LILLE SEBASTIAN SNART 3 MÅNDER

  • 15.09.2016 kl. 18:52

Hei alle sammen

Nå er jeg helt tilbake. Det har vært ganske travelt i det siste.. Har ikke hatt så mye tid til å blogge. Vi har vært allerede på tur til Latvia, til min mors bryllup. Han reiste første gang med fly når han vær bare et og halv måneden gammel.

Har er han bare en dag gammel. Etter 16 timers fødselen så var jeg veldig glad at det var ferdig.. Det var det vanskeligste hva jeg har gått gjennom.. Og kan si det vondeste..

Her holder lille Sebastian pappa❤ den herligste følelsen når jeg ser disse to sammen👍 kan si at Sebastian er prikke lik pappa, de to ligner helt likt..

Åhh, det er så herlig når jeg ser han når han smiler eller nå ler han med full lyd.. Det er så vanskelig å få bilde hvor han smiler.. Fordi når jeg tar opp kamera så er det ingen smiling mer ❤

Nå har vi blitt allerede flinke til å holde hode, og han har lyst allerede å begynne å løpe. Må være veldig forsiktig nå, fordi at han snur seg rundt allerede og prøver å få seg opp for å sitte❤

video:video

video:video

Her får dere se litt hvordan han ler.. Åhh det er så morsomt å høre ❤

Vår lille bjørnen.. Vi er allerede 64 cm og 6,180 kg👶❤

Håper dere får veldig fin dagen videre ❤ masse klem fra oss❤

2 Kommentarer

fotogleden

16.09.2016 kl. 13:56
åh så søte bilder! Herlig gutt du har <3

mammaagate

16.09.2016 kl. 13:57
fotogleden: ååå tusen takk?? har sett din lille jenta, så utrolig skjønn hun er ????

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits