JEG ER IKKE NORSK MEN HOLDER NORSKE FLAG

  • 24.05.2016 kl. 21:32

Hey!

Dette tema sårer veldig mange av oss, oss som er ikke fra Norge men vi bor her! Jeg er fra Latvia, og jeg elsker mitt land veldig mye! Men jeg er ikke patriot, vi flytta 4 år siden, og jeg er veldig glad for det!

 

Men uansett må jeg noen ganger svelge den klump i halsen, når noen blir rasistisk, og det har skjedd mange ganger! Når jeg gikk på skolen, eller ute! Så mange syns at vi burde stikke til sitt land!

 

Jeg husker veldig bra hvordan levde vi i mitt land! Ja jeg skal ikke si at det var verre den de som bor i Syria eller noe, men fortsatt der var vanskelig! Vi hadde ikke penger noe ganger, jeg kunne ikke kjøpe alt som jeg hadde lyst til! Noen ganger mamma møtte betale alt, regninger, strøm og alt det, så blei pengene så lite at vi kunne ha kjøpt bare brød og kanskje melk! Så møtte vi spise poteter hele måneder, eller gråt, fordi det vi hadde mye og vi kunne bare ha det! Jeg er ikke flau over det, fordi sånn var vår liv!

 

Nå jeg kan leve lett, og jeg har mat og alt hva vi trenger! Men det er bare på grunn av at vi flytta til Norge, mamma min fikk jobb, så da klarte vi oss! Vis vi skulle bo der så jeg vet ikke hvordan det skulle gå! Men jeg er så takknemlig at i Norge vi kunne få bedre liv! Og jeg elsker Norge og Norge er mitt hjem!

 

Så vær så snill, før du tenker at jeg er ikke norsk eller at jeg har ikke plass i Norge, se litt hvordan du lever, og har du gått gjennom en eneste ting som jeg måtte gå gjennom, eller de andre som kommer her! Fordi du sitter og kan kjøpe under tøy i Victoria Secret butikk når kanskje der ute er mennesker som har ikke en bit av brød!

 

I 17 mai, jeg har plass i toge og mine brødrene hadde i armene norske flagg, og de var stolt! Jeg er stolt over det! Men du som har problem at en innvandrer holder norske flagg så bare ta der som er, og hold din munn, fordi du vet ikke hvordan liv har den mennesker hatt før de kom til Norge!

 

Jeg fikk lese en jentes sin innlegg hvor hun fortalte om 17 mai, hvor hun gikk sammen med innvandrer, de hadde norsk flagg i armer og de ropte " hipp hipp hurra", men andre mennesker, norske mennesker var veldig sjokket at de fikk sin egen plass i toge, og de hadde problem at de uttalte litt feil "hipp hipp hurra", jeg er sjokkert over sånn reaksjon, vi alle er mennesker, vi er ikke forskjellige, bare i utsikt, men det betyr ingenting! Mine brødrene gikk i toge helt foran og hadde norske flagg, og de er ikke Norske, men ingen sa ingenting, fordi de hadde respekt! Men de som har noe problemer så må ta det inni seg og ikke si noe høyt, fordi man blir såret veldig vis vi hører noe sånn!

 

Vi altså har rett for et bra liv, ikke bare dere! Jeg har ikke kommet med bein tusen kilometer, jeg tik fly, men mange gikk med bein tusen kilometer, bare for å leve bra liv, men noen ganger for de bare rasisme og urespekt og ingenting mer!

 

Du vet ikke vår eller de sin historie, så vær så snill, hold din negativitet og alt dritt inne, og vær snill mot alle, fordi noen ganger det er veldig viktig, fordi du vet ikke hva har skjedd og hvorfor han/hun måtte flykte til Norge, og det km være der var ikke på grunn av penger bare men noe annet altså!

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits