FALSKE PUPPER OG RUMPA, HVOR VERDEN GÅR

  • 13.05.2016 kl. 13:26

Hei!

I siste jeg blir litt sjokkert. Disse jentene som blogger har så mye makt over andre jenter, de blir lest om dagen 300000 ganger! Disse alle jentene ser opp til deg og gjør alt hva du gjør! Du reklamerer den sminke, så de løper og kjøper den fordi hun tror at hun skal bli som du! Ute er masse jenter som syns at de er ikke nok pene eller at det er noe som er galt med de! Og du sitter der ved sin pc og reklamerer hvordan du opererer seg! Hva er galt med deg, du kan gjør det, ingenting er forbudt, men ikke fortell om det over hele verden, fordi at de jentene som føler seg ikke nok pene, eller syns at det er noe feil med de, syns at de operasjoner skal gjør de bedre! 

Du som har så mye makt, så du må vise at ikke det er det som skal gjør deg pen! At utsikt er ikke det viktigste, men det som er inne er viktig! At alle jentene er pene som de er og ingen operasjon skal hjelpe. Nå akkurat viser du at du har veldig mye penger og at du kan forandre seg til en barbie og at det er veldig greit! Jeg vet at dine operasjoner gjør deg selvsikker, og at du syns at du blir penere, men du har ingen rett til å vise det ut til alle jentene, det blir feil! Tror at du må forstår det!

Livet handler ikke om at du skal operere seg og se ut falsk, det skal ikke hjelpe deg i hverdagen! Bruker du sminke, helt greit, du kan gjør det! Fordi det er greit at du kan ta den vekk, men vis du gjør operasjon, du kan ikke ta den tilbake! Lage større pupper? - hallo du må føde barn! For hvem du lager de? - For gutter, den gutt som elsker deg skal elske deg som som du er, og han skal ikke trenge de dine falske puppene! Falsk rumpa? vil du se ut som Kim Kardashian, syns du det er pent, nei alt det er falsk, alt i hennes kropp er falsk.

Syns du skal føle deg bedre vis du skal lage alle de operasjoner, nei, du skal ikke få din selvsikkerhet tilbake! 

Vil du gjør det for en gutt? Glem han, gutt som elsker deg, skal elske deg som som du er og aldri skal spørre om at du skal forandre noe i kroppen din. Ja det er vanskelig å finne den riktig gutt, men tro meg det er mulig, fordi jeg fant han! Jeg må ikke bruke sminke, eller trene 24 timer for at han skal elske meg! Jeg kan våkne opp, mine hår kan se ut helt forferdelig, og jeg kan se ut ikke som modell, men han alltid sier at jeg er den peneste! Han vil ikke at jeg bruker sminke, fordi han syns at jeg er pen uten sminke! 

Jeg kan ta på meg sminke, vis jeg har tid, men vis jeg har ikke det, så skal jeg ikke bry meg en gang, fordi jeg syns jeg er pen, og trenger ikke ha sminke på meg at alle andre skal tro at jeg er pen, jeg vet at jeg er pen, og det er viktig!

Dere må passe på hverandre, og tenke 100 ganger får dere gjør noe som dere kan ikke ta tilbake, fordi det viktigste er ikke hvordan du ser ut, men hvordan du er inne, hele din skjønnhet er inne deg. 

Ha en utrolig fin dag videre. < 33

 Følg meg på instagram - @aagaterezai 

4 Kommentarer

Elise

13.05.2016 kl. 22:12
Så bra skrevet! Veldig enig!

mammaagate

13.05.2016 kl. 22:13
Elise: takk for støtte (: veldig glad at noen blir enig (:

Siljevv

16.05.2016 kl. 11:14
Veldig fine ord Agate❤️ Du har helt rett, man skal først elske seg selv, så la andre elske deg😂 Man må være fornøyd med hvem man er for det er bare en av deg😘

mammaagate

17.05.2016 kl. 00:50
Siljevv: sant det ??

Skriv en ny kommentar

mammaagate

Ung mamma, alene mamma. Er 18 år, og har sønnen på ett år. Lykkeligste mamma i hele livet. Her kan dere lese om vår hverdagen, og alt hva skjer hjemme hos oss, og hvordan foregår livet som ung mamma.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits