HVOR ER DINE FORELDRENE

  • 28.05.2016 kl. 20:16

Hei.

Jeg tåler kritikk veldig greit, jeg aldri legger merke til det. Men når jeg før melding, hvor er mine foreldrene og hvorfor de passa ikke på meg, på grunn av de så jeg har blitt gravid, da blir jeg forbanna!

Jeg har den verdens beste mamma, og verdens beste stefaren. Ingen er så viktig som mine foreldrene! De alltid støtter meg, og aldri bestemmer over meg! Jeg ville bo sammen med mannen min, så de støtta meg! Jeg valgte selv. Ja jeg var 16 når jeg flytta ut, men det var min mamma altså. Det er helt greit hvertfall i mitt land, at jente eller gutt flytter ut tidlig, vi bor ikke sammen med foreldrene hele live, eller til vi er 35 år. 

Jeg har en ekte far, jeg kaller ikke han en far en gang, så ja jeg har ikke pappa! Men jeg har stefaren og han kaller jeg pappa, fordi bedre pappa ville jeg aldri hatt, jeg er ikke hans datter, men han sier til alle at vi er hans barn, og det er ingen problem. 

Min ekte far slått helt forferdelig min mor, han drakk og er helt forferdelig person, takk gud at vi er så langt fra han. Han bor i Latvia, han er i fengsel, og jeg er ikke flau over det, fordi for meg han er ingenting. Når vi  var små, så lagde han vår liv som en helvete. Dere kan ikke tro hvordan det var, når han kom hjemme var fredag og lørdag helt full, begynte å krangle, slå min mamma, skrike sånn at alle kunne høre. 

Så jeg har den verdens beste mamma og stefaren, og det er ikke de sin skyld at jeg blei gravid. Jeg flytta ut, jeg blei sammen med mannen min, og det var mitt valg å beholde barnet, og jeg angrer ingen av mine valg, fordi det er det beste valget jeg har tatt. Og beklager jeg er nesten 18, og vi har så mange enter som bli gravide når de er 15, så egentlig 17 det er ingenting. Og dette har, har ingenting å gjør med mine foreldrene, men med meg. 

Min mor har 4 barn, o hun er den verdens beste mor, så på henne ligger det ingen skyld. Jeg ville flytte ut, så jeg gjøre det, men jeg var veldig ofte hos hun, og jeg har kontakt med de var dag. 

Så vil jeg aldri høre at mine foreldrene er skyldig at jeg er gravid, eller at de passer ikke på sine barna så bra. Fordi de lever bare for oss, og de passer på oss helt perfekt. De er verdens beste foreldrene. 
 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits