NÅ BEGYNNER VI LANG HELG

  • 24.05.2017 kl. 14:04

Hei og God morgen. 

Nå sitter jeg i klassen med Sebastian som sover i sin vogn. Han blei med meg på skolen idag, siden vi skal begynne vår lang helg idag. Det skal bli veldig greit med en lang helg. I dag rett etter skolen jeg skal reise til Risør og vi skal være der. Jeg har ikke sett hun på veldig lenge, og derfor er jeg veldig glad at denne helgen vi skal være sammen og skal kose oss og prate veldig mye, siden når vi møter hverandre så babler vi om alt.  

Også igår vi kjøpte både billetter og booket en hotell i Kroatia. Jeg gleder meg helt sinnsykt, denne turen skal være helt fantastisk. Jeg flytter jo den 23 juni til Eidsvoll, så det blir greit med en tur sammen med Elise, siden vi skal ikke møtes så ofte nå, derfor den turen vi må nyte helt fantastisk. Vi skal være der i 7 dager, og kose oss helt fantastisk i den varme solen, det skal bli god mat og masse ting som vi skal gjøre sammen. Jeg gleder meg som en liten barn til den turen. 

Jeg skal skrive hele tiden mens vi er der, skal legge inn bilder av den fantastiske turen, og alt mulig <3 Så dere skal bli oppdatert hele tiden og skal vite alt om hva gjør vi og hvordan det går der med oss. Jeg er egentlig veldig heldig mamma, jeg skulle egentlig aldri klage på at det er vanskelig. Sebastian er veldig flink gutt. Han sover mye, om helgene vi kan til og med vi kan sove til kl 11. Vær dag han legger seg kl 19 - 19:30 og sover helt fantastisk gjennom natta. Han nesten aldri gråter og er så flink på alt. Han er liten og allerede går og leker for seg selv. Når jeg legger han å sove, så er det bare å gi kose klem og kyss og legge han i sengen og han sover selv. 

Jeg er veldig heldig, og aldri skulle klage på at det er vanskelig. Noen barn sover ikke av seg selv og noen barn skriker og gråter. Min barn er veldig snill og gråter nesten aldri. Så jeg er veldig heldig egentlig.


Ha en fin dag videre <3 

 

4 Kommentarer

elisebr

24.05.2017 kl. 15:14
Så søt han er! :) Ønsker dere en fin helg :)

mammaagate

24.05.2017 kl. 16:45
elisebr: tusen takk. Ønsker deg også fin dag ))

Victoria Larsen

24.05.2017 kl. 16:44
Så utrolig nydelig han er <3 Ønsker dere en kjempe flott langhelg :-D

mammaagate

24.05.2017 kl. 16:45
Victoria Larsen: tusen hjertelig takk. Ønsker deg også veldig fin helg. ))

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits