MOBBING GJENNOM SOSIALE MEDIA

  • 07.03.2017 kl. 22:19

I dag måtte jeg finne ut at en av mine venninner blir trakassert og si det sånn mobbet på sosiale media (Instagram). Noen hadde lagt en falsk profil og sett inne der masse forskjellige ting som andre må ikke se. Vi bor i et land hvor vi kan vare trygge, men det gjør vi ikke gjennom nett. Sånn kan det ikke, ingen må oppleve sånne ting som hun gjøre idag. Hun blek redd og visste ikke hva hun skal gjøre, og fortsatt vi alle hadde rapportert den profil men den eksisterer fortsatt, så jeg skjønner ikke hvorfor jobber de ikke med det som de skal jobbe.

Jeg ville aldri at det skulle skje med mine barn eller med meg selv. Hvorfor noen gidder å gjøre det, hvorfor noen gidder å gjøre vondt mot andre. Jeg ser bare ikke poeng til det. Lever vi ikke for å være trygge og beskyttet mot sånne ting, vis vi rapporterer den profil så mange ganger er det ikke bare lett å slette det sånn at hun skal slutte å stresse ? Jeg bare skjønner ikke. Hvorfor politi kontoer hvor vi kan gå anmelde jobber bare til 15:30 ? Det skjer ikke i Latvia, vi er åpent døgn rundt. Hvorfor er det ikke i Norge? Hun må vente en dag til og tenke om det hele natta til hun kan gå anmelde det, er det sånn som skal det være ? Nei, det går ikke sånn.

Vil dere gjøre vondt til noen? Og begynner å gjøre sånne ting, bare tenk litt og ikke glem vis noen skulle gjøre sånn mot deg, skulle du like det ? Tenk før du gjør noe, fordi alt kommer tilbake alltid. Fordi en gang i livet deres kan dere bli i et samme situasjon, og da bare dere kunne forstå hvordan det er, så det er bedre å tenke hva du gjør før du gjør noe. Dere ville aldri at det skjer med deres sine barn.

Håper dere har en hyggelig kveld, og håper dere tenker nøye hva dere gjør før dere gjør noe, fordi sånn skal det ikke være i livene våre, vi må være hyggelig med hverandre så blir de andre hyggelige mot dere å. xoxo

2 Kommentarer

Victoria Larsen

07.03.2017 kl. 23:09
Huff, det er så vondt dette med mobbing.. Ingen fortjener det! Jeg ønsker deg en fin tirsdagskveld :-)

mammaagate

07.03.2017 kl. 23:12
Victoria Larsen: ja ingen fortjener det. Han en fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits