10 ÅR OG IKKE LIKER SELV

  • 20.05.2016 kl. 17:55

Nå jeg er helt sjokkert!!! Jeg har lest mye dritt, beklager! Om de operasjoner!

Når jeg var 10 år så satt jeg hjemme og spilte ute med venner kafé, butikker osv!! Jeg tenkte ikke om sminke eller hvertfall operasjoner i kropp! Jeg tenkte ikke hvordan jeg ser ut! Jeg løp rundt i vanlige klær, spilte ball og masse andre ting!

Jeg leste blogg HER det er en 10 år gammel jente, som skriver at hun liker ikke seg selv! At hun har bleika hår og kjøpte sminke, klær! Og mest hun har godt på kurs om sminken og han har visst hun hvordan skal hun se ut etter operasjon!

Jeg har bare en ting å si, hvor er foreldre! Hva de tenker om, jente som er 10 år, må tenke om skole, og ikke om sminke!!

Jeg bare forstår ikke hvordan verden drives! Det er bare på grunn av de bloggere som skriver bare om operasjoner og sier jeg liker ikke meg der og der og derfor jeg gjør operasjon! Nå er det litt mye, vis nå skal begynne å snakke sånn 10 år gamle jenter! De jentene som skriver om det, SKJERP DERE! Dere blir lest av alle alders jenter, og nå de blir usikker på seg selv, skriv om hva du vil men slutt med det!

Jeg blir veldig forbanna og sur, og forstår ikke hvor ser foreldre og hvorfor de gir penger for sånne ting!

Jeg begynner å bli veldig skuffa og sur! Fordi jeg syns at bloggere må være forbilde for andre jenter, men ikke sånn!!! Når 10 år jenter skal bli sånne så jeg vet ikke hvordan skal verden gå videre!

Veldig skuffet!!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits