JEG MÅTTE SOVE UTEN PUTE I NATT

  • 02.03.2017 kl. 13:14

Hei folkens.

Denne natten har ikke gått så bra, jeg legde meg tidlig men fikk ikke sove greit uansett. Etter at jeg har skada skulderen min så jeg for veldig vondt i ryggen, derfor i natt jeg måtte kaste bort alle mine puter og sove helt uten ingenting. Jeg er en person som må sove med puter, jeg elsker puter, mitt seng er fult med puter, og derfor i natt det var veldig rart å sove uten pute, men jeg hadde så vondt i ryggen at jeg kunne ikke nesten snu meg rundt. Håper de smerter går snart over, sånn at jeg kan få sove normalt igjen. 

- Men egentlig jeg syns at denne dagen, går så seint at jeg vil bare løpe hjem og sove resten av dagen. Men når jeg kommer hjem så for dere se den nye innkjøp for Sebastian, og endelig vi har kjøpt barnevogn for Sebastian, fordi det var skikkelig stress med en barnevogn. 

- Og forresten min nye kamera er allerede på vei, og det blir deilig å få den, og ta fine bilder, nå mangler det bare alle de lamper og den spesielle vegg for bilder, fordi jeg syns at det er så mye stress å ta hele tiden og bestille og betale for fine bilder, derfor skal jeg endelig ta mine bilder selv <3 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

02.03.2017 kl. 14:10
Huff, det høres ikke godt ut.. <3 Jeg håper du får en fin torsdag :-)

mammaagate

02.03.2017 kl. 14:35
Victoria Larsen: nei ?? håper du har også en fin torsdag ??

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits