SOL OG VARME

  • 26.05.2017 kl. 17:07

Hei i den fine sol dagen

I dag har vi så varm dag, og det er så deilig fordi at vi har så varmt og fri dag! Selvfølgelig i denne fri dagen jeg blei våknet kl 09:15, fordi jeg skulle ut med Elise til byen.. Vi gjøre oss klar og reiste til byen!

Det var en liten shopping dag, for både meg og Sebastian. Vi måtte jo kjøpe inn nye sommer klær til begge oss. Også klær til Kroatia turen og måtte ha sånne små ting og tang.

Vi satt i dag mye ute og soler seg, så jeg har blitt mye brunere, enn det jeg var! Fordi at jeg er den hviteste person i hele verden, derfor har jeg bytta hårfargen! Når jeg hadde svarte hår, så jeg var jo helt bleik, nå er det ikke så ille, men i denne sommeren jeg skal sole meg hele tiden, for å bare bli brun som mulig 🙈

Nå er vi klare for en liten trimme tur ute og etter på middag spising!

Jeg elsker sommer, jeg faktisk tror at det er den beste tiden i åre, det er masse grilling og bading, kosing, det er bare deilig. Denne sommeren skal bli helt fantastisk.

Nå er det tur ute og etter på bare jobbing med hele flytting greie! Det er ikke så lenge igjen til jeg flyter, derfor er det mye jobb nå. Fikse tingene, og alt annet! Bare så slitsomt 😩 men det skal bli perfekt når jeg har flytta og skal bare kose meg med min familie! ❤

Kos dere mye og ha en veldig fin helg kos dere mens det er varmt ute 🙈

2 Kommentarer

Bella

26.05.2017 kl. 18:54
Älskar din rosa outfit, så fin!

mammaagate

28.05.2017 kl. 14:42
Bella: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits