MAMMA OG STUDENT FULLTID

  • 21.02.2017 kl. 01:16

Jeg er både mamma og student på fulltid, og for å si det sånn det er ikke lett å være det. Jeg står opp i ukene dagen kl 5, fikser meg og våkner Sebastian og fikser han, gi han frokost og løper ned til barnehage og løper til bussen for å rekke på skolen. Det er helt grusomt , fordi at jeg blir så sliten og hvertfall når jeg må være våken så lenge, fordi at Sebastian har noen ganger så lyst å være våken at jeg må sitte med han til klokken 03 og dille rundt og etter på må jeg til skolen, og etter skolen løper jeg til trafikk skolen. Så dagen mitt er veldig lang og er hjemme sånn ca 16:30. 
 

- Sebastian begynte i barnehage når han var 5 måneder og halv. Han var veldig liten, men jeg hadde ikke valg, fordi at jeg måtte begynne på skolen. Jeg kunne vente et år, men jeg tenkte jeg har jo bare den andre termin og jeg må bare bli ferdig og gå videre. Så derfor jeg tenkte å gå på skolen og jeg syns at jeg valgte et riktig valg og er veldig lykkelig at jeg går på skolen, fordi jeg syns at det er et riktig valg, selv om at jeg er sliten og det er vanskelig, men jeg får veldig mye hjelp fra skolen.  

- Vis man vil, så man klarer alt hva man vil. Derfor går jeg på skolen og vil få det utdanning, og tjene penge får at Sebastian skal ha det greit og at jeg skal gi han et bra liv. Alle unge mødrene klarer det og det er å bare stå på. 

- Min største hjelp er Elise, for å si det sånn tante til Sebastian og min familie, uten de jeg tror ikke at jeg skulle klare alt det hva jeg gjør nå. Det er å bare stå på valget ditt og gjøre alt hva du vil. <3  

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits