NÅ ER JEG TILBAKE FOR FULLTID

  • 01.02.2017 kl. 02:58

Hei alle sammen. 

Nå er jeg endelig tilbake. jeg har hatt så mye ting som har skjedd.. Så derfor var jeg borte. 

- først og fremst, mitt helse er ikke i et god akkurat nå, jeg har diabetes , så nå må jeg føle med på hva jeg såiser og må holde meg i et god form. Det har vært så stress med det, i begynnelsen av denne har, måte jeg stenge ut godteri og brus som jeg liker best, så det har vært veldig vanskelig, også begynne å trene, og holde seg i god form er veldig vanskelig. Men jeg må det, jeg vil ikke gjøre alt bare verre, og derfor jeg bare lever som jeg må.. så kjedelig egentlig.. må ha 5 kg med sjokolade.  

- Nå endelig jeg har fått å fikse en liten plass for Sebastian, hvor han kan leke. Og for stor glede, han liker seg godt der og leker der. Men vi har jo begynt allerede å stå opp på bein selv, og han har begynt å holde seg ved sofa og gå. Tiden går jo veldig fort, og det er jo veldig synd, fordi at jeg liker når han er så små, men tiden kan ikke bli stoppet. Så bare ta det som kommer, og nå er han allerede 7 måneder og nesten 2 uker. Jeg husker den tiden, når jeg var gravid, det var jo liksom ikke så lenge siden. <3 

- Så selvfølgelig vi hadde å fått virus. Så i helgene her, vi hadde en veldig morsomt. Omgangssjuke er det verste som kan skje, jeg tror jeg vaske klær 10 ganger, som jeg aldri hadde vasket så mye. Men heldigvis gikk det vekk etter 3 dager, og han begynte i barnehage på mandag. Men på mandagen måtte jeg avslutte skolen tidligere, på grunn av jeg blei syk. Så ligget jeg hjemme i dag med 39,2 feber, og på morgen kunne ikke stå opp fra senga, fordi jeg var så svimmel, så var det bare å være hjemme i dag, så vi hadde jo koselig sammen. Men så i morgen begynner skole tiden igjen og alt skal komme tilbake, på riktig plass.

 


 

Men nå starter vi en ny uke, og håper at alt går veldig greit. Selv om at jeg henger veldig mye bak på skolen, og må ha to prøver. Men det klarer jeg uansett hva. 

Masse klem fra oss, og ha en fin dag. <3 
 

2 Kommentarer

Iselin Renée

01.02.2017 kl. 13:07
Herlige bilder :)

mammaagate

01.02.2017 kl. 13:49
Iselin Renée: takk :)

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits