UT PÅ TUR ALDRI SUR

  • 22.05.2017 kl. 17:49Hei.

Dagen har vært lang, og slitsom. Men nå har jeg kommet hjem og sitter og slapper av. Vi tok en tur ute med Sebastian i skogen. Og det føltes egentlig deilig. For første gang det var uten vogn, han ville gå selv og for min del det føltes veldig deilig å kjøre vogn og bare gå etter han. Men eneste trist nyhet var at han ville ikke holde hånda min mer, og bare gå alene og utforsøke ting i skogen. Selvfølgelig det er jo bra, og jeg er glad at han ville gjør det selv, men uansett tror jeg for alle mødrene det er trist nyhet når barnet ditt vil gå for seg selv og vil ikke holde mer armen din. 

Han gikk mye rundt, og så på ting og tok på ting. Selvfølgelig han ville smake på alt, og nusse på alt. Og det fikk han lov til. De må få lov til, vis ikke hvordan skal de lære hva er hva. Derfor jeg gikk bare etter han, og passa på at han skal ikke ta i munn noe farlig. Og alt gikk kjempe bra. Selvfølgelig vi måtte ta noe sittepauser, eller han. Også etter et par sekunder han stå opp og bare gikk videre. Dette har vært kjempe koselig tur. Og jeg gleder meg til sommeren, og turen til Kroatia. Det skal bli kjempe gøy. <3 Ha en koselig dag videre <3

2 Kommentarer

Victoria Larsen

22.05.2017 kl. 18:07
Så utrolig fine bilder :-D

mammaagate

22.05.2017 kl. 21:39
Victoria Larsen: tusen takk ??

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits