HAN ER TRYGG, TAKK FOR DET

  • 23.12.2016 kl. 17:45

Hei alle sammen, disse dagene for meg har vært veldig vanskelig, men jeg vil ikke snakke om det, fordi det er veldig personlig og det er ganske vondt. 

Men idag jeg skal snakke om det som er så skummelt og trist. Om barnsom blir drept, de barna som sprenger opp i et bombe, når de er bare små uskyldige barn, det er helt forferdelig. Mens jeg sitter trygt og godt hjemme, mitt lille gutten leker med masse leker og spiser alt av mat som kan bare finnes. Dagene når jeg kan bare gå og bestille mat hjemme og bare se på filmer g føle oss trygtt. Men de barn som bor der, de sine foreldrene prøver å finne mat til de og noen ganger de bare for ikke mat, det gjør jo så vondt til meg og bare lyst til å skrike, hva skjer med verden, hvordan man kan drepe og la folk sulte i hjel.. Jeg skal bare aldri forstå det og vil ikke forstå det, fordi der er ingenting å forstå. 

Jeg vet vær dag at min sønn er trygt og skal alltid ha mat, og det er jeg så takk nemlig til Norge at vi kan leve sånn og få de pengene for å leve, ikke bare å overleve men riktig leve. Jeg har handla julegaver for så store pengene og når jeg kom til familien min jeg følte meg som julenissen. Men de barna der de for jo ingenting og de kan ikke feire jul, fordi de må være redd for å leve og gå ut fordi i et sekund kan det sprenge et bombe. Mens vi handler julegaver for mange tusene, lager oparasjoner for å bare se finere ut eller kjøpe marke klær, de går ødelagte sko og klær. 

Jeg føler meg så skyldig fordi jeg gikk i butikkene og kjøpte alt hva ville til jul min familie og legde ikke merke til pris. Men så mye jeg skal sende eller hjelpe de, det skal aldri være nok, fordi de er så mye og for en melding sende 200 kr, det er jo ingenting. Når jeg tenker at min mannen sin familie bor i Pakistan og at de kan å være i fare, det føles ut så skummelt. Fordi bombing skjer hele tiden og skjer i alle av de landene. Når jeg tenker at min lille guttens sin bestemor, bestefar og hele familien må bo der og at de kan ikke komme til Norge. 

Men jeg jo virkelig håpe at en dag folk skal forstå at man skal ikke drepe uskylidige barn og mennesker, og at alt det krig blir ferdig og at alle kan leve normalt og rolig. At familie som har barn skal ikke være redd til å la barna ute fordi det kan være et bombe der, eller at det kan være fare til de. At de for nok mat til sine barn. <3 

- I jul tida vi må alle be for de som har ikke det bra, for at de skal ha det bra og at de skal å ha lykke. Ha en riktig god lille julaften, og kos dere masse med sine familier <3 
 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits