3 UKER OG 2 DAGER

  • 11.07.2016 kl. 16:31

Hei, det er lite blogging nå i siste, fordi bruker mest tid på prinsen vår! Det er ikke lett, hele dagen blir brukt på han, han trenger oppmerksomhet var sekund! Men jeg liker mamma rollen.. Sellom det bruker hele min tid, så er jeg veldig glad at han har kommet til verden.

Men så på lørdag blei vi 3 uker og vi har blitt veldig store. Vi veier 5 kilo, og det syns jeg er veldig mye, begynner å bli veldig tungt å bære han. Men han er så skjønn 👶❤

Igår så hadde kommet på besøk venninne min, hun fikk datter 9 dager etter meg, men det er så stor forskjell! Hun veier kanskje nå 2,5 kilo og er 47-48 cm lang! Min gutt er veldig stor, en stor elefant, men hun er så bite liten!

Vi har lyst å gå ut, men det er så dårlig vær, det regner og blåser, så er det veldig dumt å sitte hjemme hele tid!

Igår var det torden og lyn, så han blei veldig veldig redd, og etter det han sovnet hele dagen bare på min bryst. Han liker ikke bråk, og han blir litt redd vis noen snakker høyt eller vis TV hår veldig høyt!

2 Kommentarer

SiljesWorld

11.07.2016 kl. 16:51
Å så herlig :D Er bare å kose deg med tiden fremover <3

Ha en riktig fin mandag :D

mammaagate

11.07.2016 kl. 16:52
SiljesWorld: åå tusen takk ?? ha en fin mandag du å ??

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits