SPISEFORSTYRRELSER

  • 01.06.2016 kl. 21:50

Idag fikk jeg vite at en av mine venninner fra Latvia, vi var veldig gode nære venner, faktisk beste venner, har fått spiseforstyrrelser. Det var veldig trist å høre, fordi at jeg visste ikke om hennes problemer, vi snakket sammen, men jeg hadde ikke så mye tid og jeg fortalte så mye om mitt liv, men hun gjøre det ikke. Jeg angrer veldig på at fikk ikke vite alt om hennes liv og problemer, jeg måtte være den person som skal støtte hun, men jeg var så opptatt med mitt liv og hvor alt er så bra og fint. 

Idag når hennes mamma ringte meg, så ringte jeg hun med en gang, og jeg gråt og sa at jeg er så lei meg at jeg var ikke ved siden og jeg hjulpet ikke henne å klare de vanskelige tidene. Hun sa at det er ikke min skyld, hun gjemte alt inne seg og fortalte ingenting til noen. Hun gjemte alt inne seg, hun slutta å spise og nå hun ligger i sykehus og det er veldig farlig. 

Så jeg ber alle jentene der ute vis dere har problemene, så snakk med noen og ikke hold alt inne. Fordi spiseforstyrrelser er veldig farlig, og det er vanskelig å bli greit igjen. Helse er veldig viktig. Gå snakk med venner, foreldrene med noen som dere vil. 

Pass på dere. 
 

  

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits