig. <3Ha en fin dag videre. <3

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits