JEG HAR ALDRI HATT BESTE VENINNE

  • 22.02.2017 kl. 00:34

Jeg i mitt 18 år har aldri hatt en ekte beste venninne. Og for mange kanskje det er veldig rart, men egentlig så er det ikke det, jeg har hatt venner, men ikke venninne som jeg kunne stole på ekte.

- Men nå har jeg funnet den ekte venninne og jeg vet a vi skal alltid være venner, fordi det føler jeg veldig i hjertet mitt.

- Hun hjelper meg utrolig mye, og jeg vet ikke hvordan jeg kunne klare meg uten henne. Jeg vet vis det er kl 05 på morgen, jeg kan ringe henne uansett hva og hun skal alltid løpe til meg og hjelpe meg. Sånn venn som henne kan ikke alle få, og jeg er så lykkelig at jeg har henne i mitt liv, selv om vi gikk i samme klassen, vi var ikke så god venner. Vi snakka sammen og sånn, men nå jeg føler at vi har blitt så nære at vet ikke hvordan kunne dagen mitt vært vis jeg har ikke ringt hun eller snakket med hun.

- og ting som at våre familier liker oss, både hennes familie liker meg og min familie liker hun, og det er veldig viktig for meg.

Jeg ser frem til vår påske turen opp til hytta sammen med familien, det blir så koselig ❤ gleder meg så sykt.

Elise, vi er så glad i deg og vi er glad at vi har deg i vårt liv. Sebastian elsker deg så mye, og bedre tante dom du jeg kunne ikke ønske ❤

4 Kommentarer

Camilla

22.02.2017 kl. 00:44
Godt å se at du har henne nå!:)

mammaagate

22.02.2017 kl. 00:45
Camilla: ja, veldig lykkelig for det ??

Victoria Larsen

22.02.2017 kl. 01:48
Åh, så koselige bilder! :)

mammaagate

22.02.2017 kl. 01:49
Victoria Larsen: ja, tusen takk ??

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits