SEBASTIAN GIDDER IKKE Å SPISE

  • 06.01.2017 kl. 21:12

Hei alle sammen, og god nytt år. 

Det har vært veldig lange dager og masse ting å gjøre, nytt år og alt andre. Nå har vi begynt barnehage og jeg er tilbake på skolen. Det er jo så greit og jeg føler at jeg skal klare meg veldig greit. Det viktigste mål for meg er å få utdanning for at jeg kunne gi alt det som trenger Sebastian, og han har begynt i et veldig koselig barnehage, han liker seg veldig godt der. Ansatte sier at han er veldig rolig og liker seg godt der, og det jeg liker veldig godt. - Selv om han er bare 7 måneder snart så jeg føler meg trygg når han er i barnehage, men jeg skulle ikke føle meg så trygg vis han skulle sitte med barnevakt, fordi når jeg prøvde å finne barnevakt så var det mange jenter i 18 års alder som søkte sånn jobb, men første hva de spurte var det hvor mye jeg skal betale. Så er jeg veldig glad for at han går i barnehage og at jeg kan føle meg trygg og ikke stresse så mye når jeg er på skolen. 

 


- Men nå vi har fått en stor problem i to måneder snart, og har prøvd å gi mat til han, i begynnelsen så han spiste de veldig greit, grøt likte han, men nå han vil ikke spise noe av det. Jeg prøver å gi det til han og han vil ikke ta det i munn en gang og vis han tar det i munn så begynner å brekke seg eller spy alt ut. Så er det veldig vanskelig periode for meg og jeg egentlig vet ikke hva jeg skal gjøre. Han er jo snart 7 måneder og han må jo begynne å spise noe, alle barne spiser jo i denne alderen gulrot og potet, alt av det som er for de små barna, men han bare gidder ikke å gjøre det, eller jeg vet ikke hvorfor er han sånn. Men skal kontakte legen på mandag og spørre hva skal jeg gjøre nå og hvorfor gidder han ikke å spise det. Kanskje dere mammaer der ute som har opplevd det samme som jeg opplever nå, så gir litt tips til meg, hva kunne jeg gjør i denne situasjon. <3


Masse klem fra oss og ha en godt nytt år, og ha en fin kveld videre <3 <3

2 Kommentarer

Victoria Larsen

06.01.2017 kl. 23:02
Håper du får en fin Fredagskveld :-)

mammaagate

06.01.2017 kl. 23:05
Victoria Larsen: tusen takk, du å :)

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits