SWEATSHOP FORANDRET MIN MENING

  • 03.03.2017 kl. 19:02

En viktig tema for meg, i går natt brukte jeg hele natt nesten for å se over og over sweatshop, jeg hadde aldri sett eller tenkt at de som syr klær hvilken jeg kjøper for små penger syr de for ett par ører. Jeg hadde aldri tenkt at de har så dårlig der, jeg kjøper klær så ofte, og bruker så mye penger, men de som jobber der og lager de klær for INGENTING.

  • Jeg syns det er så urettferdig, de må sulte i gjel, eller de for ikke mate sine barn, eller får ikke gå til lege for å sjekke opp sin graviditeten. Mens jeg lever her Luxus liv, gikk til leger for å sjekke hvordan har det Sebastian i magen min, nesten vær uke. Jeg driver å kjøpe til han klær nesten hele tiden, og kjøper vogn for mange tusen, bare fordi de er så kule og de beste på topp listen. Forgårs drivet jeg å kjøpe klær il Sebastian og brukte over 1000 kr, i Hennes og Mauritz. Og nå fikk jeg sett den den serien, jeg gråt, jeg gråt så lenge at jeg bare kunne ikke stoppe, jeg begynte å tenke hvorfor jeg hadde ikke sett på det for lenge siden, vis jeg kunne se på det for lenge siden, så skulle jeg ikke bruke alle de pengene der, og jeg snakker ikke om små pengene, fordi jeg har brukt der veldig store penger. Og jeg er så dritt forbanna nå, at de kunne gjøre sånn mot de folk.
  • Nå er jeg fast bestemt, jeg skal aldri kjøpe klær fra Hennes og Mauritz, og skal være veldig obs på hvilken klær jeg kjøper, fordi det de gjør er helt feil, de må være veldig flau over det hva de driver med, fordi de er mennesker og de har familier, de må ha mat og de må ha mat for sine barn og barn trenger mye. Jeg er en av de personer som kjøper mye klær inn og noen ganger ikke bruker de, og bare kaster de, men nå jeg har skjønt at det skal jeg ikke gjøre det, jeg skal bare kjøpe det som jeg vet at jeg skal bruke og det som jeg vil ikke bruke skal donere til røde kurs eller til noe sånt.
  • Jeg er seriøst i veldig stor sjokk, jeg bare kunne ikke forstå hvordan kan de sove om natta, og føle seg så greit, når folk dør der, selv om de jobber de får ikke nok mat, de bor i helt forferdelige huser fordi de får bare noe dritt penger hvilken jeg bruker ca for mat til Sebastian. Jeg er så flau over det at jeg bare vet ikke hva jeg skal si. Men helt sikkert vet jeg en ting jeg skal forandre mitt hele liv og aldri kjøpe og kaste, fordi at jeg vet at folk har brukt så mye jobb der og ikke fått det belønning hvilken de fortjener, så hvorfor jeg skal belønne de med mine pengene og hvorfor de skal være rike og bo i et luxus liv når de andre sulter og får ikke nok penger for overleve eller får ikke nok penger for å gå til leger.  
  • Jeg bare føler meg nå veldig lei, fordi jeg vil at alle barna har det samme som Sebastian, jeg vil at alle mennesker er lykkelige. Sebastian har alt hva han trenger og mer enn han trenger, men de barna har ingenting neste, selv om de sine foreldrene jobber og jobber mange timer og ikke bare det som vi jobber i Norge, de går over tid og uansett de for ingenting. Jeg bare føler at jeg vil hjelpe alle og at alle må være like og lykkelige som vi. <3
 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

03.03.2017 kl. 19:30
Så utrolig flott skrevet! Herlige bilder <3

mammaagate

03.03.2017 kl. 19:30
Victoria Larsen: tusen hjertelig takk <3

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits