MÅ ET SPILL DREPE BARN

  • 16.03.2017 kl. 21:43

Hei, som dere alle vet jeg er ikke norsk, jeg kommer fra Latvia og selvfølgelig jeg kan russisk. Jeg er veldig opptatt av å se på russisk TV show som Dr. Phill.

- I dag har kommet et episode om et spill ''blå val" (oversetter fra russisk) og da barn fra 12-16 år spiller den, og da de for oppgaver for 50 dager. Og de oppgaver er om å skrape et ord i armene, eller se på video 04:20 og vis du rakk ikke å se den så er du ut, og til slutt må du lese en liten bok og da de regner ut dagen når du må dø og du må drepe seg selv og filme det. De selger sitt liv for de og får pengene for det, selv sagt de skriver et kontrakt. De barna når de begynte å spille det skjønte jo ikke hva spill handler om egentlig, og til slutt tenker de atde må gjør det. I Russland har drept seg så mange barn på grunn av det.

- De begynner å tegne et blå val og begynner å farge håret blå og ha svart negllakk. Det er oppgaven som de må gjør.

Når jeg fant ut av det jeg blei så redd, fordi mine brødrene er på nett hele tiden, på de nettsider og sånn. Jeg hadde ikke visst om det. De må lage en fake profil på nett side VK, og da de kan bare begynne å spille.

- egentlig alt begynner fra de kinesiske filmer. Men så greit at nå har det begynt å med sånne anti grupper, foreldrene kjemper mot de og prøver å få de vekk, de blir slettet men de kommer tilbake, men de kommer tilbake på en annen navn.

Verden blir gal, jeg skjønner jeg ikke hvorfor de må ha det, hva er vits. Folk er gale i denne verden. Jeg er så forbanna at sånne ting finnes, nett er full med så masse dritt ting.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits