MÅ VI DREPE BARN?

  • 14.03.2017 kl. 19:21

I går kveld satt jeg og se på en video, om hva som skjer i Irak, Syria og alle andre de land. Jeg så hva skjer med de barn, og jeg følte at tårene bare gikk. Må man seriøst drepe barn og uskyldige barn. I hvilken verden vi lever i? Hvorfor vi må ha krig i denne verden? Jeg sitter som en konge her, i et trygg hus, og Sebastian er i trygghet, hvorfor kan vi ikke alle være det? Når et land som Norge er trygg og et land som Syria er farlig. Å drepe små barn er det verste som kan skje, skikkelig ekkelt og trist, fordi at Sebastian er halvt afghansk og jeg kan bare ikke tenke at Sebastian kunne leve et sånn liv, jeg er veldig heldig og han å. Vi trenger fred i verden ikke krig. Så jeg virkelig håper at en gang, en gang i våre liv vi kunne leve i fred og ikke i krig, det må ta slutt en gang, fordi at det blir drept masse uskyldige barn og mennesker, som bare ville leve normalt liv i fred. Også noen mister armene, bein, er det det vi vil ha for barn eller vi vil ha rolig liv med masse glede?

- Jeg er bare veldig skuffet over hvordan vår verden er, jeg har bare egentlig lyst å spy. Og Amerika er ikke bedre helle, de kaster også de bomber for å drepe de terrorister, men det blir ikke drept bare terrorister men også vanlige mennesker. Så det er ikke bare de som kommer fra de land som er terrorister men også de fra Amerika som kaster de bomber fra luft.


Jeg virkelig håper at en gang i livene våre vi kan få ro og fred i verden<3

ha en koselig kveld videre. xoxo

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits