ULEMPER Å VÆRE UNG MOR

  • 19.02.2017 kl. 20:19

 Vi som unge mødre for ikke nok respekt av de voksne, de syns vis vi er unge så klarer vi ikke å passe på barn som det trengs og de ser på oss veldig rart når vi går rundt med stor mage og snakker bak ryggen. Det samme skjer når vi går på skolen med stor mage vi for rare blikk på oss, og snakker bak når vi sitter i kantina eller en annen sted. Har opplevd det veldig mye når jeg var gravid med Sebastian.

 Økonomi og utdanning er veldig stor bekymring for veldig mange, både for foreldre og de som er gravide. Men jeg syns at i Norge er det ganske lett å vare ung mor, fordi vi får både økonomisk hjelp og får fullføre utdanning, fordi jeg går på skole mens Sebastian er kjempe liten og har begynt å gå i barnehage, vi får veldig mye hjelp fra kommune og skolen for å fullføre skolen, selv om jeg syns det er ikke lett, fordi jeg går på skolen, tar lappen og prøver å få til alt med en gang, og det er ikke lett, men det er mulig å gjøre det.

 Mange har ikke det lett fordi vet ikke hvordan det skal gå med forholde videre, hvordan skal barne faren være, skal du få hjelp? Men det er jo ikke bare oss de som er gift og sånn, så er det problem fordi å noen ganger. Det er ikke bare unge foreldrene som blir alene mødrene.  En stor bekymring for de som er gravide er at de vet ikke om de er klare å være foreldre eller om at det skal klare å være foreldre og om at de klarer å t være på ungen når de vet ikke om de kan ta være på seg selv.

 Jeg føler meg litt rart når jeg går til barnehage og der kommer andre foreldre som er voksne og jeg føler meg så utenfor fordi jeg har ingenting å snakke med de og jeg føler at det er rart å være sammen med de på grunn av alder forskjell. Men det syns jeg er ikke så viktig, jeg er jo ikke eneste som er ung mamma, men det er mange sånne mødrene ute.  

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits