FORDEL Å VÆRE UNG MAMMA

  • 17.02.2017 kl. 20:39😊Jeg syns at jeg er veldig heldig å være ung mor, fordi jeg skal ha mer tid sammen med Sebastian, det er jo det beste hva kan skje i hele livet, å være sammen med sitt barn så lenge som mulig.
😊Jeg er i utgangspunktet veldig ung og sprek. Jeg kan bruke min hele energi for Sebastian, kan både løpe etter han og leke med han. Lettere for meg å stå opp om natta og bruke hele natta på han, fordi ikke så lenge siden jeg gjøre det bare fordi det var gøy å døgne mange dager på rad.
😊 Jeg blir ung når barnet mitt blir vokser ut. Når han begynner å gå på skolen så er jeg ca 24 år, og fortsatt veldig ung og sprek. Og kan både løpe og hente han til masse ting utafor skolen og gå både på skolen og gjøre alt mulig ting.
😊fordel at Sebastians sine besteforeldrene er veldig unge og de har fått selv nettop baby for sånn ca 1 år og 7 måneder siden. Og fordel at mine foreldrene er så unge og at de skjønner at jeg må ha litt pause og ha litt tid med mine venner og med glede passer på Sebastian, og er like sprekke og klarer seg veldig fint.
😊Det mest perfekte er at jeg skal være i mitt barns liv, når han skal bli ferdig med utdanning sin, gifte seg, få barn. Å se sine barnebarn syns blir så utrolig perfekt.
- det er så mye mye fordel med å være ung mor.. selv om min mamma er 36 og fikk en unge ikke så lenge siden, jeg syns at jeg kan tilbringe mye mer tiden sammen med mitt barn, fordi at jeg går på skole og har masse feier og fri tid, og det har ikke så mye min mor. Men derfor jeg mener ikke at de som er eldre og har blitt foreldre er noe dårlig.

 Kos dere mye i fredags kvelden, men nå skal jeg legge Sebastian og kose meg videre med bloggerne, som jeg har endelig fått til å se på.
Masse klem fra oss <3

 

2 Kommentarer

Linneah Dimitrova

17.02.2017 kl. 21:11
Helt enig med deg! Ha en fin kveld :)

mammaagate

17.02.2017 kl. 21:12
Linneah Dimitrova: ha en fin kveld du å ??

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits