NÅR DU ER GRAVID FINNER DU UT HVEM ER DINE EKTE VENNER

  • 14.04.2017 kl. 22:34

"Når du blir gravid finner du ut hvem er dine ekte venner", jeg blei gravid som 17 åring, og det er nesten det samme som 16 åring, jeg ser ikke noe stor forskjell mellom disse to alder, men jeg mista ingen av mine venninner, og ingen snakka dårlig om meg når jeg blei gravid.

- jeg var ikke flau over det, jeg var veldig stolt og glad, så fortalte det til alle midt i timen, og min lærer også fant det ut, og alle gratulerte meg og de var veldig glad for meg.

- Og de er fortsatt veldig glad for meg, jeg har kontakt med de og fortsatt møter vi hverandre. Jeg faktisk tror at det er mer med hvem henger du sammen med, hvordan er dine venner. Jeg er veldig heldig med mine venner. Så jeg har lest sånne historier at de mister venner og at de snakker bak om det, jeg har aldri hatt sånne problemer. Også må se hvor du bor, i små byer kanskje er det litt annerledes. Også hvordan mennesker selv er.

4 Kommentarer

14.04.2017 kl. 22:39
Det er veldig forskjellig ! Jeg mista mangen venner etter jeg ble gravid første gangen :) men ikke denne gangen :)

mammaagate

14.04.2017 kl. 22:42
Anonym: ja, det er veldig forskjellig. Men der er trist, fordi at barn er bare glede og ikke noe dårlig. Og det er ingenting å gjøre med de andre, det er jo vår liv og vi bestemmer. :))

idfromscratch

14.04.2017 kl. 23:09
Hadde ei venninne som fikk barn som 16 åring. Vi er venner den dag idag:-) men når jeg ser tilbake på den tiden, ble nok hun til en viss grad mer moden/voksen enn meg som ung mor.

mammaagate

14.04.2017 kl. 23:10
idfromscratch: ja. Sånt skjer også. Men dere var fortsatt venner :))

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits