FØRSTE GANG HAN SATT SEG OPP

  • 12.11.2016 kl. 16:38

Hei, hei
Idag er det veldig fin dagen, og dagen starta med så masse lykke. Når vi våkna, mens jeg rydda rommet mitt han var i senga sovna på ryggen og plutselig begynte å sette seg opp og fikk det til. Så flink han er <3

1 Kommentar

Laila Monica Nikolaisen Ribsskog

12.11.2016 kl. 16:45
Da har jeg fått brev fra barnevernet igjen om innkalling - da ei psykiatrisk sykepleier følger med på meg.....og hun har fått kjennskap til via venner min facebook og blogg: lagertha.blogg.no. Ja, man blir vel mer og mer desperat nå som rettsaken nærmer seg.. Skal bli spennende å høre hva de har å komme med nå. Og det blir jo et meget dårlig omdømme til alle psykiatriske sykepleiere. Hvem vil tørre å snakke med de mer??

Og de må jo handle raskt da min sønn snart er 18 år.....

Hva skal de finne på etter han har fylt 18 år? Alle i NAV kan jo sjekke hvor folk jobber så de kan fortsette med å sende anonyme meldinger og å spre rykter om meg, enkelte i NAV har tilgang til kode 6 og 7 saker så man er heller ikke sikker når man lever i skjul. Det bør vise alvorlighetsgraden i det NAV har gjort mot meg!

Og når vi kommer til møte hos barnevernet så vil de si at det var hyggelig at vi kom og at de til og med er overrasket over det - som om de ikke hadde ventet det og det da ikke ville være dårlig for saken om vi ikke kom. Så føler man at det er totalt bortkastet at man det alvorlig. Men man er jo en dårlig mor, også om man gjør alt rett.

Latterlig.

Skulle ikke forundre meg om det er Ribsskog som har sendt melding heller. Det sier noe om hva myndighetene tillater mot foreldre.

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits