HAR VÆRT LITT UTAFOR

  • 24.04.2017 kl. 10:22

Hei. 

Nå er jeg tilbake etter helg. Helgene jeg brukte for eg og Sebastian. Jeg hadde ingenting mer å gi. Jeg føler fortsatt meg veldig tom og ikke på det riktige plass. Og stor sett jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hvordan jeg skal gjøre noe. Føler at alt brekker seg på hodet mitt, og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å stoppe det. Jeg vil bare bli ferdig med alt og leve videre lykkelig. Jeg føler meg tom for tiden og ikke i form. Eneste hva gjøre meg lykkelig er min lille gullet Sebastian. Jeg er så glad at jeg har han og at han gir så mye lykke. Små barn gjør alltid deg glad, de klarer å sette smil på ditt ansikt og det gjør Sebastian for meg. 

Jeg føler jeg er sliten og at nå kommer det mer press, siden jeg for ikke gjort alt så greit, nå fikk jeg beskjed om at jeg kan ikke være vekk fra skolen mer, siden den frævars grense spiller veldig inn. Jeg kunne ønske meg at vi hadde ingen frævars grensa, det gjør mine hjernene så ødelagt, tenke på hele tiden og at jeg skal ikke klare denne halvåret. Men jeg skal håpe på det beste og ikke tenke på det så mye, fordi sønnen min kommer før alt annet. 

Håper denne uken blir veldig fin <3

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits