KROPPEN ETTER FØDSEL

  • 20.09.2016 kl. 21:58

Hei alle sammen..

Idag vil jeg ta opp en veldig viktig tema. Jeg fikk barn 3 måneder siden, min kropp er ikke den beste, men mange får ikke kroppen på plass med en gang.. Og selvfølgelig har jeg ikke tid heller for å trene 3 timer om dagen, jeg har barn, jeg må begynne å gjør meg klar for skolen hvilken jeg begynner etter jul, og til og med jeg må bli ferdig med billappen.

Jeg syns at kroppen min er i veldig bra stand nå, fordi at jeg bry meg ikke om det og heller ikke min mann, fordi kroppen er ikke viktig, nå er det viktig vår barn.

Det kan ta mange måneder eller år til alt setter seg på plass og at jeg kan få kroppen min tilbake, sellom kroppen min er nå bedre enn det var før..

Er det hva vi skal tenke på? Hvor bra kroppen vi har? For meg det er ingen betydning, for meg er det viktig min barn og alt andre..

Jeg har mye sterke merker, veldig mye, den er over hele magen og bein! Men jeg er stolt over det, fordi jeg har født barn, og for min kropp er det siste hva jeg skal tenke om nå.

Og de andre jentene der ute som har fått barn og blir usikker om seg selv, dere må ikke være det, dere må være stolte, fordi dere ga et liv til en liten engelen og det er det viktigste, og kroppen dere kan fikse helt etter på. Men nå er det viktigste å få hele oppmerksomhet til deres sine barn.

Og jentene der ute som syns at vår kroppen er ikke i stand, når dere har ikke fått barn men har fylt alt mulig bare med silikon, kan bare hold skjeft.

Det er ikke det viktigste i livet.

Dere kan se at kroppen min er ikke perfekt, at jeg har på sidene fett og til og med foran, men jeg er ikke flau å vise det og jeg bry meg ikke hva tenker de andre rundt meg.

Pass på dere og elsk dere hvordan dere er.

Masse klem fra oss og håper dere får videre en bra kveld. <3

#mammablogg #baby #babyboy

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits