MOBBING

  • 30.09.2016 kl. 00:07

Hei alle sammen 🙋

Mobbing er et viktig tema i hverdagen, og tro meg jeg har blitt mobbet veldig. Først i Latvia når jeg flytta fra en annen by til den andre de første åre i den skole var veldig vanskelig, jeg var ikke som alle, vi var veldig ulike. Så hadde bare en venninne, og alle andre likte meg ikke så mye, jeg prøvde forandre meg, sminke, klær og alt andre. Det hjelp jo ikke, men da jeg blei litt eldre så vi alle forandret seg og alt blei annerledes og blei jeg ikke mobbet. Jeg gikk på den skole til 7 klasse, så blei ferdig med den og flytta til Norge.

Så først når jeg kom til Norge så jeg likte det her veldig greit, det var sommer jeg hadde ikke begynt å gå på skole. Når jeg begynte på skole så jeg forstå at jeg er helt annerledes enn de er. Når jeg kom til Norge jeg hadde ikke iPhone, jeg hadde en mobil med med knapper, og hadde ikke sånn klær som de. Jeg fikk 4 venninner, 3 av de var fra andre land enn Norge og en var fra Norge.

Men jeg kunne føle at jeg var veldig utafor i klassen, jeg hadde ingen kontakt med de fra klassen, så følte meg ikke så greit i klassen. Jeg har aldri gått 8 klasse, begynte med en gang i 9 klasse og da forstå jeg er ikke så greit i skole heller og selvfølgelig språk var en av de som gjøre alt vanskelig for meg.

Da begynte jeg å skulke skolen, når moren min gikk på jobb,så sto jeg å venta på bussen til å gå på skolen men når hun gikk så gikk jeg rett tilbake hjem, jeg hadde veldig mye fravær og hadde veldig dårlig karakter, nesten måtte gå igjen i 9 klasse. 10 klasse jeg gikk vær dag på skolen og jobba mye med skolen, og tenkte ikke om noe mer en skole.

Når jeg begynte på videregående så alt forandra, jeg gikk på design og håndverk og hele klassen var vennlig og da følte jeg meg veldig bra. Og etter på vgs 2 så var det perfekt jeg begynte i en stor skole og fikk venninner og klassen var veldig bra og lærer. Jeg likte videregående mye bedre enn ungdom skolen.

Mobbing kan ikke alltid være at noen sier noen til deg eller gjør noe fysisk. Men det kan være at folk i klassen setter deg i plass hvor føler du seg utafor klassen. Og det er det samme som mobbing.

Mobbing er veldig dårlig ting, og ikke alltid mennesker klarer å gå gjennom det selv og det noen ganger kan lide til selvmord eller veldig stor depresjon.

Pass på dere mye og pass på andre å ikke bruk mobbing på andre.

Kos dere mye videre, masse klem og pass på hverandre, fordi dere ville ikke at deres sin barn blir mobbet som som dere mobbet de andre. ❤❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits