BLIR SEBASTIAN STORE BROR?💫

  • 06.04.2017 kl. 15:22

Blir Sebastian store bror? Jeg har fått sånne spørsmål, og jeg skal svare på det rett og slett. Jeg er ikke gravid, og ser jeg ut som gravid ?? Han blir nok en store bror en gang, men det blir ikke nå, Hvertfall ikke før jeg blir ferdig med Bachelor som sykepleier. 💫

- Jeg har lyst å ha mer barn, og jeg har lyst å ha stor familie. Og jeg alltid ville ha seks barn, og har fortsatt lyst på det, men jeg er ikke klar å ha mer barn nå, jeg vil bli ferdig med utdanning og få jobb, så da kan vi tenke å ha litt større familie.

- Så nei jeg er ikke gravid, og har ikke tenkt på det. Men nå jeg har spørsmål hvorfor de tenker at jeg er gravid? Ser jeg ut som gravid? 🌟

Er det normalt å føle seg redd å være mamma for mange barn? Jeg har også vært ganske redd å bli mamma igjen, siden det skjer så mye i skolen med barn, liksom jeg tenker å være mamma som passer på sine barn veldig, etter jeg så "13 GODE GRUNNER" jeg er redd å ha barn i sånn verden, hvor på skolen du kan bli mobba, hvor du i sosiale medier kan bli mobba. Jeg er redd, fordi denne verden er ikke normal.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits