HVORDAN ER MAMMA ROLLEN

  • 30.06.2016 kl. 17:47

Hei alle sammen. 

Nå er jeg tilbake og skal begynne å blogge som før. 

Det var litt vanskelig å komme seg inni mamma rollen, men nå har jeg fått det til og vet hva som er og hva man må gjør. Det var veldig vanskelig de første dagene og jeg var veldig sliten og hadde lyst bare sove. Men nå jeg har blitt vant til det og nå for jeg til fikse ting hjem og passe på vår lille prinsen. Jeg trodde det skal vær mye vanskeligere i begynnelsen men jeg kan si at det egentlig er ikke så vanskelig. Eneste ting hva han gjør - sover , spiser , bæsjer og igjen. 
Så igår vi var hos helse søster, og veiet han allerede nesten 4 kilo.. presis 3,980 kilo, og hode er 36,5 cm, og 52,5 cm lang. Han vokser veeeeeeldiiiiiig fort. Men jeg vil at han skal bli fortsatt like små som han er nå. Han er så skjønn, jeg har veldig lyst å vise han fram til alle dere, men han er bare 9 dager og jeg vil ikke at noen skal se han mens han er så liten, beskytte han fra alle, fordi ute er mange mennesker som er sjalu og tenker mye dårlig når de ser på bilde, så derfor jeg vil ikke vise han mens han har blitt eldre. 


Dere kan ikke tenke, for glad jeg er at han har kommet ut og jeg kan holde han i mine armene. <3

- Kos dere masse videre <3

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits