UKEN SOM GIKK #9

  • 30.04.2017 kl. 14:48

DENNE UKENS HØYDEPUNKT

- Ukens høydepunkt er helt sikkert turen hos min mamma, det er alltid det. Selv om jeg tenkte jeg skal bare til min mamma i bursdagen til Gustavs, som er egentlig om et par dager. Men nå kom jeg i denne uken, siden jeg måtte vekk.

UKENS INNKJØP

- Jeg var jo i Sverige i går, så dere kan jo tenke at jeg kom ikke tilbake uten ingenting. Jeg har kjøpt inn litt sånn sommer klær, med sommer farger. Det kommer en nytt innlegg med de.

UKENS SANG

- Ukens sang er helt sikkert Hkeem sangen '' fy faen '', den har gått rundt i spille lista mi hele uken, og jeg bare digger den sangen. Jeg vet at den er ikke en riktig sang med riktig ord, men jeg elsker den sangen

UKENS OPPTUR

- ukens opptur er at jeg endelig fikk gå på skolen, hele uken og Sebastian har vært frisk. Da får jeg fullføre denne skole året vis han er helt frisk til jeg er ferdig med alt.

UKENS SERIE

- Ukens serie er selvfølgelig bare den eneste "SKAM", jeg elsker sesongen om Skam, jeg bare digger den, og klarer nesten ikke p vente vær eneste episoden. Dagens episode bare var elsk

UKENS NEDTUR

- Ukens ned tur har vært været ute, selv om idag og igår har det vært veldig varmt her i Eidsvoll, men resten av uken har det vart bare kaldt og snø været.

UKENS BILDE

- det er jo bare bilde med min lille skjønnhet✨

UKENS BESTE OPPLEVELSE

- Dere kan ikke bare tro, Sebastian er 10 måneder og 3 uker, og gjett hva, denne uken han har tatt sine første skritt. Nå begynner han å gå. Det var så fantastisk. Dere kan se video hvordan han går på min Instagram - mammaagate ❤❤

Håper deres uken har vært fin, masse klem fra oss ❤🌟

2 Kommentarer

Victoria Larsen

30.04.2017 kl. 18:25
Kjempe flott innlegg! :)

mammaagate

30.04.2017 kl. 23:17
Victoria Larsen: tusen takk ????

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits