HELE NEGATIVITET

  • 14.01.2017 kl. 20:28

Hei.

Dette innlegg er ikke noe fint, for å si det sånn. Jeg fikk et par meldinger om masse ting som de syns at jeg gjør feil. De syns at å sende i barnehage så tidlig Sebastian er ikke bra, men jeg syns at han føler seg greit der og føler ikke noe stress. Jeg sender ikke han i barnehage for å få fri tid, men jeg går på skole, jeg vil bli ferdig på skole selv om jeg er ung mamma med 7 måneders gammel baby. Jeg gidder ikke å vente med det 1 eller 2 år. Jeg er mamma ja, jeg sender min unge gutten i barnehage. Men det gjør meg ikke dårlig mamma. Jeg bare prøver å fikse min fremtid for at Sebastian og mine andre barn som jeg skal få, så jeg syns det er viktig å fortsette på skolen fort som mulig. Jeg har foran meg 6 år på skolen enda. Jeg skal ikke bli vanlig barn og ungdoms arbeider, jeg skal bli barnevernets pedagog med mastergrad. Så det er langt å gå på skole, det er derfor jeg skal fortsette nå med en gang. 

Jeg vet noen mammaer som er unge og har ikke begynt på skolen enda, selv om de har født barna 5 år siden, eller 2 år siden og har bare født nye barn. Det syns jeg er så galt, fordi en dag det skal bli ferdig med det de driver med og skal ikke tjene så mye penger så mye som nå, så hva skal de da? Hvordan skal de kjøpe mat til barna, sitte på nav pengene.

Så jeg er veldig glad at jeg har sånn sjanse å fortsette på skolen nå, og bli ferdig med det. Og vis Sebastian føler seg glad der og liker der så hvorfor ikke? Han går der, leker der, spiser der, sover der og bare koser seg der. Så jeg syns at det er veldig greit. 

Bilder fra barnehage, han er glad der og han har lært veldig mye i barnhage. Så jeg ser ingen problem i det at han går i barnehage. Så jeg syns at jeg fortjener de meldingene med det negativitet at jeg gjør mitt barn bare dårlig. Men jeg syns at jeg bare gjør det beste for han. 
 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

14.01.2017 kl. 22:15
Jeg ønsker deg en fin lørdagskveld :-)

mammaagate

14.01.2017 kl. 22:16
Victoria Larsen: tusen takk, du å ??

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits