DRAMA, PENGER OG OPPMERKSOMHET

  • 23.10.2016 kl. 17:18

Hei alle sammen. 

Jeg vil bare skrive et innlegg om alt det som skjedde de siste dagene på blogg. Det var masse drama, som jeg syns må ikke bli publisert i blogg og instagram. Det er mange jenter som leser blogg, og nesten mange av de er 14-15 år gamle. Dere lærer til de at de å vise meldinger hvor dere krangle eller skrive om alt det på sosial media. Og det er en slags mobbing å. Mobbing på sosial media er det verste som kan noe gjør. Alle ser det og etter på deler sider, og blir det storsnakking om det, og mobbing fra en fan til den andre og fra andre side tilbake. Er det det vi skal lære de jentene? Skal vi lære de å fikse problemer sånn? Og etter på lage en video hvor men hører ikke noe annet enn dritt snakking om den andre person. 

Mennesker er ikke laget av stein, alle får vondt. Og en slags mobbing gjør veldig vondt. Selv om hun ser ut sterk og uten følelser så er det ikke sånn. Og kanskje hun skal ikke vise det fra utsiden men innsiden er det veldig vondt. Og jeg snakker bare ikke om alt det, men når mammatilMichelle hadde lat ut et innlegg hvor var alle hennes tre barn så fikk hun høre masse negative tingene og innlegg blei slettet. Syns dere at det er normalt når det blir snakking negativt om barn selvfølgelig nei. Det gjør utrolig vondt og det vet jeg veldig bra, fordi har opplevd det selv med min sønnen. Så vis dere liker ikke de barna så kanskje dere burde holde kjeft og ikke si noe fordi hun er moren og det er hennes barn, og høre noe sånn er det alltid vanskelig. Og det samme med denne krangling, det er å bare holde kjeft, hvorfor skal man skrive til hun de dritt meldinger og gjør den mye mer vondt, du sitter selv med vonde følelser når noen snakker dritt om deg, så hvorfor skal du snakke dritt om andre. 

Vi skal lære de jentene å fikse de problemene som de har rolig og med respekt for de andre, ikke som som dere gjør det. Fordi dere er forbilde for de og det dere gjør de gjør det å. Ja, kanskje jeg blir ikke hørt fordi jeg er en liten person men uansett er jeg person. Så dere må lære bli god forbilde for de vis dere er kjente bloggere. Lære de å respektere andre selv om dere liker ikke de, og ikke gjør de vondt fordi noen ganger det kan gå galt. 

Håper dere for veldig fin søndags kveld videre. Masse klem til dere. <3 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits